i još.
i7, hd4870x2 i hd3870x2 su bukirane i vjerojatno odlaze, pa uskoro prelazim na 32nm i DX11
Misliš Gulftowna uzeti?
i još.
i7, hd4870x2 i hd3870x2 su bukirane i vjerojatno odlaze, pa uskoro prelazim na 32nm i DX11
Misliš Gulftowna uzeti?
Mozda, ako se nade koji po dobroj cjeni, ali u najmanju ruku i7 930 koji je takoder u 32nm
Mozda, ako se nade koji po dobroj cjeni, ali u najmanju ruku i7 930 koji je takoder u 32nm
Nije 32nm, 45nm je...
Ako ti nije mrsko slikati jos koju sliku kucista iznutra....
Nije 32nm, 45nm je...
U, stvarno, my bad. nema veze, cini se da vrti prime 300mhz vislje nego 920 D0 tak da se isplati (500+ mhz od c0/c1)
Novi "stari" glodavac
Odlicno izgleda,nego kakve li su to rupe? da ih nisi mozda sarafima ili cavlima busil
Gaming oprema
Nemoj da ja svoju moram slikat xD
Ako ti nije mrsko slikati jos koju sliku kucista iznutra....
evo ti::
http://www.imagesforme.com/show.php/1011650_DSC00418.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/1011767_DSC00422.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/1011766_DSC00421.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/1011782_DSC00423.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/1011789_DSC00425.JPG
http://www.imagesforme.com/show.php/1011788_DSC00424.JPG
Mamu ti kolko kablova.....
hh nisma mislio da ti slikas vec lion002 sto ima silverstone precision
Ali nema veze....
Evo moje kantice
komp ti je dobar ali kućište mi se ne sviđa
Evo moje kantice
Meni je komp odličan..dobre komponente, kućište veliko, uredno..
Meni je komp odličan..dobre komponente, kučište veliko, uredno..
ma ne govorim za komponente,prostranost.....
govorim o dizajnu ^^
kućište je nekako blijedo,i umjesto da izgleda moćno izgleda ko da je pila iz 2000.
bez uvrede,samo moj dojam
Evo moje kantice
To je stvarno staro kućište... možda nije po najnovijoj modi, ali ima strašno puno mjesta, kvaliteta izrade je fenomenalna, a i biti će jako dobar materijal za jednu malo veću preradu kada za to dođe vrijeme ;)
Meni je komp odličan..dobre komponente, kučište veliko, uredno..
ma ne govorim za komponente,prostranost.....
govorim o dizajnu ^^
kućište je nekako blijedo,i umjesto da izgleda moćno izgleda ko da je pila iz 2000.
bez uvrede,samo moj dojam
Baš sam išao pogledati, kućište sam kupio 2003. godine :)
Evo moje kantice
To je stvarno staro kućište... možda nije po najnovijoj modi, ali ima strašno puno mjesta, kvaliteta izrade je fenomenalna, a i biti će jako dobar materijal za jednu malo veću preradu kada za to dođe vrijeme ;)
Kučište je jedno od rijetkih stvari koje nema "rok upotrebe" i dobro je uložiti u njega jer treba na umu imati i nadogradnje.
Mada je to meni uvijek bila zadnja rupa na svirali jer kad je stiska s lovom radije ću uzeti neku jaču komponentu.
Evo moje kantice
Kučište je jedno od rijetkih stvari koje nema "rok upotrebe" i dobro je uložiti u njega jer treba na umu imati i nadogradnje.
Mada je to meni uvijek bila zadnja rupa na svirali jer kad je stiska s lovom radije ću uzeti neku jaču komponentu.
Oduvijek sam imao klasična šit kućišta... mislim da sam jedno JNC-a imao nekoliko godina... a još od kada sam klinac bio sam sanjao o big toweru... i kada sam imao prilku, uzeo sam ga :) i evo, sedam godina kasnije, još je uvijek živo :)
nisam bio daleko xD
nisam rekao da je kućište loše,nego da nije lijepo
jedino što mi moćno izgleda jest napajanje
nisam bio daleko xD
nisam rekao da je kućište loše,nego da nije lijepo
jedino što mi moćno izgleda jest napajanje
A nije ljepotica, znam to :)
Kad smo kod prošlosti, baš sam iskopao par slika starih kanti, ak nekoga zanima kak je to nekada izgledalo :)
Legendarna Soltekica SL-75KAV sa Duronom ocanim do besvjesti :)
Za grafulju nisam siguran koja je, ali znam da sam na nju napenalio ogroman hladnjak :)
Datum fotki: 6.1.1999 :)
Oduvijek sam imao klasična šit kućišta... mislim da sam jedno JNC-a imao nekoliko godina... a još od kada sam klinac bio sam sanjao o big toweru... i kada sam imao prilku, uzeo sam ga :) i evo, sedam godina kasnije, još je uvijek živo :)
Ja sam za svoje dao punih 195kn i negdje 6 mjeseci kasnije kad sam kupio još jedan disk požalio sam. Em su se grijali (baš im je bilo lijepo skupa, sve su frcale iskre pa sam ih za vlastito dobro morao odvojiti) em sam ogrebao prste ugrađujući ga.
Za sljedeću konfu kupujme najveće što se kupiti da.
Evo slike da mi Ivo ne uleti ko Pierluigi Collina
Kad smo kod prošlosti, baš sam iskopao par slika starih kanti, ak nekoga zanima kak je to nekada izgledalo :)
Za grafulju nisam siguran koja je, ali znam da sam na nju napenalio ogroman hladnjak :)
Covjece taj vulkanac se vrtio na 5000 + okretaja znam da je pilio imao sam jednoga... sva sreca pa to vise ne rade tako pfff
Covjece taj vulkanac se vrtio na 5000 + okretaja znam da je pilio imao sam jednoga... sva sreca pa to vise ne rade tako pfff
Imao sam i DragonORB-a ... 7500rpm! Čuo se doslovno kao fen :) Bio je 5 minuta u kompu :)
Sad gledam na drugoj slici odraz od monitora i imas iste stolice ko ja u kuhinji..
Ma nije nesto posebno, to more napraviti svaki krele, ispilas stranicu, ubacis neonku, sredis kabele koliko mozes i odma drukcije izgleda, za neke vece modove triba imati iskustva a i alata kako bi se izradilo kvalitetno i lipo :D
Inace prozirnu bocnu stranicu imas vec gotovu za kupit posto sam je ja mislio uzeti kada sam imao Cosmosa.....no na kraju sam ga prije prodao nego kupio stranicu (na svu srecu).
Ja sam za svoje dao punih 195kn i negdje 6 mjeseci kasnije kad sam kupio još jedan disk požalio sam. Em su se grijali (baš im je bilo lijepo skupa, sve su frcale iskre pa sam ih za vlastito dobro morao odvojiti) em sam ogrebao prste ugrađujući ga.
Ja imam Towera za 160 kn xD sve sam u komponente spiskal jedva sam 160 kn nasel za kuciste xD
Off : Btw. mozete mi reci cemu sluze zaokruzeni utori na mojoj maticnoj ?
Ja imam Towera za 160 kn xD sve sam u komponente spiskal jedva sam 160 kn nasel za kuciste xD
Off : Btw. mozete mi reci cemu sluze zaokruzeni utori na mojoj maticnoj ?
http://www.gigabyte.eu/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3
Back Panel Connectors