Pusim jedno 7-8 godina (doduse u manjim kolicinama), i to cinim radi uzitka koji mi cigareta pruza, a ne radi nekog uklapanja u drustvo i sl., radi takvih stvari samo djeca puse.
Ne konzumiram to, osim kad s ekipom zaruzim pri nekoj kleti... :)
Ljudi oko čega se vi svađate...ko će pušiti nek puši, ko neće nek muči. Kad pušač dođe kod njega nek mu zabrani pušenje i to je to.
Sve je nezdravo u ovom svijetu, nešto više, nešto manje...zašto onda sjedite 4-5 sati dnevno nekad ispred kompa...?
Jel to ovisnost?
Naravno, šta se nudi?
Ne pušim (niti sam ikada pušio).
... i na kraju se pretvorilo u temu koji je duvan bolji...
4 god profesionalnog pušačkog staža.kutija crvenog lucky strike-a na dan.
Pusim, od 1989 g.
Kako si se uspio udebljati?
Moraš nečim nadoknadit manjak nikotina pa samo grickaš šta ti god dođe pod ruku, sriča moja šta sam visok (194cm) pa se ti kili i ne vide toliko !
ako imam viska vremena zna se zaletit i do 3-4 puta... ali onda sam za nis
Ne pušim,nema mi od toga koristi,rađe štedim za hardver.
ako imam viska vremena zna se zaletit i do 3-4 puta... ali onda sam za nis
Bwahahahahahaha... to majstore!!
Ne pušim, jer bih "trajao" max 1 godinu. Imam astmu + jako sam alergičan na duhan, a i na druge stvari.
Ne bih nikad pušio radi jedne stvari, PARA. Moj prijatelj je izračunao da je potrošio 25 000kn u 4-5 godina. Kad sam ja to čuo zamantalo mi se, pa mogao je za te pare uzeti auto, ili motor, ili neku zvijer od kompjutera.
Ne pušim, jer bih "trajao" max 1 godinu. Imam astmu + jako sam alergičan na duhan, a i na druge stvari.
Ne bih nikad pušio radi jedne stvari, PARA. Moj prijatelj je izračunao da je potrošio 25 000kn u 4-5 godina. Kad sam ja to čuo zamantalo mi se, pa mogao je za te pare uzeti auto, ili motor, ili neku zvijer od kompjutera.
Pa i ja imam blagi oblik astme :) Pa evo trajem vec 27 godina :)
Presto hvala bogu
Ah, blagi. Nema veze toliko ta astma koliko alergija, pa ja kad stanem kraj sijena ja se odmah počnem gušiti. Zamisli da još udahnem taj duhan, kad spojiš astmu i alergiju dobiješ deadly combination
Ja nepušim
a cura...
Ah, blagi. Nema veze toliko ta astma koliko alergija, pa ja kad stanem kraj sijena ja se odmah počnem gušiti. Zamisli da još udahnem taj duhan, kad spojiš astmu i alergiju dobiješ deadly combination
Da... gadna kombinacija...
pušim bijeli Walter oko pola kutije na dan, kad idem van onda više... nisam neki strastveni pušač, imam prelijepi zippo samo je bed šta se po ljeti nemože koristiti jer benzin ispari triput brže nego po zimi...
A sad zamisli mene, također imam alergijsku astmu a pušia sam 21 godinu (mora bit da sam stan popušia, bar garsonjeru)
Neko gusta uz pivo ja gustam uz frulu s drustvom i cigaru uz pes i kavu,i ne vidim nista lose u tome
Ekipa koja je prestala "dimiti" 'aj navedite svoja iskustva?
Kako ste prestali: snagom volje, nikotinskim žvakama/bombonima, baba vračara, đurine kućne čarolije.....
Kakvo vam je bilo krizno razdoblje? Ono...sad bi mi baš dobro došla pljuga, 'al se ostavljam......
AlienWare
wooohoooo
NE.... samo travu :D
NE.... samo travu :D
Weed
Ne pušim, ni neću
Ekipa koja je prestala "dimiti" 'aj navedite svoja iskustva?
Kako ste prestali: snagom volje, nikotinskim žvakama/bombonima, baba vračara, đurine kućne čarolije.....
Kakvo vam je bilo krizno razdoblje? Ono...sad bi mi baš dobro došla pljuga, 'al se ostavljam......
Jednostavno sam jedan dan reko prestajem i gotovo. Snaga volje. Inače sam tvrdoglav ko magare pa ovo nije ništa čudno.
A krizno razdoblje rješava nježnija polovica ;)