- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde još malo poslikaj HAF iznutra...
eto trazili ste gledajte.
MOAR!!!
bdw, radioamater?
MOAR!!!
bdw, radioamater?
radioamater ako ima radio stanicu? XD
evo malo nocnih slika.
gledam pod tvoj pc i vidim imaš sjajne zvučnike, daj koju sliku.
Kako te mis sluzi? Mislio sam i ja takvog sebi uzeti..
MOAR!!!
bdw, radioamater?
da da,9A6NLP je pozivni
evo malo nocnih slika.
gledam pod tvoj pc i vidim imaš sjajne zvučnike, daj koju sliku.
Kako te mis sluzi? Mislio sam i ja takvog sebi uzeti..
mis mi je odlican,precizan i brz i valjda ce tako i ostat,znam trojcu koji ga imaju i niko se ne zali,a samo 200 kn je.
To je Fireglider jel?
Btw. jel to glossy screen?
Povodom novog monitora :D
Super mi je kako si uredio Cosmos ;)
Povodom novog monitora :D
Super mi je kako si uredio Cosmos ;)
Ma nije nesto posebno, to more napraviti svaki krele, ispilas stranicu, ubacis neonku, sredis kabele koliko mozes i odma drukcije izgleda, za neke vece modove triba imati iskustva a i alata kako bi se izradilo kvalitetno i lipo :D
Kupi u BauHaus-u ili BuaMax-u onu kanalicu za kablove ( jeftina je ) i zašarafi ju na zid pokraj stola s lijeve strane i kroz nju kablove koji idu iz kante.
Sry na off topicu dečki, ali... pošto tu ima slika svega i svačega, od podloga za miša do slušalica, dali bi mi netko mogao pomoć? Trebam drivere za G15 tipkovnicu za Win7...
Sry na off topicu dečki, ali... pošto tu ima slika svega i svačega, od podloga za miša do slušalica, dali bi mi netko mogao pomoć? Trebam drivere za G15 tipkovnicu za Win7...
Mogu ti sa cd-a koji ti je dosao sa tastaturom a ako ga nemas pa brate zar je tesko otici na logitech stranicu i skinuti ih
A tebi Zaki su slike ocajne do krajnje granice pa mogao si to finu uslikati a ne gurati kameru kroz neke rupe na centralnoj drugim rijecima ni Jopsip Broz ne bi mogao skontati sta si slikao
Mogu ti sa cd-a koji ti je dosao sa tastaturom a ako ga nemas pa brate zar je tesko otici na logitech stranicu i skinuti ih
A tebi Zaki su slike ocajne do krajnje granice pa mogao si to finu uslikati a ne gurati kameru kroz neke rupe na centralnoj
Imam cd, al piše da neće na win7, al onda ću proć na logitechovu stranicu....
http://www.logitech.com/en-roeu/434/3498?section=downloads&bit=&osid=14
i još
Lycosa je otisla u vjecna lovista pa sam preso na Roccat
koliko si zadovoljan sa roccatom?
opcenito tastaturom i misem
Novi "stari" glodavac
I ne kužim,kaj ćeš sad s 2 miša ?
Kako misliš?
Starom mišu sa ovog prvog kompa je otišao senzor, a DiamondBack 3G je na drugom kompu.
Ako te zbunilo ovo novi "stari"..
"Stari" jer je model MX-518 predstavljen na Cebit-u još 2005. godine, a
novi jer je tek kupljen i napravljen je mali remake na njemu. (1800dpi, 3 veće nožice etc.)
Na slikama je jedan te isti MX-518 , nisu dva.
Novi "stari" glodavac
Uvijek me zanimalo kako je Logitech napravio mx-518 da izgleda ko da je propucan s mecima
Prije sam mislio da su to prave udubine hehe
Kako misliš?
Starom mišu sa ovog prvog kompa je otišao senzor, a DiamondBack 3G je na drugom kompu.
Ako te zbunilo ovo novi "stari"..
"Stari" jer je model MX-518 predstavljen na Cebit-u još 2005. godine, a
novi jer je tek kupljen i napravljen je mali remake na njemu. (1800dpi, 3 veće nožice etc.)
Na slikama je jedan te isti MX-518 , nisu dva.
Aha, tako reci, ja mislio koji će ti ***** 2 ista.
Moze jos slika kucista da vidim kako si ga ti uredio ja imam isto takvo silverstone kucisto
Pa da vidim dali imas kakvih ideja za cabel menagment
..ma ništa posebno, standardno, samo sa vezicama sredio kablove, bočno i nazad zamjenio/ubacio još 2 12cm silverstone neon-plava venta da bude kao i naprijed onaj usisni i to je to...
Jooj kako ovaj zeleni i crveni vent bodu oči...