Koji CPU cooler kupiti? izdvojena tema

poruka: 7.968
|
čitano: 1.732.485
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Uspio sam naći par review-a o Spire-u i svi  hvale njegovu tišinu. Prethodnik Thermax  eclipse 2 je bio jako bučan, dok je trojka naime dosta tiha  ako je njima vjerovati.

Citiram Hi tech legion:
One of the Spire TME III’s biggest assets is the fans. Not much is made about them excepting a note that they are “Nano-bearing”.

However, the fins have a very distinct shape and they are incredibly quiet, given the amount of air that they move.

Add in the fact that the tower adds no noticeable howl/whistle/whine, and the Spire TME III is one of the quietest dual fan designs

I have ever tested. Even at full speed, the sound is not particularly distracting outside of the case, which is a huge step up from what

we normally see in this class.

http://www.hitechlegion.com/reviews/20-heatsinks/19529-spire-tme-iii-cpu-cooler-review?start=6

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Na Thermaxu III se ventovi vrte od 600 - 1800rpm-a sto i nije tako glasno !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Re: Koji CPU cooler kupiti?
Vegeta kaže...

TIII je bolji 4 klase od CM612S, imao sam CM612S, to je hladnjak u rangu Gaie samo tisi.

Gaia lošije hladi od 612S, Gaia je par stupnjeva lošija i od 212 Evo. 

Ovako nekako ide Thermax II => Mugen 3 > 612S > 212 Evo > Gaia.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
14 godina

Pa kupi si onda taj cooler ako misliš da ti odgovara i amen.

16 godina
MARKOZD15 kaže...
Vegeta kaže...

TIII je bolji 4 klase od CM612S, imao sam CM612S, to je hladnjak u rangu Gaie samo tisi.

Gaia lošije hladi od 612S, Gaia je par stupnjeva lošija i od 212 Evo. 

Ovako nekako ide Thermax II => Mugen 3 > 612S > 212 Evo > Gaia.

Malo prije sam gledao usporedbe Yasye i Thermaxa II i Yasya je ispala puno bolja pri većem TDPu(i to uz razliku od 10ak stupnjeva), a ona je u rangu Mugena 3. Zaljepit ću i link kada iskopam u historyu

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
14 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

:)) Links i Portio više nemaju u ponudi Hyper 412s. Stvarno svašta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Croatum kaže...

:)) Links i Portio više nemaju u ponudi Hyper 412s. Stvarno svašta

ja sam zadnjeg uzel u Linksu 20.6. :D

16 godina
neaktivan
Domoroci na Papua Novoj Gvineji smatraju da je štetno po zdravlje raditi dva dana za redom.
14 godina

Zašto onda neuzme Noctu za manje do 600 kn ?? Taj klinac Blazen22 je čisti troll.

16 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Zašto onda neuzme Noctu za manje do 600 kn ?? Taj klinac Blazen22 je čisti troll.

Mislim da je u pitanju Frost Troll, ali to su najvjerojatnije roditelji krivi, a ne on. Ja mu samo nudim alternativu. Armageddon i NB-BlackSilentPRO PK-3 su prva liga kombinacija za one koji nisu fanovi ventilatora beige/brown boje.

Domoroci na Papua Novoj Gvineji smatraju da je štetno po zdravlje raditi dva dana za redom.
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

The Man

Ne spominji moje roditelje!!!!DALI TI JE JASNO

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Do 600kn noctua i nema dvojbe. Ja bi bez razmišljanja uzeo noctu.

Kalko1212 ingame
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Pozdrav!

trenutno imam katana 3 cooler na 955 BE procesoru, postaje mi poprilično bučan, a i ne mogu OC-at proc. Zanima me koji cooler da uzmem (ako je moguće u ADM-u). Imam corsair Vengeance RAM module. Koju pastu uzeti?

Hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

Kolko novaca misliš izdvojiti evo ti za 250kn http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_49_72&products_id=10454

ZALMAN CNPS7X

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Dvoumim se oko Mugen 3 i CM 612s

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Uzmi Mugena 3 !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina

Uzmi Mugena jel je evidentno da Hyper 612S nehladi AMD procesore, kao što hladi Intelove procesore.

15 godina
neaktivan
kalko1212 kaže...

Do 600kn noctua i nema dvojbe. Ja bi bez razmišljanja uzeo noctu.

Ja bih za te pare uzeo vodeno, naravno ukoliko bi kučište to dopuštalo...

14 godina
odjavljen
itomic009 kaže...

Uzmi Mugena jel je evidentno da Hyper 612S nehladi AMD procesore, kao što hladi Intelove procesore.

Za performanse je uvijek bolji Mugen 3. Hyper 612S je dizajniran za jako dobro hlađenje i tišinu u radu.

Mugen bi bio moj izbor također.

''A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer'' - Bruce Lee
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

takodjer imam amd 955be i jos je stock hladnjak gore,koji nisam cistil od prasine pa je radil ko avijon i grijal se proc tak da je nestala termalna pasta. tak da preporucite nekaj dobro a jeftino,samo da je bolje od stocka... i dali je pametno uzet custom hladjnje za hd6950?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
phnx kaže...

takodjer imam amd 955be i jos je stock hladnjak gore,koji nisam cistil od prasine pa je radil ko avijon i grijal se proc tak da je nestala termalna pasta. tak da preporucite nekaj dobro a jeftino,samo da je bolje od stocka... i dali je pametno uzet custom hladjnje za hd6950?

Koji točan model Radeona 6950 imaš ?

Jeftin, a dobar... Katana 3, lijepo će na stocku ohladiti, bez OC-a. Ako ćeš clockati probaj negdje naći jeftinog Mugena III ili Hyper 612S

15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Ako neces clockat uzmi LC CC95 ili nesto skuplju Katanu III !

Trenutno kod nas nema bas nekog dobrog hlađenja za GPU ! Pricekaj dok stignu Accelero hladnjaci !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?

grafa je ona prva,sa 2g rama i malim ventom na kraju(koji je takodjer pun prasine ali nije bucan pa ce ciscenje cekat).

za cpu vent daj mni link jer bez imena firme mi baca neku 2d igru

pls. nesto iz linksa ili neki drugi ducan sa crnomerca(da zagnjavim nekog,ne radi mi se 70km),tak je kad zivis bogu iza ledja

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 20:32 (phnx).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Katana 3 ako samo želiš zamjenit smeće stock i ne clockati. NIkako nemojte uzimat ovaj jeftini LC za X4 Phenome. Za GPU hlađenje nema uopće izbora kod nas. Možeš samo tražit Accelera i gotovo.

14 godina

nemam namjeru ocat proc osim na amd overdrive...drugo niti neznam... 

znaci links,nekaj s cim dobim termalnu,da je jeftino, a ak se lako skida i da s usisavacem ocistit..masala

14 godina
odjavljen
phnx kaže...

nemam namjeru ocat proc osim na amd overdrive...drugo niti neznam...

znaci links,nekaj s cim dobim termalnu,da je jeftino, a ak se lako skida i da s usisavacem ocistit..masala

Ako ćeš clockati rađe clockaj iz Bios-a ! !

I nikako sada ljeti nebih preporučio Katanu 3 na Phenoma, rađe malo uštedi i kupi nešto tipa Hyper 212+/Evo ili Xigmatek Gaiu

15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Uzmi Scythe Katana III onda !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji CPU cooler kupiti?

mp93

Vodeno hlađenje se ne isplati rađe ču uzeti NocTua NH-D14 tu u hrvatskoj nemaš nikakav izbor vodenih hlađenja sa Corsair a da sam doma radim u to se nebi opuštao najbolje mi je uzeti NocTua em je tiši i bolje hladi šta če mi više

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
Koji CPU cooler kupiti?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Koji CPU cooler kupiti?

Tu se jedino isplati uzet Katana III od jeftinijih , kolko para mozes izdvojit za hladnjak ?

EDIT : Ovaj Xigmatek Balder je vrlodobra ponuda !

Music As A Weapon !!
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.7.2012 20:50 (Haf932).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice