Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.974.253
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
14 godina
neaktivan
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
15 godina
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Monopol kaže...

HAF a di je monitor? {#}

Evo ga : KLIK

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...
Monopol kaže...

HAF a di je monitor? {#}

Evo ga : KLIK

Aha, na onoj slici se ne vidi pa pitam...

Čist račun duga ljubav!
15 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=175&jumpto=1968021&sort=asc&view=flat

joj ljudi šta vam je s tim neonkama , pa gdje vam je ukus , nije komp božićno drvce, još daj sredi te kabele malo , očajno izgleda. ali dobar hardware btw ;)

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.5.2011 12:12 (athlon64).
14 godina
doktor1 kaže...
definho kaže...

napokon su se sjetili promijenit onu ruznu kutiju Katane 3! :D

ili si ti to negdje drugdje uzeo gdje je pakiranje drugacije?

To sam uzeo u LINKSU Katanu White Box samo za AMD. Ali sam vidio da na polici imaju još uvijek onu šarenu (kutiju).

Hyperion kaže...

@doktor1 - vidim na polici stoji linija marke AIWA, imam indetičan model.

Da... samo mi je malo prolupala, svako toliko sama od sebe otvori CD (ili me neki duh zayebava).

Inače na nju je spojen komp, plus dva dodatna zvučnika, sveskupa četiri komada i kada vozim ili pucam to se čuje jako daleko.... {#}

Ispod je satelitski risiver koji sam spojio nakon šta sam doznao da neće biti formule 1 na HTRu (tada se nije znalo da će prenosit regionalci).

Uglavnom sve spojeno sa TV monitorom i dobiven solidan MEDIA/ZABAVA/INTERNET "centar".... U pozadini je fotelja i krevet da se mogu zavalit u onu pozu koju uvijek argumentiraju korisnici konzola (zavalim se u fotelju i igram na LCDu, a vi na PCu to "nemožete") {#}{#}

Eh,fotelja,ja bih rekao da je bolje kada imaš 5.1 sustav,27" tv,pc i kožni dvosjed sve u krugu od 2 metra i uživaš kao gospodin.

Tata, tata zašto baka trći cik cak? -Šuti sine i dodavaj metke.
14 godina
neaktivan
Benko daleko najjaci monitor! :)))
Čist račun duga ljubav!
14 godina
neaktivan
17 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=175&jumpto=1973689&sort=asc&view=flat

jesi siguran da je to v4 black edition, moj v4je potpuno drugačiji (drugačiji rubovi sa prednje strane, i drugačija bočna stranica) mOje je zapravo točno onako kakvo je na njihovoj stranici....

edit: prestigo me kolega...

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 16:14 (rooswelt1991).
15 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/predstavljanje/slike-vaseg-hardvera/299.aspx?page=175&jumpto=1973689&sort=asc&view=flat 

opala, lijepo , samo taj 2500k preklinje naa kolinima za neki normalni hladnjak.

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 16:13 (athlon64).
17 godina
athlon64 kaže...

opala, lijepo , samo taj 2500k preklinje naa kolinima za neki normalni hladnjak.

Preklinje on za nekim Overclockom{#}

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod "moj PC". volim često mjenjati stvari pa imajte i to na umu xĐ
15 godina
rooswelt1991 kaže...
athlon64 kaže...

Preklinje on za nekim Overclockom{#}

i to između ostalog xd

14 godina

Totalno, taj stock hladnjak jadno izgleda {#}, treba neku mrcinu upiknut na njega. (rekoh izgleda, ne kažem performanse)

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 17:18 (vrba5).
16 godina
protjeran

Intel je na njega stavio hladnjak koji je dovoljan i frekvenciju koju moze izdrzati cijeli svoj zivot.

Nema tu sta dirati.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
athlon64 kaže...

Malo offtopic, ali zanima me stane li Yasya u to kućište kad je gore stavljen 200mm ventilator?

Imam to kućište s ventilatorom gore i mislim kupiti Yasyu, ali me strah da neće stati.

Volim jabuke :)
17 godina
Mentalist kaže...

Intel je na njega stavio hladnjak koji je dovoljan i frekvenciju koju moze izdrzati cijeli svoj zivot.

Nema tu sta dirati.

Onda je mogao bolje kupiti obični bez K prefiksa i uštedjeti nešto love... tada bi bio dovoljan stock hladnjak. K je za clockanje, a probaj ga clockati sa stock hladnjakom pa da vidiš kako temperature lete u nebo...

I'll f*ck you till' you love me! - Mike Tyson
15 godina
neaktivan

Mentalist, posalji poruku Logitechu, dobijes novu. {#}

Btw - kako vam se izlizu slova na tastaturi? Ja imam neku Benq od 30 kuna, vec joj je 5-6 godina, kao nova kad se ocisti.

Mes que un Club! FCBarcelona!
16 godina
protjeran
PLASMAorLCD kaže...

Btw - kako vam se izlizu slova na tastaturi? Ja imam neku Benq od 30 kuna, vec joj je 5-6 godina, kao nova kad se ocisti.

Ja sam imao MS, ali ne Microsoft.

Sto mislite, da li da saljem? Izgleda da nije poderano slovo nego da je samo greska u stampanju (jednostavno nema boje). Mozda je cijela serija ovakva.

15 godina
neaktivan

Haha salio sam se, ali mozes. Ja sam poslao poruku prije 2 god logitechovom supportu, rekao izlizale mi se teflonske nozice na MX-518, pitali me ove brojeve ispod i poslao sliku. Kasnije dosao nov, citav mis, lol.

15 godina
odjavljen

Ma logitech je sranje, kao i 99% novih tipkovnica. JA koristim stari IBM i Cherry i teško mi je koristiti bilo šta drugo.

15 godina
PLASMAorLCD kaže...

Haha salio sam se, ali mozes. Ja sam poslao poruku prije 2 god logitechovom supportu, rekao izlizale mi se teflonske nozice na MX-518, pitali me ove brojeve ispod i poslao sliku. Kasnije dosao nov, citav mis, lol.

Radi ekipe koja je muljala, lagala i krala Logitech sada vise to ne rade u Hrvatskoj na taj nacin. Salju i dalje u npr. druge zemlja, cak i u BiH te npr Srbiju no u Hrvatsku vise ne salju na taj nacin. Sada koliko znam saljes npr. tipkovnicu prvo zastupniku ili njima i tek naknadno dobivas novu....ne znam samo kome prvo saljes. Prije sam dobio novi mis od njih u roku od cca 4 dana i samo su me posteno trazili da im posaljem prerezanu zicu od staroga misa kada mi stigne novi.....dobio novi mis, njima poslao trazenu zicu od staroga i svi zadovoljni......oni imaju zadovoljnoga kupca koji ce 101% kupiti opet njihov proizvod posto imaju odlican support, a ja zadovoljan jer su mi bez previse prtljanja dali novi mis....sada toga vise nema (bar ne na tako lagani nacin).

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
15 godina
neaktivan

Sreca onda pa sam iz BiH. A i nisam neko govno koje ce varat ljude na taj nacin, ali sam bio sretan kad sam ugledao glanc novi mis, a na starom mi se sve vec bilo ogulilo.

Kupio sam im od tada jos 10 proizvoda barem.

15 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ja sam imao MS, ali ne Microsoft.

Sto mislite, da li da saljem? Izgleda da nije poderano slovo nego da je samo greska u stampanju (jednostavno nema boje). Mozda je cijela serija ovakva.

Šalji šalji na garanciju.Neka je greška nastala sigurno

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
14 godina
Mentalist kaže...

Nema tu sta dirati.

onaj ko kupi i5 2500k pa ga ne clocka je neznalica...ne kupuj 2500k ako neces clockat nego 2300...zato mu ne preporucuj stock taktove jer je taj proc oc stabilna bestija

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
14 godina
neaktivan

nadporuka

Da li je to Dell U2311H? {#}

14 godina
DJECHACHIC kaže...

Moj novi hardware {#}

Nice, koliko to košta? {#}

Choose your excuse: 1. Lag | 2. Reg | 3. Cheats | 4. Bad Server | 5. Bullshit | 6. Mouse | 7. Fps lag | 8. All of The Above
14 godina
neaktivan

@Tinča14:

Veoma dobra konfa, nema što.

Jedino što nedostaje jest neki dobar aftermarket cooler za procesor. Žao mi je samo što si uzeo upravo microATX ploču, iako se radi o inače izvrsnoj i dobro orpemljenoj ploči. Šteta da nije punog ATX formata, imao bi više PCI utora za eventualne nadogradnje u buducnosti i bilo bi je ljepše za vidjeti u elegantnom te nabildanom Dokkeru. Ipak, ide gore još jedna GTX570 u SLi u buducnosti kao podmazana, nadam se da ces je ubosti za kakvih godinu do dvije!

Čestitam na konfi, konačno imaš zvijerku!   {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.6.2011 13:42 (Caesar et Brutus).
15 godina
neaktivan
vrba5 kaže...
DJECHACHIC kaže...

Moj novi hardware {#}

Zapravo i nije jako skupo 1,950 kn ali dobiješ popust za gotovinu.Ja sam to čekao mjesec dana da dođe. {#}

BF:BC2 ingame:xRALEx----------http://e-sport.hr/
16 godina
protjeran
DJECHACHIC kaže...
vrba5 kaže...
DJECHACHIC kaže...

Moj novi hardware  {#}

Zapravo i nije jako skupo 1,950 kn ali dobiješ popust za gotovinu.Ja sam to čekao mjesec dana da dođe.  {#}

Oprosti, ali sto je to?

15 godina
Mentalist kaže...
DJECHACHIC kaže...
vrba5 kaže...
DJECHACHIC kaže...

Moj novi hardware {#}

Zapravo i nije jako skupo 1,950 kn ali dobiješ popust za gotovinu.Ja sam to čekao mjesec dana da dođe. {#}

Oprosti, ali sto je to?

mikseta

16 godina
protjeran
athlon64 kaže...
Mentalist kaže...

Oprosti, ali sto je to?

mikseta

Moze li s njom snimiti jedno 10 kanala od band-a i smixati?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice