Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.131
|
čitano: 4.270.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
RE: Slike vašeg Hardvera
zaki kaže...

i još.

i7, hd4870x2 i hd3870x2 su bukirane i vjerojatno odlaze, pa uskoro prelazim na 32nm i DX11Osmijeh

Misliš Gulftowna uzeti?

Bioshock 2
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Mozda, ako se nade koji po dobroj cjeni, ali u najmanju ruku i7 930 koji je takoder  u 32nm

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
17 godina
neaktivan
zaki kaže...

Mozda, ako se nade koji po dobroj cjeni, ali u najmanju ruku i7 930 koji je takoder  u 32nm

Nije 32nm, 45nm je...

addicted to HD :)
17 godina

Ako ti nije mrsko slikati jos koju sliku kucista iznutra....

16 godina
benko kaže...
zaki kaže...

Nije 32nm, 45nm je...

U, stvarno, my badNevinašce. nema veze, cini se da vrti prime 300mhz vislje nego 920 D0 tak da se isplati (500+ mhz od c0/c1)

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
16 godina
Penryn kaže...

Novi "stari" glodavacOsmijeh

Odlicno izgleda,nego kakve li su to rupe? da ih nisi mozda sarafima ili cavlima busilCool

Self Scientific Love Allah Feat Krondon Chase Infinite DJ Khalil Rap West HipHop The Self Science
17 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Gaming oprema Cool

16 godina
neaktivan
Kordy kaže...

Gaming oprema Cool

Nemoj da ja svoju moram slikat xD

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man sta //// www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre.
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Mamu ti kolko kablova.....Poljubac

17 godina

hh nisma mislio da ti slikas vec lion002 sto ima silverstone precision 

Ali nema veze....

15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Evo moje kantice

Naj mi ga mam deti, daj me prvo malo lubi...
15 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Evo moje kantice

komp ti je dobar ali kućište mi se ne sviđa

17 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Sabbathian kaže...

Evo moje kantice

Meni je komp odličan..dobre komponente, kućište veliko, uredno..

Other bands play, Rammstein burns.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 13:16 (Penryn).
15 godina
neaktivan
Penryn kaže...

Meni je komp odličan..dobre komponente, kučište veliko, uredno..

ma ne govorim za komponente,prostranost.....

govorim o dizajnu ^^

kućište je nekako blijedo,i umjesto da izgleda moćno izgleda ko da je pila iz 2000. Mršti se

bez uvrede,samo moj dojam

15 godina
odjavljen
patch123 kaže...
Sabbathian kaže...

Evo moje kantice

To je stvarno staro kućište... možda nije po najnovijoj modi, ali ima strašno puno mjesta, kvaliteta izrade je fenomenalna, a i biti će jako dobar materijal za jednu malo veću preradu kada za to dođe vrijeme ;)

15 godina
odjavljen
patch123 kaže...
Penryn kaže...

Meni je komp odličan..dobre komponente, kučište veliko, uredno..

ma ne govorim za komponente,prostranost.....

govorim o dizajnu ^^

kućište je nekako blijedo,i umjesto da izgleda moćno izgleda ko da je pila iz 2000. Mršti se

bez uvrede,samo moj dojam

Baš sam išao pogledati, kućište sam kupio 2003. godine :)

17 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...
patch123 kaže...
Sabbathian kaže...

Evo moje kantice

To je stvarno staro kućište... možda nije po najnovijoj modi, ali ima strašno puno mjesta, kvaliteta izrade je fenomenalna, a i biti će jako dobar materijal za jednu malo veću preradu kada za to dođe vrijeme ;)

Kučište je jedno od rijetkih stvari koje nema "rok upotrebe" i dobro je uložiti u njega jer treba na umu imati i nadogradnje.

Mada je to meni uvijek bila zadnja rupa na svirali jer kad je stiska s lovom radije ću uzeti neku jaču komponentu.

15 godina
odjavljen
wyks kaže...
Sabbathian kaže...
patch123 kaže...
Sabbathian kaže...

Evo moje kantice

Kučište je jedno od rijetkih stvari koje nema "rok upotrebe" i dobro je uložiti u njega jer treba na umu imati i nadogradnje.

Mada je to meni uvijek bila zadnja rupa na svirali jer kad je stiska s lovom radije ću uzeti neku jaču komponentu.

Oduvijek sam imao klasična šit kućišta... mislim da sam jedno JNC-a imao nekoliko godina... a još od kada sam klinac bio sam sanjao o big toweru... i kada sam imao prilku, uzeo sam ga :) i evo, sedam godina kasnije, još je uvijek živo :)

15 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...
patch123 kaže...

nisam bio daleko xD

nisam rekao da je kućište loše,nego da nije lijepo Cool

jedino što mi moćno izgleda jest napajanje

15 godina
odjavljen
patch123 kaže...
Sabbathian kaže...
patch123 kaže...

nisam bio daleko xD

nisam rekao da je kućište loše,nego da nije lijepo Cool

jedino što mi moćno izgleda jest napajanje

A nije ljepotica, znam to :)

Kad smo kod prošlosti, baš sam iskopao par slika starih kanti, ak nekoga zanima kak je to nekada izgledalo :)

Legendarna Soltekica SL-75KAV sa Duronom ocanim do besvjesti :)
Za grafulju nisam siguran koja je, ali znam da sam na nju napenalio ogroman hladnjak :)

Datum fotki: 6.1.1999 :)

lol lol
17 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Oduvijek sam imao klasična šit kućišta... mislim da sam jedno JNC-a imao nekoliko godina... a još od kada sam klinac bio sam sanjao o big toweru... i kada sam imao prilku, uzeo sam ga :) i evo, sedam godina kasnije, još je uvijek živo :)

Ja sam za svoje dao punih 195kn i negdje 6 mjeseci kasnije kad sam kupio još jedan disk požalio sam. Em su se grijali (baš im je bilo lijepo skupa, sve su frcale iskre pa sam ih za vlastito dobro morao odvojiti) em sam ogrebao prste ugrađujući ga.

Za sljedeću konfu kupujme najveće što se kupiti da.

Evo slike da mi Ivo ne uleti ko Pierluigi Collina

15 godina
neaktivan
Sabbathian kaže...

Kad smo kod prošlosti, baš sam iskopao par slika starih kanti, ak nekoga zanima kak je to nekada izgledalo :)

Za grafulju nisam siguran koja je, ali znam da sam na nju napenalio ogroman hladnjak :)

Covjece taj vulkanac se vrtio na 5000 + okretaja znam da je pilio imao sam jednoga... sva sreca pa to vise ne rade tako pfff

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
15 godina
odjavljen
thabigjc kaže...
Sabbathian kaže...

Covjece taj vulkanac se vrtio na 5000 + okretaja znam da je pilio imao sam jednoga... sva sreca pa to vise ne rade tako pfff

Imao sam i DragonORB-a ... 7500rpm! Čuo se doslovno kao fen :) Bio je 5 minuta u kompu :)

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Laptop ekipa :D

Human Shields
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 15:04 (labrovic).
16 godina
neaktivan

Sad gledam na drugoj slici odraz od monitora i imas iste stolice ko ja u kuhinji..Osmijeh

CPU: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1051608 VGA: http://www.techpowerup.com/gpuz/35ycs/
15 godina
odjavljen
Slike vašeg Hardvera

Minimalne intervencije i evo, mislim da ne izgleda više prazno i bezdušno kao prije :)

Kanta Kanta
15 godina
labrovic kaže...

Ma nije nesto posebno, to more napraviti svaki krele, ispilas stranicu, ubacis neonku, sredis kabele koliko mozes i odma drukcije izgleda, za neke vece modove triba imati iskustva a i alata kako bi se izradilo kvalitetno i lipo :D

Inace prozirnu bocnu stranicu imas vec gotovu za kupit posto sam je ja mislio uzeti kada sam imao Cosmosa.....no na kraju sam ga prije prodao nego kupio stranicu (na svu srecu).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan

Ja sam za svoje dao punih 195kn i negdje 6 mjeseci kasnije kad sam kupio još jedan disk požalio sam. Em su se grijali (baš im je bilo lijepo skupa, sve su frcale iskre pa sam ih za vlastito dobro morao odvojiti) em sam ogrebao prste ugrađujući ga.

Ja imam  Towera za 160 kn xD sve sam u komponente spiskal jedva sam 160 kn nasel za kuciste xD

Off : Btw. mozete mi reci cemu sluze zaokruzeni utori na mojoj maticnoj ?

ⓑⓤⓖ░░▒▓███►◕‿◕◄███▓▒░░ⓑⓤⓖ
15 godina
neaktivan
tony THE Noob kaže...

Ja imam  Towera za 160 kn xD sve sam u komponente spiskal jedva sam 160 kn nasel za kuciste xD

Off : Btw. mozete mi reci cemu sluze zaokruzeni utori na mojoj maticnoj ?

http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3

Back Panel Connectors
  1. 1 x PS/2 keyboard port
  2. 1 x PS/2 mouse port
  3. 1 x coaxial S/PDIF Out connector
  4. 1 x optical S/PDIF Out connector
  5. 1 x serial port
  6. 8 x USB 2.0/1.1 ports
  7. 2 x IEEE 1394a ports
  8. 1 x RJ-45 port
  9. 6 x audio jacks (Center/Subwoofer Speaker Out/Rear Speaker Out/Side Speaker Out/Line In/Line Out/Microphone)
Nekako je dosadno bez luxx-a nemam koja pod*ebavati
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice