Acer E1-530G fali RAM slot

poruka: 7
|
čitano: 1.883
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Pozdrav!

Frend me zamolio da se raspitam malo o problemu na koji je naišao.

Naime ima navedeni laptop iz naslova sa 4 GB RAM memorije, a pošto se bavi programiranjem, Android stvarima i još hrpom drugih stvari odlučio je kupiti još jedan keks od 4 GB rama. Kad je otvorio laptop iznenadilo ga je što ima samo jedan RAM slot dok drugi nije zalemljen, tj. mjesto za RAM slot je tu, ali on sam nije zalemljen. Da stvar bude zanimljivija slot 1 fali, dok je slot 2 unutra.

Pošto smo gledali da bi taj laptop trebao imati dva RAM slota, zanima ga dal je to normalno ili je neka greška u proizvodnji. Ima još mjesec dana garancije, pa dal se isplati zezat i sa tim i reklamirati ili da ostavi kako je i uzme keks od 8 GB (što sad i planira).

U prilogu je i slika koju mi je poslao.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Acer E1-530G fali RAM slot

Sumnjam da je tako ali možda mu je drugi slot ispod tipkovnice.

14 godina
protjeran

99% je tako, nego je kupio jeftiniju verziju koja nema drugi utor i to je to

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A kaže gore da bi trebao imati 2 slota pa računam ako je sigurno tako onda nema gdje biti nego ispod tipkovnice.

17 godina
neaktivan

Najnormalnija stvar na jeftinijim Acerima (a i kod drugih proizvođača). Sestrin laptop također nema zalemljen slot.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam se šokirao ima godinu dana kad sam na nekom emachinesu išao zamijeniti procesor pa kad sam vidio da je on zalemljen na matičnu ostao paf...

I to još neki procesor AMD na 1GHz,bože sačuvaj šta sve nećeš vidjet danas.

11 godina

Hvala! Ma samo nas je to zanimalo, dal je normalno ili je neka greška u proizvodnji. Očito se na svemu štedi, pa tako i na tome. Danas je samo zarada bitna, a ne kvaliteta.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice