http://www.links.hr/index.php?option=katList&deftab=yes&page=sviartikli&id_kategorija=050903
evo tu jednog izaberite...ali pazite na cijenu
Jesi razmišljao o Freezer 13 ?
Odlično će ohladiti tog Phenoma i pri većem OC-u.
http://www.links.hr/index.php?option=katList&deftab=yes&page=sviartikli&id_kategorija=050903
evo tu jednog izaberite...ali pazite na cijenu
Jesi razmišljao o Freezer 13 ?
Odlično će ohladiti tog Phenoma i pri većem OC-u.
http://www.links.hr/?naziv=cooler-arctic-cooling-freezer-7-pro-rev-2-s-775-1155-1156-1366-754-939-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=05090303&id_artikl=050.903.184
http://www.links.hr/?naziv=cooler-coolermaster-vortex-plus-socket-775-1156-1155-1366-am3-am2-940-939-754&option=artikl&id_kategorija=05090305&id_artikl=050.903.213
http://www.links.hr/?naziv=cooler-scythe-samurai-zz-s-478-775-1155-1156-1366-754-939-940-am2-am2-am3&option=artikl&id_kategorija=05090306&id_artikl=050.903.176
ili katana 3... nedam vise od 200kn...
Dali mi se isplati kupiti Cooler Master V8 za 300kn
Ili Samurai ZZ ili Katana III !
Ja sam za ARCTIC COOLING Freezer 7 Pro msm da je najbolji
Ja bih ga uzeo !
Isplati se ako ti to što je malo bučniji ne smeta.
Isplati se ako ti to što je malo bučniji ne smeta.
Pa taj V8 i nije bas bucan ! Svojeg drzim na 1500rpm-a i necujem ga , a iznad 1500 se tek osjeti, a ide do cca. 2000rpm-a !
Treba mi nesto tiho za Athlon X4 i mATX kuciste.
Mislim uzet ovaj, ili ako ima nesto bolje za tu cijenu...
Za te pare uzimaj tog Gemina II !
Pa taj V8 i nije bas bucan ! Svojeg drzim na 1500rpm-a i necujem ga , a iznad 1500 se tek osjeti, a ide do cca. 2000rpm-a !
Tebi je CPU na stocku, ako misli clockati ne vjerujem da će dobro hladiti na 1.500 rpm.
Sačekaj Xigmatek Gaiu SD1283/CM Hyper 212 EVO/CM Hyper 412S ili uzmi Scythe Katanu III ili tog Geminija.
Nije los taj V8 , ali za veceOC-anje neka uzme nesto drugo , on je vise za neki srednji OC i uljepsavanje unutrasnjosti kucista svojim izgledom !
Uzmi Mugena jel je evidentno da Hyper 612S nehladi AMD procesore, kao što hladi Intelove procesore.
Za performanse je uvijek bolji Mugen 3. Hyper 612S je dizajniran za jako dobro hlađenje i tišinu u radu.
Mugen bi bio moj izbor također.
Naručio sam Mugen 3 i Arctic silver pastu. Vidio sam da ljudi u slučaju smetnje RAM heatsinkova malo podignu vent (par mm) pa s tim ne bih trebao imati problema. Hvala na savjetima!
Naručio sam Mugen 3 i Arctic silver pastu. Vidio sam da ljudi u slučaju smetnje RAM heatsinkova malo podignu vent (par mm) pa s tim ne bih trebao imati problema. Hvala na savjetima!
Haha, upravo tako. Meni je mmorija malo viša, pa samo vent slajdaš (kao mobitel) prema gore.
Super si prošao, hladnjak je odličan.
Ako ti budu smetali heatsinkovi samo kako ti je Marko rekao podigni vent i neće biti problema.
1+, Mugen 3 je odlican hladnjak, imam ga ja i temp su zadivljujuce. Jucer sam ga stavio da se vrti cijelo vrijeme na najjace i sad dok surfam po netu temp me je oko 34C. U Loadu je proc mi je oko 52C, a prije je bio 62..
Koji cpu cooleri su u rangu s CM V8?
Kako je najbolje nanijeti Arctic Silver 5 pastu na procesor? Gusta je pa zato pitam. Staviti velicinu zrna rize na sredinu ili razmazati po cijeloj povrsini CPU-a ?
Kako je najbolje nanijeti Arctic Silver 5 pastu na procesor? Gusta je pa zato pitam. Staviti velicinu zrna rize na sredinu ili razmazati po cijeloj povrsini CPU-a ?
Zrno velicine rize pa onda postavis cooler, pasta ce se prilagoditi pritisku i pravilno se rasporediti, nema potrebe za razmazivanjem.
Sa CM hyper 612s sam dobio neku pastu dali se isplati uzeti neku kvalitetniju i daliče ta bolje hladiti????????
Nije pasta ta koja hladi...lol..ona samo potpomaže u prijenosu topline sa CPU-a na cooler...i bit će ti ta coolermasterova okej..samo ravnomjerno razmaži...ili stavi zrno na sredinu pa stavi cooler na to..kako ti je draže i kako misliš da je bolje..i to je to..
Pasta koja dolazi sa Hyperom je vrlo dobra.
Trebam vasu pomoc, jer mi kuciste stalno zuji jer zivim u rijeci toliko je tamo vruce. Zamolio bih da vi strucnjaci koji je ventilator dobar da se vise hladi i tiho oko 250-300kn tako da planiram kupiti neki bolji. Prasine sam sve ocistio. Slika je ovdje pa vidite sta se desava jeli to zbog procesora? Hvala
Hladnjak procesora ti je jako bucan, ventilator se vrti na vrlo visokim okretajima po ovoj vrucini.
ok, koji je hladnjak da uzmem? Samo hocu da bude tiho hladi.
1 | thermaltake frio extreme |
---|---|
0 | Thermax III |
21 | noctua nh-d14 |
0 | Mugen 3 |
ok, koji je hladnjak da uzmem? Samo hocu da bude tiho hladi.
Nemaš se tu što misliti, NH-D14, naravno. Na 100% je nečujan.
isplati se samo pazi da imaš podršku za sve sockete (1156, 1155 itd) jer stari nisu imali podršku pa si morao dodatno nabavljati bracket za njega ili sam izraditi. Ako je u dobrom stanju uzmi ga.
Razmazuj. Ja sam sa Silver 5 uz razmazivanje dobio 2°C bolje temperature nego kada sam stavio malo na sredinu procesora. Jako je gusta pa ju je teško sa samim hladnjakom razmazati.
Haha, upravo tako. Meni je mmorija malo viša, pa samo vent slajdaš (kao mobitel) prema gore.
Super si prošao, hladnjak je odličan.
Nisu imali Mugen 3 na lageru, uzeo Scythe Mine 2, nadam se da nisam spušio...
Prilicno sam siguran da nisi , taj Mine 2 mi se cini jos bolji od Mugena 3 !
Nisu imali Mugen 3 na lageru, uzeo Scythe Mine 2, nadam se da nisam spušio...
Neloš hladnjak !