Molim pomoc za formatiranje HD

poruka: 12
|
čitano: 2.680
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Moze li mi pomoc netko strucan za ovo li moram odnest serviseru za formatiranje HD?

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Molim pomoc za formatiranje HD

-desni klik? ili disk manager ako želiš podešavati partcije.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Skini ovaj program Daric Boot and Nuke s ovog linka: http://www.dban.org/download, sprzi iso datoteku na cd, restartaj PC i odaberi bootanje s cd-a. Pomocu ovog programa izbrisat ces sve sa hard diska.

Vidi Veni Vici
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
ili jednostavno formatiraj pomoču instalacije operativnog sustava.
17 godina

Kakav Partition Magic on je malo zastaril i danas skroz nepotreban i jos nije nit besplatan.Nevinašce Ovaj dole program za rad s diskovima je badave i radi odlicno bez problema, ima sve funkcije koje treba imat kud ces bolje i nema problema.Cool

http://download.cnet.com/Easeus-Partition-Master-Home-Edition/3000-2248_4-10863346.html

16 godina
neaktivan
dado993 kaže...

Skini ovaj program Daric Boot and Nuke s ovog linka: http://www.dban.org/download, sprzi iso datoteku na cd, restartaj PC i odaberi bootanje s cd-a. Pomocu ovog programa izbrisat ces sve sa hard diska.

Kad već preporučuješ Dban ,nije naodmet reći da on nije za formatiranje nego za temeljito brisanje hdd-a ,i isto tako treba upozoriti da se kod upotrebe Dban-a mora itekako paziti i ostaviti uključen na matičnu SAMO ONAJ HDD KOJI SE MISLI OBRISATI!!

Za formatiranje služe drugi programi ,od kojih je najjednostavniji i najbolji za početnike onaj ugrađen u Windowse.

Ako se želi formatirati hard disk prije instalacije OS-a ,a niste na ti sa cmd-om i DOS-om ,najjednostavniji je (i besplatan) Partition Wizard Bootable CD.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 20:29 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

Ja sam poprilican laik, kupila sam laptop compaq 610, sa WIN XP, na specifikaciji pise da ima HD 320gb a ja sam na jednom dijelu nasla samo 39gb, drugi je gore ali kad ga hocu otvorit pise da je potrebno formairat disk,e tu mi je potrebna pomoc al korak po korak, jer kao sto napisah, laik, hvala vam ljudi

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
The river tells no lies, yet standing at its shores the dishonest man still hears them
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako ti je win instaliran odan desni klik pa format a ako nije prilikom instalacije pobrisi sve particije i napravi nove. Ako en razumijes sta ti pricam nadji nekog ko se razumije u to. Nema cetvrto.

17 godina
emili10 kaže...

Moze li mi pomoc netko strucan za ovo li moram odnest serviseru za formatiranje HD?

Tu dole na videu ti se fino sve vidi kaj trebas napravit ak ti je tak lakše i prebaci na 720p video da se bolje vidi. Uglavnom imat ces Unallocated dio oznacen sivo ili crno pa onda Desni klik na to i New Partition a dalje ces lako.Cool

15 godina
neaktivan

Hvala, uspjela sam

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice