Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 12.132
|
čitano: 4.277.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Case mod nastavljen, bočna stranica gotova.

a sad čistit :((( a sad čistit :(((
15 godina
neaktivan
RE: Slike vašeg Hardvera
Mitsuoka kaže...

Prehebeno.....Aj lav indastrijal luk Cool

Whaazaaaaaaaa!!!! .......................TMNF login: bug.hr_iwek91
15 godina
Mitsuoka kaže...

NHF, ali meni to izgleda kao nesto sto je zapelo na pola moda. Kuzim "industrial look", ali ovo mi nikako tako ne izgleda.

No to je samo moje misljenje, a i ne zelim pisat litanije kako i zasto da ne spamam temu.

Meni se ne svida......makar se od toga kucista koliko vidim svasta da napravit!

Moj savjet je da sve kompletno udaris u mat crno...iznutra i izvana, sve kablove (ali bas sve) uvuces u snake skin i vjeruj mi biti ce odlicno kuciste.

Iznutra stavis akasa zvucnu izolaciju (crnu) na sve stranice, neke ok ventove, napravis dobar cable menagement i imas odlicno kuciste!

P.S.

Samo nemoj stavljati neonke i te neke imho gluposti.

Te jos jedna sitnica...posto ako sve obojas u crno (izvana i iznutra), sve kablovinje provuces u snake skin......bilo bi lijepo kada bi izrezao bocnu stranicu i stavio plexi (tako da ces taman odrezet one rupe koje su ostale on ventova),

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 14:53 (win32).
16 godina
protjeran
win32 kaže...
Mitsuoka kaže...

"Coolerski crno" -tako originalo.

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

imam prijedog za taj industrial look:  

probaj obojat tamno narančastom rubove kučišta i onda preko bojom kojom želiš, nakon toga samo nekoliko puta prođeš onim hrapavim papirom. nakon toga ti kučište izgleda kao da je zahrđalo.

tu(screen 2/3, wrench rod) imate kako su to napravili dečki iz WCC.

15 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo mojih par slika (slikano mobom pa su malo lošije).

stock cooler vs. cm v8 stock cooler vs. cm v8
no name kučište i Haf 932 no name kučište i Haf 932
Gigabyte ex58-ud5 Gigabyte ex58-ud5
Logitech spravice Logitech spravice
Logitech g35 Logitech g35
Logitech g25 papučice Logitech g25 papučice
Logitech g51 woofer Logitech g51 woofer
Logitech mx1000 Logitech mx1000
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Iznenađen Kakve su sluške???  Kolko si ih platio, i jel vrijedi toliko? Slobodno na PP odgovoriš...

Revenge is like a ghost, it takes over every man it touches. It's thirst cannot be quenched until the last man standing has fallen /// Trust no one...
15 godina
Looka kaže...
Haf932 kaže...

Iznenađen Kakve su sluške???  Kolko si ih platio, i jel vrijedi toliko? Slobodno na PP odgovoriš...

Sluške su brutalne(barem meni) pogotovo surround 7.1, također su mi super G tipke,kad ih koristim ne čujem ništa oko sebe, udobne ali nakon 2-3 sata postanu malo teške (al se navikneš).   Platio sam ih 750 kn u Optimumu dok su bile na akciji.

16 godina
Haf932 kaže...

jedno pitanje...gdej si kupio kuciste i koliko si ga platio??

15 godina
start kaže...
Haf932 kaže...

jedno pitanje...gdej si kupio kuciste i koliko si ga platio??

Kupio ga u Protisu za točno 1126 kn.

16 godina
Slike vašeg Hardvera

kuciste je lijepo i malo je skupo..ali kuciste to vrijedi..ja bi volio takvo kuciste si kupit..

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo malo konzolaškog modinga.

potpis
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 21:35 (RPG vs TENK).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...
Mitsuoka kaže...

NHF, ali meni to izgleda kao nesto sto je zapelo na pola moda. Kuzim "industrial look", ali ovo mi nikako tako ne izgleda.

...

