- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Matična ploča ASRock Z77 EXTREME4, 90-MXGKX0-A0UAYZ
Dali mi neko može reči nešto o ovoj matičnoj?
želio bi je kupiti i upariti sa procesorom 3570k pa bi želio znati dali je dobra i dali ima kakvih problema sa njom ?
molio bi da mi netko odgovori što prije.
unaprijed se zahvaljujem .
maticna za ivy i5.. za oc.. da je asus bi bilo bolje !!!do 1150kn..
maticna za ivy i5.. za oc.. da je asus bi bilo bolje !!!do 1150kn..
Z77X UD3H.
a do 1500kn?? ud5h ili sta ??
a do 1500kn?? ud5h ili sta ??
Da.
a msi z77gd 65?!?!
Gigabyte ti najvise nudi za te novce i sto je najbitnije vrhunska je ploca za overclocking.
koja od ove 3 za i5 3570k
2 | asus p8z68 v/gen3 |
---|---|
5 | msi z77 gd 65 |
1 | gigabyte z77 ud3h |
Hvala na ovome vodiču, puno mi je pomogao!
Prodao sam svoj I3 i matičnu, pa bi sada kupio neki X4 vjerojatno 955 ili 965 polovni, i kupio bih neku polovnu matičnu do 550kn za overclock, vjerojatno neku sa 8+2 faznom regualcijom.
jel može preporuke neke takve matične.
Kako će se slagat AMD Phenom II X4 965 Black Edition i GIGABYTE GA-78LMT-S2P, jel valja uopšte ta matična? Hvala
Kako će se slagat AMD Phenom II X4 965 Black Edition i GIGABYTE GA-78LMT-S2P, jel valja uopšte ta matična? Hvala
Slagat ce se. Maticna je sama po sebi ok, ako mislis proc drzat na defaultu
Slagat ce se. Maticna je sama po sebi ok, ako mislis proc drzat na defaultu
Hvala na odgovoru, ne mislim ništa clockat.
Jel mi moze netko preporucit najbolju maticnu do 400kn...moze jedna za INTEL i jedna za AMD procesor...hvala unaprijed,
Moze li mi netko reci kako smanjiti temp maticne ploce? Provodljivost zraka je dobra, mogu li ju ocistiti nekako, jer kompresor nemam... Neki kazu stavi ju u vodu/alkohol ne znam kako ce one reagirati u tome?
Lijepo odneses maticnu do benzinske i tamo ispuses kompresorom , ili do nekog frenda koji ima kompresor !
Nemoj bit lud umakat maticnu u vodu / alkohol , pa sama logika ti govori da elektronika i voda nejdu skupa !
Lijepo odneses maticnu do benzinske i tamo ispuses kompresorom , ili do nekog frenda koji ima kompresor !
E super, ne znam kako mi to prije nije palo na pamet. Onda mogu fino cijelo kuciste odnesti :)
To i ja hocu duze vrijeme ali problem je sto nema niko u mom podrucju kompresora, najblizi koji ima kompresor je vulkanizer koji je udaljen vise od pola kilometra a ja nemam nacina da prebacim centralne do njeg... probat cu na proljece da skontam kako nacin...
Kada budeš to radio jednom rukom drži svaki ventilator koji budeš propuhivao
Ovo itetako stoji, drzi rukom ili stavi nesto, olovku ili slicno da se ne okrece, jer kompresor ima ogromnu snagu, ventilator ce se zavrtiti 10 puta brze nego sto mu je max brzina okretanja i pregoriti ce...
Dal ima ili je imao tko kakva iskustva s ovom plocom : EVGA nFORCE 780i SLI ? Kolko bi danas realno vrjedila takva ploca ?
Dal ima ili je imao tko kakva iskustva s ovom plocom : EVGA nFORCE 780i SLI ? Kolko bi danas realno vrjedila takva ploca ?
Po meni ona vrijedi preko 600kn polovna, za mene je ovo extra ploca, dobro se daa nadograditi
Koja bi bila najisplativija ploca za fx 8320 ili 8350?? neka asus ili giga jer sam odustao od msi kad je kolega bulldozer rekao da ploca ima gadnih problema...pa sta kazete na sabertootH?
Koja bi bila najisplativija ploca za fx 8320 ili 8350?? neka asus ili giga jer sam odustao od msi kad je kolega bulldozer rekao da ploca ima gadnih problema...pa sta kazete na sabertootH?
Koji cjenovni rang gledas? Mislis li neki jaci oc ili?
Pa tak negde do 1000kn...da onak zelio bih tu i tam ga kloknut i poslikat .. pa zato pitam za sabertooth posto mi se cini super....
Pa tak negde do 1000kn...da onak zelio bih tu i tam ga kloknut i poslikat .. pa zato pitam za sabertooth posto mi se cini super....
Jedna GA-990XA-UD3 bi ti bila dovoljna za sve, ali ako zelis vec ati 1k kuna onda M5A99X EVO R2.0
Ne može, samo ako igdje nađeš 955BE 95W, 125W nije podržan.
Ne može, samo ako igdje nađeš 955BE 95W, 125W nije podržan.
DELETE
Poz,
Ja namjeravam kupiti novi komp pa ne znam koja je maticna bolja.
Asus F2A85-M LE + x4 740
Gigabyte GA-F2A75M-D3H + x4 740
Ili postoji neka druga bolja od ovih, cjena neka bude slicna.
ASUS ima jači chipset, te mi se globalno više sviđa.
No obje su ploče škrte konektorima.
Sada je na akciji jedna predivna ploča koja je jeftinija od te obje,
i savjetujem da su ju kupiš.
ASRock FM2A85X EXTREME4
http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A85X%20Extreme4/
Crem ala crem od A85 chipseta.
Ako želiš malo jeftinije proći, jer nećeš kupovati X4 750K (nećeš overclockati),
onda si kupi ploću sa A75 chipsetom, također veoma divna ploča, mrvicu jeftinija.
ASRock FM2A75 Pro4
http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A75%20Pro4/index.us.asp
Obje ploče su opremljenije i povoljnije od obje što si ti napisao.
Pogledaj samo broj USB3.0 konektora, te ploče u globalu. Danas složio tri konfe sa A55, A75 i A85 ASRock pločama,
procesori A4 5300, X4 740 i X4 750K, rade fantastično.