SnakeST
to najajanje na tu konfu
Napajanje i SSD su jedine 2 komponente ostale iz stare konfe, jbg nedovoljna količina sredstava u budžetu
Ići će uskoro RM650x ili nešto u tom rangu...
SnakeST
to najajanje na tu konfu
Napajanje i SSD su jedine 2 komponente ostale iz stare konfe, jbg nedovoljna količina sredstava u budžetu
Ići će uskoro RM650x ili nešto u tom rangu...
SnakeST
to najajanje na tu konfu
Bude čovjek dobio priliku za složi sve ispočetka.
4mal Sad jos uloži u boravak/sobu i bit ce super!
Ovo je jos super kak je izgledao prije ...meni dosta vise prostornosti nego prije pogledaj moje zadje fotke ovo je nebo i zemlja ;-)
Tebi treba medalju za hrabrost dati kad stavljas takav tv na taj stolcic, a ispod zvucnik.
Dobar je taj stolic proso je tezine od crt-ova,lcd plazmi...pa i moju dosadasnju telku...
Ali najvjerovatnije ce ic na zid
ovo je privremeno;-).
Dobar je taj stolic proso je tezine od crt-ova,lcd plazmi...pa i moju dosadasnju telku...
ovo je privremeno;-).
Apgrejdaj namjestaj na nesto sta nije iz 19. stoljeca.. je*o televiziju :-P
Taman su ga svi prije rasklimali
Ali je, najbolje na zid objesi. Ja otkad sam svoj stavio na zid, soba je ljepša i ima više prostora na stolu ispod.
Ma dobar je to stolic, ja drzim 49" na nekom ikeinom stolicu od desetak eura
Stjepanj jel to za boj sa drugom Tilom ili ... ?
ovo je privremeno;-).
A što je s ladicama na komodi? Njih ne koristiš ili ...
Stjepanj jel to za boj sa drugom Tilom ili ... ?
kasniš, rukavice su već bačene
Pa neces valjda clockat na Gigabyte X99 ploci? Sve bu zgorilo...
Koristim, dosada je na njemu bio stari tv, ali ovak kad je stavim sa strane dobivam na prostornosti...
uzet cu niski stalak sa otvoreni ladicama za konponente i rupama za cable managmet...
a telka ide na zid sa zglobnim nosacem...to cu sve sredi nex tj.
Bas sam htio rec da promjenis stolic za ovu prebrutalnu telku ali su me preduhitrili....
nicky.sl kakvi su utisci r9 290 vs gtx 970?lp
Jedna drugoj uz rame.
Al nisan ju još nešto posebno testirao, jedino sam zaigra Miscreated di mi daje praktično isti broj sličica ka i 290-ka ali s tim da na par kritičnih mjesta ne pada fps puno kao kod 290-ke.
Ja prezadovoljan trampom.
Rei koji je to corsov mis i kako si zadovoljan...? Ja bi mijenjao svoj proteus 502 rgb da mi pase uz strafe rgb...lp
Rei koji je to corsov mis i kako si zadovoljan...? Ja bi mijenjao svoj proteus 502 rgb da mi pase uz strafe rgb...lp
Corsair M65 PRO uzeo sam ga najvise radi Titanfalla i na kraju mi je postao glavni misonja lol. Prezadovoljan sam s njime,od kvalitete izrade do same preciznosti misa.
Evo i kod mene novog SSD-a
Silicon Power 120GB S60 2.5" 7mm SATA III 6Gb/s
Radije bih imao mehanički disk nego taj SSD stavio u računalo, ali dobro, to sam samo ja.
Od buraza bi kupio amd radeon ssd od 240 gb..jel to sto valja..star je oko 6 mj..papiri uredni..daje mi ga za 300kn
ja mu dam 500
za valentina da se ne žalosti na odabir ventova - stavio sam i nešto od noctue, y-splitter
Picajzlo kaj ce tebi napajanje od 750w?lp
Od viška glava ne boli.
da bude fanless, pa da takvo i ostane kod budućih nadogradnji
prava fanless napajanja su skupa, a i često pate od cvrčanja
gledao sam i slabija, no ovo ima 10g gare naspram 7 kod slabijih, 3x sata kabel koji mi treba (ne volim molex adaptere), a i fora mi je ovaj vga kabel s jednim 6+2 nastavkom