FujitsuSiemens Amilo PA2548 - WiFi mreze bez signa

poruka: 6
|
čitano: 1.953
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

Pozdrav, popravljam navedeni laptop, donešen iz Njemačke. 
Naime, nalazi WiFi mreze, ali za sve piše da nema signala (nijedna crtica).
Također se ne može spojiti ni na jednu od tih mreža.
Ima li netko ideju sto bi moglo biti?

Svježe sam instalirao Windows 7 (Mislim da je prije bila Vista - nisam siguran jer nisam provjerio, iako izgelda kao Sedmica), vlasnica tvrdi da je WiFi radio dok je bila u Njemačkoj.

Mislim da nije do antene jer pronalazi i udaljene mreže, ali nekim čudom najdalje mreže pokazuju do dvije crtice signala, ali se i dalje ne može spojiti na njih.

I dont care that they stole my idea . . I care that they dont have any of their own. — Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.8.2014 22:46 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Imao sam pred neko vrijeme jedan Fujitsu Siemens na popravku (Windowsi), mislim da je isto bio Amilo, no ne sjećam se koji model. Bilo kako bilo, problem je u neobičnoj implementaciji samog wifi-a, tj. u tome da mu je potrebno posebno uključivanje koje ide preko njihovog utilitya pod nazivom Launch Manager. Pokušaj s ovom verzijom i malo si proguglaj, puno ljudi se žali(lo) na taj problem.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
Re: FujitsuSiemens Amilo PA2548 - WiFi mreze bez s
Leprechaun kaže...

Imao sam pred neko vrijeme jedan Fujitsu Siemens na popravku (Windowsi), mislim da je isto bio Amilo, no ne sjećam se koji model. Bilo kako bilo, problem je u neobičnoj implementaciji samog wifi-a, tj. u tome da mu je potrebno posebno uključivanje koje ide preko njihovog utilitya pod nazivom Launch Manager. Pokušaj s ovom verzijom i malo si proguglaj, puno ljudi se žali(lo) na taj problem.

Upravo pokušao i instalirao i sad se spaja na mrezu, ali i dalje WiFi signal stoji na 0%, i povremeno puca.

I dont care that they stole my idea . . I care that they dont have any of their own. — Nikola Tesla
17 godina

Koliko se sjećam, meni je samo instalacija Launch Managera pomogla. No, pokušaj instalirati najnovije drivere za WiFi mrežnu karticu i instalirati najnoviji BIOS za prijenosnik, možda pomogne. Ako si imalo hardverski potkovaniji, možeš i otvoriti prijenosnik i provjeriti jesu li žice antene dobro spojene na WiFi karticu (iako ne vjerujem da bi se samo tako same odspojile). WiFi kartica trebala bi biti lako dostupna, kao i memorija i HDD.

A legend says that Chuck Norris was intended to be included as a wonder/unit in Civ4 but was removed due to a seemingly irreparable bug that allowed his creator to defeat UN in less than one turn.
16 godina

Žice sam prve provjerio. U redu je sve to. BIOS je stavljen najnoviji.
Ugl skuzio sam da sad nakon aktivacije windowsa vise ne puca. Signal i dalje ne pokazuje (nekad pokaze) ali internet je ipak radi bez problema kao i laptop.

U svakom slučaju tvoj savjet za instalaciju Launch managera je prouzročio da cijela stvar proradi. Prije se nije htio ni spojiti.

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.8.2014 15:10 (xZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
xZero kaže...

Žice sam prve provjerio. U redu je sve to. BIOS je stavljen najnoviji.
Ugl skuzio sam da sad nakon aktivacije windowsa vise ne puca. Signal i dalje ne pokazuje (nekad pokaze) ali internet je ipak radi bez problema kao i laptop.

U svakom slučaju tvoj savjet za instalaciju Launch managera je prouzročio da cijela stvar proradi. Prije se nije htio ni spojiti.

Nazovimo to onda riješenim. Taj Launch Manager je starija aplikacija, rađen zapravo za Vistu, pa se možda najbolje ne snalazi pod Windowsima 7. Bitno da Internet radi, što piše da piše.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice