Imao sam u kompu maticnu ASUS Terminator P4 533B za Celeronom 2.4,1.5GB RAM,ATI Radeon HD2400 512MB.Posto je to barebone maticna i imala je malo kuciste u njoj je bilo kao u saun pa sam je odlucio staviti u neko vece kuciste((miditower)) međutim nije pasala.Onda sam nabavio dotičnu ASrock matičnu i sve to spojio na nju međutim samo se 2 puta zavrti vent kad ukopcam u struju.Uopce netreba stisnuti dugme niti ista...
Dotična ASrock p4i45gv neče da se pokrene.Nepišti.A kad je ukopcam u struju samo se dvaput zavrti ventilatori od CPU-a i kučišsta bez da stisnem dugme.CPU-jest celeron 2.4Ghz,ali sam probao i sa Intelom pentium 4 2.4Ghz i isto je.Imam jednu plocicu od 1Gb RAM-a i jednu od 512Mb.Ova od 512Mb ima samo na jednoj strani čipove a na drugoj ne.Matična također nema ni ATX dodatno napajanje za procu tako da neznam koji je vrag.Proao sam je na stolu samo sa napajanjem da mi pokaze bios al nece ni bios da pokaze.SPojio sam je na integrušu,međutim bio sam je probao spojiti i na ATI Radeon HD2400 512Mb AGP.