[Prodaja] Asus Strix 1080ti OC zaključana tema

poruka: 35
|
čitano: 4.777
|
moderatori: vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
protjeran
Re: [Prodaja] Asus Strix 1080ti OC
Ništa čudno, to ti je Najbrži 😆😆😆
17 godina
SaintGriz kaže...

Ovdje moram napisati da definitivno nešto smrdi s ovom 3080 koju prodaje Najbrži. Bio sam zainteresiran, javio se preko PP, imam sve poruke ali neću screenati već prepričati.

Na moj upit koja je cijena, da mi napiše više informacija o starosti, jamstvu i slično on mi odgovara sa porukom da se javim na neki oglas na Njuškalu, i to ne bilo kakav oglas već onaj lažni. Na moj odgovor da se radi o očitoj prevari i da me zanima njegova grafička nisam dobio nikakav odgovor.

5 tisuća na bug forumu

6 tisuća na njuškalo

Našao sam ti jeftiniju opciju za istu grafu jer imam spremljen bookmark s tagovima "asus rog strix" gdje pratim hoće li se pojaviti 1080Ti ili G15/G17 laptop, a to sada da li je oglas lažan ili s namjerom prevare uopće nisam ni čitao oglas već vidio cijenu da je niža od moje. Zašto sam slao tuđi oglas? Jer bi prije ostvario kupoprodaju s nekim drugim nego samnom, iz razloga što me nema u HR do Uskrsa, a zbog posla nisam u mogućnosti biti dostupan. 

LOL: Crobrother
14 godina
[Prodaja] Asus Strix 1080ti OC

Za najbrzeg ja osobno imam samo pohvale.trazio sam jednu uslugu i decko mi se javio i ponudio za pomoc.

3 godine
protjeran
Jbga onda mi napišeš to u PP i ćaos, ovako je ispalo krajnje neozbiljno...
12 godina
protjeran
[Prodaja] Asus Strix 1080ti OC

De odite peć pečenku pljujete jedni po drugima bez potrebno.

Šta koga boli čika tuki zašto on prodaje karticu.

Zanima te jeli rudarila, starost te krajnja cijena...

Najbrži poslovat sa svojim ti je jako gadno

Bero
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice