Yeaaaah stigli moji tableti iz Linksa (pozz Tomislavu i Kruni iz VZ-a) a radi se o PMP5570C DUO seriji.
Zasad dojmovi su odlicni :-))) a evo i par slikica;
Yeaaaah stigli moji tableti iz Linksa (pozz Tomislavu i Kruni iz VZ-a) a radi se o PMP5570C DUO seriji.
Kakav ti se cini display na dnevnom svjetlu?
Kakav ti se cini display na dnevnom svjetlu?
Nije bilo sunca kad sam gledao, ali jako sam zadovoljan vidljivoscu i vjerujem da je za to zasluzni IPS ekran.
To nisu problemi-to je skroz normalno. Pa ne možeš od tableta koji košta 100 € očekivati savršeno osvjetljenje ekrana.
dosad nisam to uočava :D izgleda nisam obraća pažnju.....tablet je za ove novce prva liga
To nisu problemi-to je skroz normalno. Pa ne možeš od tableta koji košta 100 € očekivati savršeno osvjetljenje ekrana.
Slazem se, jer ocekivat iPad kvalitetu za ove novce je nerealno i po meni je Prestigio brand najbolji bestbuy.
BTW. jedva cekam da vidim izraz lica mojih klinaca kad otvore poklone ispod bora na Bozic :-).....
super poklon =)
riješeno :)
Ne kuzim na koji nacin Google Maps pronade moju lokaciju samo pomocu WiFi mreze?
Ne kuzim na koji nacin Google Maps pronade moju lokaciju samo pomocu WiFi mreze?
Preko AP koji koristiš.
kad će novi firmware? 
Preko AP koji koristiš.
Da , ali na koji nacin Google zna adresu tog AP-a na koji sam spojen?
Ili mozda ona afera u Njemackoj ipak nije bila slucajna di je Google car snifao podatke WiFi AP-ova?
EDIT;
Evo vrag mi je ne dal mira i nasao sam informaciju di pise na koji nacin Goggle, Apple i MS pomocu tableta i smartphonea
snimaju lokacije WiFi AP-ova.
ovo bi treba bit postupak update firmwarea sad neznam koliko je to sigurno.....rizik je prisutan....
Prije dva dana sam kupio tablet Prestigio PMP 3270 B, samo muci me baterija, danas sam ga koristio oko 50 min i to uglavnom za surfanje na netu tj facebook i vec mi je otislo 30 % baterije..jel zna neko u cemu je problem? Cak sam iskljucio i aplikacije i smanjio osvjetljenje da ustedim bateriju kad ono i dalje isto..?
Evo neke performanse vezane za ovaj tablet !
VELIČINA: 7.0"
REZOLUCIJA: 800X480P4GB,
ANDROID 4.0.3MSD,
WI-FI, USB
U kojem smislu su ti performanse rezolucija ekrana i verzija androida?
U kojem smislu su ti performanse rezolucija ekrana i verzija androida?
Kolega je vjerojatno mislio na tehnicke specifikacije 
zna netko paše li koja verzija firmwarea sa drugi tableta a da može za ovaj odgovarat.....ova verzija kida živce malo malo zamrzavanje i pali gasi
zna netko paše li koja verzija firmwarea sa drugi tableta a da može za ovaj odgovarat.....ova verzija kida živce malo malo zamrzavanje i pali gasi
NE-koriste druge procesore.
ima li vijesti o novoj verziji i kad bi trebala izać...ciljam na Android 4.2 Jelly Bean
ima li vijesti o novoj verziji i kad bi trebala izać...ciljam na Android 4.2 Jelly Bean
Nešto se spominjao 2-3. mjesec ali ništa službeno. Jelly Bean je 4.1 a ne 4.2
Lijep pozdrav! Imam pitanje vezano uz probleme s punjenjem RAM memorije. Imam model PMP5880D Ultra, specifikacije su na dolje navedenom linku. Uglavnom, tablet ima 1GB ram-a, napuni ga za otprilike 2-3 dana, jedino riješenje je da ga ugasim i ponovo upalim. pokušao sam sa raznim task-killerima, i imam osječaj da čak ni ne uspore punjenje memorije. čim upalim uređaj, i narednih sat vremena nakon toga, koristi oko 300 mb rama, i tako to onda raste do dok se totalno ne napuni. Bio je jedan slučaj kada mi je pisalo 0MB slobodno, sam mi je izlazio iz menija i slično, nisam ništa mogao otvoriti. Ispričavam se autoru teme na spamanju, al na moje otvorene teme nitko nije odgovorio. Da nebi dalje rasprava o tome bila na ovoj temi, molio bih da mi neke prijedloge šaljete na PP! Unaprijed hvala svima!
Upravo sam kupio PMP5570C ali imam problema sa stabilnošću WiFi veze ukoliko je wirless ruter podešen na 802.11n ili 802.11n/g/b standard. WiFi veza je vrlo nestabilna tako da je tablet neupotrebljiv. Ukoliko se ruter forsira na 802.11g/b veza je puno stabilnija i tablet je moguće normalno koristiti.
Svi ostali uređaji koje imam (mob SG SII, Samsung TV, 2 laptopa, neki dan probao i ipad) nemaju problema sa stabilnosti veze ukoliko je ruter postavljen na 802.11n ili 802.11n/g/b.
Da netko ima sličnih problema?
Dali postoji rješenje za ovo? jer malo mi je glupo držat ruter na 802.11g/b
FW tableta je v1.1.1 od 17.10.2012
WiFi ruter je D-link GO-RT-N150.
Ovaj tablet za ove novce stvarno nema zamjerke ali ovo sranje u njemu verzije 4.0.3 izbaci čovjeka iz takta.....stalno pali gasi jer se tablet ne budi..... predugo je čekat do 2-3 mjeseca da oni izbace novi firmware... ne pomaže ni jedan reset, ni nanovo instaliranje firmwarea.....
google chrome ne radi i pun k ostali nepravilnosti u radu.
Ovaj tablet za ove novce stvarno nema zamjerke ali ovo sranje u njemu verzije 4.0.3 izbaci čovjeka iz takta.....stalno pali gasi jer se tablet ne budi..... predugo je čekat do 2-3 mjeseca da oni izbace novi firmware... ne pomaže ni jedan reset, ni nanovo instaliranje firmwarea.....
google chrome ne radi i pun k ostali nepravilnosti u radu.
ja sam napravio na svom PMP5880D ultra update na 4.1.1. verziju, no ram se napuni i onda je jedino riješenje ugasiti i ponovo upaliti uređaj...tu i tamo zna scvikati pa kad pokrenem dilm mi samo neka šarena crta titra na ekranu i sve ostalo je crno, no nakon restarta uređaja sve bude ok. još jedna zamjerka je što unatoć dual core procesoru takta 1,6 GHz i quad core GPU-u listanje po ekranu ne teće skroz fluidno...osjeti se lagano trzanje...
Pozdrav ljudi!!
Imam navedeni tablet ali se nerazumijem previše, pa me zanima kako sve programe deinstalirati očistiti cijeli tablet (natrpan je svime i svačim)
da ostane ka da je kupjlen, tj, kao na mobitelu da se može vratit na tvorničke postavke ili ima li kakva aplikacija za čišćenje ?
Hvala
Evo uzeo sam i ja ovaj tablet s namjerom da ga koristim s Tele2 internet stickom (ZTE MF190). Tablet uredno prepozna stick i traži PIN (kod Tele2 uvijek moraš unositi PIN) i tu nastaje problem: ne prihvaća PIN, javlja da je pogrešan (a nije). Na notebooku stick uredno radi.
Ima li netko iskustava s time ili koji savjet ?
na teletu pin vise nije obavezan ako si karticu kupio zadnjih 6mj
Imam isti problem kao i nenads. samo tablet prestigio5197 i vipov stick. Na laptopu sve uredno radi, ali cim ga ustekam u tablet, traži neki pin.. pin od sim-a u sticku ne prihvaća.
Kakva je to fora? Na prestigiu postoji neki popis usb-ova koje on prihvaća a ovaj koji imam nije na tom popisu. No čim tablet reagira na njegovo uštekavanje, čini mi se da ga prepoznaje nekako.
Kakav to pin traži i zašto?
Na kojem sticku/operateru to neće tražiti?
Hvala
Kada netko piše takve gluposti,ne da mu ne želim pomoći,nego bih ga najradije sterao u 3pm.
Pa čovječe,ako ti stick nije na popisu,kupi onaj koji je na popisu. Taj popis nije tu za ukras.