Zamjenska baterija za laptop

poruka: 6
|
čitano: 3.385
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Pozdrav ekipo,

s ebaya sam naručil bateriju za moj laptop Acer Aspire 6930G i jučer je stigla. Krenem ja to ugrađivati i vidim da je stara baterija 11.1V a ova nova 14.8V pa me zanima dal je sigurno to koristiti? Sprobal sam staviti tu novu i radil je laptop OK tih par minuta testiranja.

0 0 hvala 0
17 godina

dali je baterija OME (orginal?)...ja sam jedanput kupio na ebay bateriju za lap i reka nikada vise....jos pogotovo ako se trazi sto jeftinije.

FC Barcelona
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

dali je baterija OME (orginal?)...ja sam jedanput kupio na ebay bateriju za lap i reka nikada vise....jos pogotovo ako se trazi sto jeftinije.

FC Barcelona
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Nije original, kupil sam je od jednog njemačkog trgovca koji nudi brdo baterija za skoro sve modele laptopa za 20eur + 10eur poštarina, ima feedback od 99,9% na eBayu.  Ma zeznul sam kaj nisam pogledal kakva baterija je sad u laptopu, nego sam tražil sam po modelu laptopa a ne i po karakteristikama postojeće.

0 0 hvala 0
17 godina

ja mislim da ce ti baterija raditi ok ali koliko dugo negarantiram.....ja sam svoju isto davno prije za hp pavilion dv7 narucio na ebay 35 dolara i nakon niti misec dana nije tila vise puniti preko 80 pa pnda preko 70 i tako u nedogle sve dok nije dols a da taman izdrzi kada ga isteka da otrcim od kuhinje do sobe eto....ja savakome preporucujem kada ide na novu bateriju s da sve osim orginala je bacen novac....pogotovo ako mu je noviji laptop

FC Barcelona
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: Zamjenska baterija za laptop

Na internetu se može naći priručnik za taj laptop u kojem se kao baterije spominju 6-ćelijska i 8-ćelijska. 6-ćelijska je u konfiguraciji 3S2P pa to ispada 11.1V, a 8-ćelijska je 4S2P pa ispada 14.8 V.

Uglavnom, budući da servisni priručnik navodi obje, vrlo vjerojatno je da se može koristiti.

KaeR
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice