Asus pro66ic-jx008d

poruka: 9
|
čitano: 3.321
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Asus pro66ic-jx008d-vase misljenje

...evo razmisljam o kupnji laptopa pa sam naletio na ovaj....zanimaju me vasa misljenja o njemu i dali bi mogao pokrenuti neke igre kao npr.cod4.....

ASUS PRO66IC-JX008D, Intel Pentium Dual-Core T4300, 2,10 GHz, 2x 2048 MB, 16", 1366x768, SATA 500 GB, Free DOS, Nvidia GeForce GT 220M/1GB, DVD±RW DL, 1x 10/100/1000 Ethernet,802.11b/g,USB 2.0 4, 2,6 kg, 1,3MPx kamera, 3u1CR

CIJENA:4400KN

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2010 12:57 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus pro66ic-jx008d

....ajde ljudi zar nitko nema taj prijenosnik i nista neznate o njemu...molim vas...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Asus pro66ic-jx008d

..ajde ljudi...stvarno sam razocaran...Plač

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Asus pro66ic-jx008d

Ja sam kupio Asus K61IC po svim komponentama jednak ovom računalu (vjerojatno se razlikuju samo po kućištu). Iznimno sam zadovoljan kupnjom. Mrvicu me muči što nema nijedan vražji utor za proširenje i FireWire-port koji bi mi trebao zbog prebacivanja video-zapisa s kamere, ali za to će poslužiti i stari laptop i/ili samostojeći DVD-snimač. Ono što me rastužuje, ali ne muči, jest da računalo ima DVD-snimač "na ladicu", a ne "na utor" (slot-in) na što sam se navikao na prethodnom laptopu i što smatram odličnim, ali rijetko viđenim, na prijenosnicima.

Iznimno brzo računalo za svakodnevni rad. Grafička kartica je tako-tako. Sreća je da monitor ima relativno nisku (ali radi očuvanja vida primjerenu) rezoluciju, što pomaže grafičkoj da se suoči sa svime što sam joj do sad "podmetnuo". Za povremenu zabavu, savršeno.

Ekran je dobar, računalo ne buči, a krajnje me iznenadio prostor za ruke. Na oba dosadašnja prijenosnika spajao sam vanjsku tipkovnicu, što zbog numeričkog dijela (koju ovaj, napokon, ima), što zbog prilične nelagode u radu kad se prijenosnik zagrije. Na ovom se može raditi satima i podloga je iznimno ugodna za rad.

Znatni minusi: na plastici se vidi svaka vražja packa, a tipke na tastaturi, pogotovo na "desnom" dijelu (od entera nadesno) su znatno manje od glavnog dijela tastature i zahtijevaju navikavanje, s obzirom da čovjek, ne gledajući, može lako pritisnuti pogrešnu tipku.

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Asus pro66ic-jx008d

..e hvala ti puno....a koje si igrice igro do sada....znaci ne pregrijava se....to je bitno...haha..koliko ti otprilike traje baterija na njemu???

...i htio bih te jos pitati koji procesor imas u njemu zato sto sam malo gledo sada po netu i naso isti naziv laptopa a u jednom je intel core 2 duo T6600,a u drugom intel dual core T4300..i sta mislis koji je od ta dva procesora bolji...

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 10:17 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Asus pro66ic-jx008d
Hrvojestr kaže...

..e hvala ti puno....a koje si igrice igro do sada....znaci ne pregrijava se....to je bitno...haha..koliko ti otprilike traje baterija na njemu???

...i htio bih te jos pitati koji procesor imas u njemu zato sto sam malo gledo sada po netu i naso isti naziv laptopa a u jednom je intel core 2 duo T6600,a u drugom intel dual core T4300..i sta mislis koji je od ta dva procesora bolji...

Probao sam Fifu 10, Sid Meier's Civilization IV i Sid Meier's Railroads. Sasvim OK. Istina, nisu ni ne znam kako zahtjevne.

Trajanje baterije je tako-tako, znatno bolje ako grafička ne vuče previše struje. No, meni baterija ne znači puno jer svugdje gdje radim imam struju (mada često prenosim računalo - posao, knjižnica, kuća, vikendica...). Treba mi samo da pozavršavam u miru kad struje nestane.

Imam T4300 koji je slabiji od T6600, međutim, svi testovi na koje sam naišao ranije govore da je razlika manja od 10 %. Nije nešto na što bi se kupac ovakve klase računala trebao previše osvrtati.

Inače, u Bugu iz siječnja 2010. nalazi se test u kojem su ga Bugovci popljuvali zbog sporijeg diska, ali su mu ipak dali solidne ocjene.

16 godina
neaktivan
Asus pro66ic-jx008d

..hvala ti puno...ali ja imam vise para pa cu rade uzeti ovaj s boljim procersorom...necu svaku godinu mijenjati laptop haha.....stvarno si mi pomogao...i odlucio sam se na ovaj asus K61IC s boljim procesorom..

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.2.2010 12:36 (Hrvojestr).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Asus pro66ic-jx008d
Hrvojestr kaže...

..hvala ti puno...ali ja imam vise para pa cu rade uzeti ovaj s boljim procersorom...necu svaku godinu mijenjati laptop haha.....stvarno si mi pomogao...i odlucio sam se na ovaj asus K61IC s boljim procesorom..

Kako želiš. Meni pare isto nisu bile problem, samo sam smatrao, na osnovu toga što su ljudi istesirali, da se za mizernu razliku ne isplati nadoplaćivati. Da se u nas može nabaviti model (koji se inače pravi!) s P8600 ili P8700 procesorom, to bi već pomalo bio poticaj za ulaganje (pogotovo P8700).

Zaboravio sam pohvaliti zvučnike...

16 godina
neaktivan
Asus pro66ic-jx008d

..e hvala ti jos jednom puno....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: