Imao 2 Deathaddera iz dvije razlicite generacije, senzor je super, al kvaliteta izrade je bila ocajna, na obadva je scroll nakon manje od godine poceo preskakati, na jednom se cak i poderala tkanina koja oblaze kabel, nije da sam jedan od onih koji siluje hardware, obicno mi takve stvari dugo traju i pazim na njih, eto cisti dokaz nakon drugog Razera sam uzeo Steelseries Sensei Raw kojeg sam kasnije prodao jednom forumasu, covjek nije mogao vjerovati da je mis koristen svakodnevno preko dvije godine. Ovaj Logitech g303 kojeg imam nekih 6 mjeseci radi i izgleda kao od prvog dana, za sada me Logitechova kvaliteta stvarno odusevila, ali budemo vidjeti sta ce biti nakon nekih god dana.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma i ja pazim na HW, isto tako imam/o dosta toga od Logitecha, stvarno za kvalitetu nemam šta komentirati.
Ovo mi je prvi komad hardwarea od Razera, pa eto, kroz neki period iz vlastitog iskustva ću vidjeti što sam kupio.

Za te novce si mogao uzet g502 proteus spectruma s 36 mj gare

Ako govoriš meni, pa ne, maksimalno ovako sedam tipki, i što jednostavniji dizajn, kako se vidi i na prošlom Logitechu što sam imao. Tako i tipkovnica, G103, simply the best.

g502 Proteus je glomazan i tezak mis, nije svima spretan za koristenje. Razer DeathAdder Elite ima vrlo siguran dizajn koji je jedan od najboljih oblika kod esport igraca kakav slijedi hrpa Zowie miseva koji su vrlo cijenjeni, kao i npr. dan danas vrlo popularni Steelseries Sensei itd. Znaci tezina do 100g, tj. oko 90g, + par tipki, taj dizajn i bolji senzor je ono sto vecina ljudi trazi, barem za kompetitivno igranje kolko sam skuzio.
dobar ubod
očekumo ponešto o dojmovima, pogotovo jer si prije imao "običnu" verziju sa slabijim hladnjakom
kako sve pamtis jbtelp
kako sve pamtis jbtelp
ja sam se premišljao da uzmem zbog dobre cijene i taman garancije ali sam ipak odustao, tj. malo ću pričekati i uzet prvobitno planiranu GTX 1070 Phoenix, al ne još, čekam da eksplodira ovaj zadnji rudarski balon i da bude kartica ko pljeve
kako sve pamtis jbtelp
sjećam se kao da je bilo jučer...
ja sam kolegi uzeo g1 model, a ti si imao wf3 - em ti je hlađenje bilo slabije i buka veća, em si je pljuvao da se piga
dok nismo skužili da g1 ima duplo više cjevčica u hladnjaku i da ovoj tvojoj fali backplate
daj reci dojmove, baš da vidimo jesi li sad zadovoljniji
Bučna kao i wf3, oc trenutno na 1.6ghz bez vecih problema, memorija puca vec na cca 500+mhz offset, cvrsca u svakom slucaju! em svijetliLP
Bučna kao i wf3...
daj nemoj da opet počinjemo
ako je itko silent frik, onda sam to ja i za tu giginu g1 970 nemam baš nikakvih primjedbi što se tiče buke, a bogme i sve recenzije koje sam gledao kažu isto
trenutno idle, fan speed 1500+rpm tj 43%, puno je to za nvidiju to sam htio reci, u amd svijetu prosjecnog to je pasivna kartica!
trenutno idle, fan speed 1500+rpm tj 43%, puno je to!lp
daj nemoj jebat...
u mom fractalu grafa nije prelazila 1300rpm uz maksimalnih 65 stupnjeva
a bogme nije puno drukčije bila niti kod kolege u prastarom antecu s jednim ventom odozada
doduše, nisam je testirao sa furmarkom, nego s gejmanjem i doduše u tom trenutku sam bio pod dojmom tišine, jer je moja 550ti zujala kao helikopter na uzlijetanju
ali opet, čini mi se da je ta grafa izuzetno tiha, ako ne i nečujna u gejmanju
ajd, baš ovih dana mu trebam staviti tri normalna venta u kućište (odabrali smo coolermaster fp silencio 120, jer su za tu cijenu nenadjebiv vent), pa ću baš pogledati kakvo je stanje s okretajima i temperaturom te gigine g1 (a grafa nije čišćenja od listopada 2015. kad smo je uzeli)
sad sam je rastavio, pasta sva skručena, stavio CM Nano, sad cemo da vidimo pravo lice...lp
edit. temp skinute za tocno 10°c!
max temp. 69°c, prije 79°c(testirano u gta5), gpu je u blagom oc modu(core1.5ghz/mem7,6ghz) da ne pitas zakaj nije nize
LP
sad sam je rastavio, pasta sva skručena, stavio CM Nano, sad cemo da vidimo pravo lice...lp
edit. temp skinute za tocno 10°c!
max temp. 69°c, prije 79°c(testirano u gta5), gpu je u blagom oc modu(core1.5ghz/mem7,6ghz) da ne pitas zakaj nije nize
LP
Stjepanje koja je to kartica? :) Nisam dugo na forumu bio, a moj pc ti je prazan :P
Skužio sam da već jedno vrijeme uopće ne slikaš ostatak računala.
Pa kad fotka tuđe kartice, nema ga ni u benchmark temama... (pametnom dosta)
Ispadas glup vec nakon 2 posta, na 5 ti vec ide crveni..lp

@luka 123
Giga 980ti od kolege lav1000!lp

Pozz,treba mi neko da objasniti neke stvari oko zvucnika od linija.Eh ovako naso sam neku staru liniju koja je bila cak na one ploce nesto iz ww2 i skino sam zvucnike i pokusao da spojim na kompjuter,evo sta sam uradio ima sam neke stare zvnicnike pa sam od njih osjekao ona 2 ulaza skino one gume oko njega do zica tako sam isto uradio i sa kablom od linije te sam ih povezo tj spojio zice i izoliro i sad kada ih stavim na kompjuter oni rade ali se cuje skroz malo je l mi moze neko sad reci sta je tu problem i ima li ikakve sanse da napravim to da bude normalno?
@luka 123
Giga 980ti od kolege lav1000!lp
ubuduce se moram pripazit tebe na njuskalu, posto znam da volis silovat kartice i sve ostalo
posto znam da volis silovat kartice i sve ostalo
Ma nije to istina.
znam da volis silovat kartice
U stilu da poslije Stjepana PCI-e konektor ispada iz utora na kartici ili?
znam da volis silovat kartice
U stilu da poslije Stjepana PCI-e konektor ispada iz utora na kartici ili?
ma kakvi, mislio sam na klokanje
Ma znam, šalim se
ma kakvi, mislio sam na klokanje
Ma daj, pa zna čovjek što radi.

lol, 2600.... ja jedva 1200 za 970 po kartici, obe otisle skupa za 2400 oO. I to cekao 3 tjedna negdje.

SnakeST
to najajanje na tu konfu
SnakeST
to najajanje na tu konfu
Bude čovjek dobio priliku za složi sve ispočetka.