MacBook ti je opremljen već sa LAN i wireless karticom. Spajaš se normalno kao i s PC računalima. Razlika je samo u operacijskom sustavu, ali OSX je dosta intuitivno napravljen pa bi to trebalo proći bezbolno .
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Poštovanje,
zanimaju me neke stvari. Ja planiram od ljeta iduče godine krenuti na SAE institut u Ljubljani na studij Aidio Inženjeringa. Tamo piše da se besplatno (uračunato u cijenu) dobije i Apple MacBook. Zanima me vaše mišljenje o tome računalu. I pošto bi to bio prvi puta da imam laptop, zanima me kako se u Ljubljani budem mogao spajati na internet? Znam da postoje HotSpots, ali to je samo na određenim lokacijama, a mene zanima kako se spaja na internet bilo gdje drugdje izvan hot spota... Jeli potrebna neka kartica ili šta? Puno hvala na odgovorima, Sve najbolje,
Andrija.
rađe nemoj nista jos uzimat, vjeroatno ces tam negdje zivit u sloveniji, tipa dom ili neki iznajmljeni stan.
ako je dom, vjeroatno ima svoj net te ces se moc prikopcat, ako je neki stan onda si uzmi njihov net, tamo ti je fkt jeftin i brz net.
Inače i sam imam Macbook, white model, i imam samo pohvale za njega. Ono što ti eventualno može zadavati probleme jest software za njega, prvenstveno uredski paketi. Tu ti se nude iWork i Office for Mac, prvi je od Applea, drugi od Microsofta.
Inače tipkovnica, ekran, fantastični su. Još bi eventualno trebao razmisliti o torbi i sleevecaseu radi zaštite.
Ukoliko imaš još kakvo pitanje, ma kako glupo bilo, slobodno pitaj. Switcheri su uvijek dobrodošli :)
Inače i sam imam Macbook, white model, i imam samo pohvale za njega. Ono što ti eventualno može zadavati probleme jest software za njega, prvenstveno uredski paketi. Tu ti se nude iWork i Office for Mac, prvi je od Applea, drugi od Microsofta.
Inače tipkovnica, ekran, fantastični su. Još bi eventualno trebao razmisliti o torbi i sleevecaseu radi zaštite.
Ukoliko imaš još kakvo pitanje, ma kako glupo bilo, slobodno pitaj. Switcheri su uvijek dobrodošli :)

Ma neka je aluminijski, takav lap se isplati obložit:)
Ali opet, kako je kome draže :D
Ma htio sam reći da će se pored navikavanja na novi OS (2 dana) morati navikavati i na novi software. Sreća je da Leopard dolazi opremljen svime što jednom prosječnom korisniku treba, jedino nedostaju ti uredski paketi. Pa sam odmah naveo rješenja. Eto. :)
eii bok ljudi ...
trebam pomoc...
na laptopu MacBook Pro imam neke slike i sad bi si te slike morao iskopirati na jedan usb...
i sada ja lijepo oznacim te slike i stavim "copy" i odem na usb i na usb-u sam si napravio jednu mapu i otvorim tu mapi i stavim " paste " i tada mi se nista ne dogadza, jednostavno mi nece zalijepiti...
mozete li mi pomoci??
hitno je...
Hvala!!