- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Za Artic Freezer 64 pro je čovjek naveo u oglasu: Temperature nisu prelazile 50°C u igrama (procesor AMD Phenom II X4 960T, 3.6 GHz, 1.35v), a pod Prime 95 proc OCan na 4.0 GHz, 1.45v nije prelazio 60°C..
Ako je ovo gore istina, onda bi taj hladnjak bio dobar za moj proc...
Tražim do nekih 200 kuna za kupit ali u obzir dolazi i polovno tj. rabljeni hladnjaci pa sam zato gledao na njuškalu
Ako uzimaš neki novi hladnjak, pogledaj šta nudi Spire Coolgate 2011 jer košta malo preko 200kn.
O , da ! Uzimaj njega , nisam ni znao da ga ponovno ima kod nas !
Za Artic Freezer 64 pro je čovjek naveo u oglasu: Temperature nisu prelazile 50°C u igrama (procesor AMD Phenom II X4 960T, 3.6 GHz, 1.35v), a pod Prime 95 proc OCan na 4.0 GHz, 1.45v nije prelazio 60°C..
Ako je ovo gore istina, onda bi taj hladnjak bio dobar za moj proc...
Tražim do nekih 200 kuna za kupit ali u obzir dolazi i polovno tj. rabljeni hladnjaci pa sam zato gledao na njuškalu
ROFL, to su moje riječi.
Nego, da...tako je nekako bilo kad su uvjeti dobri, npr po zimi, a po ljeti je kojih 5°C više...
Dobar je to hladnjak, ali htio sam nešto ljepše, bolje i veće, zato sam i mijenjao, ne prvenstveno zbog temperatura jer uredno obavlja svoj posao za Phenom II X4.
vecinom svaki jaci (sto znaci da je ujedno i tezi) ima backplate.
Pozz ljudi. Trebao bih preporuku nekog solidnog coolera, da je tih i da nije preskup, a da stane u ovu konfu i da po mogucnosti NEMA backplate, tj da se lagano montira :)
Koliko novaca si spreman dati?
Pozz ljudi. Trebao bih preporuku nekog solidnog coolera, da je tih i da nije preskup, a da stane u ovu konfu i da po mogucnosti NEMA backplate, tj da se lagano montira :)
LC Power LC-CC-95 ! Svi veci i jaci hladnjaci imaju backplate i to stvarno nije problem montirat , sve ti pise u uputama ! Ovako bez backplate-a si ogranocen na slabije hladnjake !
U svakom slucaju ako hocu bolji cooler onda ima backplate, znaci moram vadit maticnu komplet iz kucista i to vani montirati, najbolje tako, jel? :D
Onda mi je Arctic Cooling A30 dovoljan? I da li to stane u moje kućište, bojim se da ce mi smetati ovaj gornji vent..
Pa da ! Ili ako ti kuciste ima rupu na nosacu maticne ploce negdje u visini procesora , onda neoras vaidt maticnu !
jel netko mozda zna koji fan clip pase na mugen 3!ima typ a i typ b,zwao links ali oni nemaju mugena da provjere fizicki!pa ak netko zna,bio bih zahvalan
razorblade
Prema sluzbenoj stranici , ako ti je debljina venta 25mm onda bi trebao kupit Type A , inace je i prema slikama "veci" od type B !
koji bi bio best buy cooler do 500kn za 3570k ?
Ja bih se protegnuo jos 37kn i uzeo Noctua NH-D14 u Opric - informatici !
da preformuliram, best buy za 3570k do 450kn?
pa po slikama i po izgledu pasao bi typ b...moram malo jos googlat
da preformuliram, best buy za 3570k do 450kn?
Xigmatek Aegir.
Imam CM Hyper 612s, sad koji ventilator do 80 kn da uzmem
Mislim da bi ti Coolermaster Sickleflow bio sasvim uredu :)
Mogu nabaviti Cooler Master Hyper 212 EVO za 320kn.
Isplati li se? Kakav je opcenito ima li ga tko?
Pa novi košta manje !! Inače dobar cooler.
Ovo pise odavno trenutna cijena je vjerojatno manja..
Rasturam na Intel Core™ i7-920 @ 3.8Ghz + Sapphire Dual-X 7950 with Boost Edition 3GB 1150/1575mhz
Imam CM Hyper 612s, sad koji ventilator do 80 kn da uzmem
Mogu nabaviti Cooler Master Hyper 212 EVO za 320kn.
Isplati li se? Kakav je opcenito ima li ga tko?
Nikako ! Inace vrlodobar hladnjak ! Za 320kn mozes uzet Scythe Yasya ili za manje para Arctic Freezer I30 ( Intel ) , A30 ( AMD ) ...
Uzmi coolermastera! Razlika je minimalna!
E i usput PAZI : ovaj drugi kojeg si linkao je ="Dimension 80 x 80 x 25 mm " a ne 120mm kako pise u nazivu!