Te jos jedna sitnica...posto ako sve obojas u crno (izvana i iznutra), sve kablovinje provuces u snake skin......bilo bi lijepo kada bi izrezao bocnu stranicu i stavio plexi (tako da ces taman odrezet one rupe koje su ostale on ventova),

Tehnički gledano ovo je jos uvijek na pola moda... i na manje. Plexi ne volim. to mi je uvijek islo na zivce. 

Zaključak: Tebi se ne sviđa, meni je dobro, nije nista posebno, al ka brat bratu besplatno je Smijeh. Ionako se uzima neko novo kuciste, a ovako cu moc uvatit koju kunu vise na ovome od nekog nadobudnog klinca Namigiva

@VAPOR-X da namjeravao sam nešto s narančastom jer je to jedina 'pitura' koju imam, a da nije srebrena ili crna u raznim nijansama

Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 21:52 (Mitsuoka).
16 godina
RPG vs TENK kaže...

Evo malo konzolaškog modinga.

Sad se uklapa uz RROD..Belji se

∂αмαgєнιgн // Dijelim časopis VIDI u PDF-u! (iz arhive, dakle svaki mjesec imam za prošli mjesec).
16 godina
neaktivan

Nakon što mi je u ljetnim vremenima temperatura u kućištu probila sve granice dobrog ukusa odlučio sam se za promjenu svojeg starog Aopen H700.

Nakon dugog traženja, raspitivanja itd. itbl. odluka je pala na CM 690 II Advanced.

Uglavnom da ne duljim previše, mucho sam zadovoljan. Iako je za 10tak cm niži od mojeg metuzalema, prostora unutra ne nedostaje. Lijepo riješen cable-managment prostor iza matične, istina ne bi škodilo da je malko širi, ali vrlo praktičan.

Usput sam bocnuo i Scythe Kaze Master Pro da kontroliram svu silu ventilatora.

Slike su preko mobitela jer je na moju žalost fotić otišao na more. Koga zanima kako je to prije izgledalo, kliknite na "nadporuka".

Stavio sam i dva mjerenja temperatura.. prva je iz zimskog razdoblja dok još nisam niti razmišljao o promjeni kućišta.

pocetna faza montaze pocetna faza montaze
gotovo, bez bocnih stranica. gotovo, bez bocnih stranica.
druga strana, gdje su svi kabeli zavrsili. trebalo je malo gurati pri zatvaranju ove stranice druga strana, gdje su svi kabeli zavrsili. trebalo je malo gurati pri zatvaranju ove stranice
Radi sve 5. Radi sve 5.
temperature prije (Aopen H700) temperature prije (Aopen H700)
temperature poslije (CPU temp pala za 9, GPU temp pala za 12) temperature poslije (CPU temp pala za 9, GPU temp pala za 12)
Google is your friend
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 1:39 (Zura).
16 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Aj jel moze ko reci koje je ovo kuciste pored hafa...ja ga imam ali ne znam koje je...

može i na PM!

15 godina
neaktivan
Zura kaže...

Nakon što mi je u ljetnim vremenima temperatura u kućištu probila sve granice dobrog ukusa odlučio sam se za promjenu svojeg starog Aopen H700.

Nakon dugog traženja, raspitivanja itd. itbl. odluka je pala na CM 690 II Advanced.

Uglavnom da ne duljim previše, mucho sam zadovoljan. Iako je za 10tak cm niži od mojeg metuzalema, prostora unutra ne nedostaje. Lijepo riješen cable-managment prostor iza matične, istina ne bi škodilo da je malko širi, ali vrlo praktičan.

Usput sam bocnuo i Scythe Kaze Master Pro da kontroliram svu silu ventilatora.

Slike su preko mobitela jer je na moju žalost fotić otišao na more. Koga zanima kako je to prije izgledalo, kliknite na "nadporuka".

Stavio sam i dva mjerenja temperatura.. prva je iz zimskog razdoblja dok još nisam niti razmišljao o promjeni kućišta.

Covjece koliko kabela :D

16 godina
neaktivan
puls4R kaže...

Covjece koliko kabela :D

je.. nakupi se, pri tome Kaze Master nije puno pomogao sa svojih 6 produžnih kabela za ventilatore, 6 temperaturnih proba i napajanjem.

Uglavnom najvise muke su mi dali SATA kabeli (ukupno ih je 7 komada spojeno na matičnu) i debeli kabel za matičnu. I jedni i drugi su toliko nefleksibilni da je to za poluditi.

Odma da kažem i nešto što mi se ne sviđa u CM 690 Advanced, to je upravo prostor za kabele gdje ima taman dovoljno mjesta za uštekat diskove i još malko treba nabiti i zgužvati kabel da stane kad se bočna stranica zatvori:

Rješenje vidim ili u proširenju prostora za smještaj kabela ili nove inovativne konektore za napajanje SATA uređaja koji izgledaju kao slovo L (slično kao što znaju biti SATA kabeli).

Mislim da gornja slika govori više od riječi.

Moje Tagan napajanje je dovoljno staro da je duljina 8 pinskog kabela koji ide na matičnu prekratka i umjesto okolo, moram ići ravno kroz kućište.

Google is your friend
15 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Evo moje kante.2 plave neonke sam prodao,kupiti ću 2 crvene.Nemam bolje podloge pa sam morao bug časopis stavit,miš na njemu odlićno radi.

samo problemi
16 godina
Svjetleci Ventilator kaže...

Evo moje kante.2 plave neonke sam prodao,kupiti ću 2 crvene.Nemam bolje podloge pa sam morao bug časopis stavit,miš na njemu odlićno radi.

Dobro je Mato, sad je barem unutra čišće i ljepše. :)

U učenju je spas, u neučenju uživanje - sve do zaključivanja ocjena! :)
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Go mato, its your birhday Smijeh

Ne stvarno, ovaj put si zasluzio Thumb up

Bolje ispasti kreten nego iz aviona
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 12:34 (zaki).
16 godina
neaktivan

Kupi si one plastične vezice za kablove, nemoj ovako ko seljak selotejpom lijepiti..

15 godina
protjeran
stipica_zd kaže...

Kupi si one plastične vezice za kablove, nemoj ovako ko seljak selotejpom lijepiti..

Ma meni je dobro i ovako....nedami se ić u links dat 5 ili 10kn za 100 vezica,kada budem išo uzet pržilicu onda ću i vezice.

samo problemi
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Sve je iz Moj PC

prije prije
sada sada
16 godina
dzan kaže...

Sve je iz Moj PC

Zašto ne okreneš cpu cooler da ti izbacuje zrak kroz vent sa stražnje strane. Ima bi bolji protok zraka, ovako pošto nemaš ventova na vrhu vrući zrak ti ide kroz napajanje što ga više zagrijava.

15 godina
protjeran
RePlaY kaže...
dzan kaže...

Sve je iz Moj PC

Zašto ne okreneš cpu cooler da ti izbacuje zrak kroz vent sa stražnje strane. Ima bi bolji protok zraka, ovako pošto nemaš ventova na vrhu vrući zrak ti ide kroz napajanje što ga više zagrijava.

Da stvarno ne kužim! Nevinašce

16 godina
neaktivan
RePlaY kaže...
dzan kaže...

Sve je iz Moj PC

Ne postoji mogucnost da se postave tako nosaci na AMD ploci. Moze samo vertikalno da bude. Na Intel-u moze na sve 4 strane.

15 godina
odjavljen

bgti što si naopako okrenuo cpu cooler, neces ram grijat sa njime ili

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.7.2010 14:29 (Weky).
15 godina
protjeran
Weky kaže...

bgti što si naopako okrenuo cpu cooler, neces ram grijat sa njime ili

Kako će rame grijat? Hajde mi to objasni,vent UVLAĆI a NEIZVLAĆI zrak.

samo problemi
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo danas se malo pozabavio slaganjem jedne starije konfiguracije koja će mi služiti kao sekundarni PC,pa pogledajte.

Konfa:

• Athlon 1150 MHz
  • 256 MB DDR
  • PNY grafa 64 MB
  • MS napajanje 400 W
  • HDD 40 GB

Death has a thousand faces,evil only one.
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice