Apple MacBook mišljenja i pitanja

poruka: 7
|
čitano: 4.448
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Apple MacBook mišljenja i pitanja

MacBook ti je opremljen već sa LAN i wireless karticom. Spajaš se normalno kao i s PC računalima. Razlika je samo u operacijskom sustavu, ali OSX je dosta intuitivno napravljen pa bi to trebalo proći bezbolno Osmijeh.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FireRaven kaže...

Poštovanje,

zanimaju me neke stvari. Ja planiram od ljeta iduče godine krenuti na SAE institut u Ljubljani na studij Aidio Inženjeringa. Tamo piše da se besplatno (uračunato u cijenu) dobije i Apple MacBook. Zanima me vaše mišljenje o tome računalu. I pošto bi to bio prvi puta da imam laptop, zanima me kako se u Ljubljani budem mogao spajati na internet? Znam da postoje HotSpots, ali to je samo na određenim lokacijama, a mene zanima kako se spaja na internet bilo gdje drugdje izvan hot spota... Jeli potrebna neka kartica ili šta? Puno hvala na odgovorima, Sve najbolje,

Andrija.

Čestitam ti na upisu na sae,tamo bi ja rado isao...U vezi maca,mislim da se ne dobije za badava nego da dobis neki mega popust(bar je tak bilo prije par godina...)Za internet uzmi neku karticu poput ove vip ili ht za net,ali u sloveniji,jer ce ti nasi uracunat roaming...Uostalom,to ti je jos uvijek i wardriving..xD 
djevice,padobranci mineri griješe samo jednom! Postao sam ateista;ubili su boga u meni...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

rađe nemoj nista jos uzimat, vjeroatno ces tam negdje zivit u sloveniji, tipa dom ili neki iznajmljeni stan.

ako je dom, vjeroatno ima svoj net te ces se moc prikopcat, ako je neki stan onda si uzmi njihov net, tamo ti je fkt jeftin i brz net.

lapy:- HP 6715b stroj: Intel core2duo E5200 [@4GHz - Scythe Zipang SCZP-1000] Gigabyte EP31-DS3L Kingmax MARS 2x2GB PC-8500 Gigabyte ATI HD4670 [Aceelero S1 v2] WD 640AALS Corsair CX-400 Pioneer DVR-DBK216 Sharkoon Rebel9

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Inače i sam imam Macbook, white model, i imam samo pohvale za njega. Ono što ti eventualno može zadavati probleme jest software za njega, prvenstveno uredski paketi. Tu ti se nude iWork i Office for Mac, prvi je od Applea, drugi od Microsofta. 

Inače tipkovnica, ekran, fantastični su. Još bi eventualno trebao razmisliti o torbi i sleevecaseu radi zaštite.

Ukoliko imaš još kakvo pitanje, ma kako glupo bilo, slobodno pitaj. Switcheri su uvijek dobrodošli :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ammadeus kaže...

Inače i sam imam Macbook, white model, i imam samo pohvale za njega. Ono što ti eventualno može zadavati probleme jest software za njega, prvenstveno uredski paketi. Tu ti se nude iWork i Office for Mac, prvi je od Applea, drugi od Microsofta.

Inače tipkovnica, ekran, fantastični su. Još bi eventualno trebao razmisliti o torbi i sleevecaseu radi zaštite.

Ukoliko imaš još kakvo pitanje, ma kako glupo bilo, slobodno pitaj. Switcheri su uvijek dobrodošli :)

U čemu je problem sa uredskim paketima ako imaš MS Office, iWork i OpenOffice !?

Ako će kupiti novi MacBook (Pro), ne treba mu sleevecase, ipak je aluminijski.. Namigiva 
Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
protjeran

Ma neka je aluminijski, takav lap se isplati obložit:)

Ali opet, kako je kome draže :D

Ma htio sam reći da će se pored navikavanja na novi OS (2 dana) morati navikavati i na novi software. Sreća je da Leopard dolazi opremljen svime što jednom prosječnom korisniku treba, jedino nedostaju ti uredski paketi. Pa sam odmah naveo rješenja. Eto. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

eii bok ljudi ... 

trebam pomoc... 

na laptopu MacBook Pro imam neke slike i sad bi si te slike morao iskopirati na jedan usb... 

i sada ja lijepo oznacim te slike i stavim "copy" i odem na usb i na usb-u sam si napravio jednu mapu i otvorim tu mapi i stavim " paste " i tada mi se nista ne dogadza, jednostavno mi nece zalijepiti...

mozete li mi pomoci??

hitno je...

Hvala!!

...Luka...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice