Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 279.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Pusim jedno 7-8 godina (doduse u manjim kolicinama), i to cinim radi uzitka koji mi cigareta pruza, a ne radi nekog uklapanja u drustvo i sl., radi takvih stvari samo djeca puse.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
17 godina
Da li pušite?

Ne konzumiram to, osim kad s ekipom zaruzim pri nekoj kleti... :)

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-led-diode/56455.aspx
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ljudi oko čega se vi svađate...ko će pušiti nek puši, ko neće nek muči. Kad pušač dođe kod njega nek mu zabrani pušenje i to je to.

Sve je nezdravo u ovom svijetu, nešto više, nešto manje...zašto onda sjedite 4-5 sati dnevno nekad ispred kompa...?

Jel to ovisnost?

16 godina
neaktivan
RE: Da li pušite?

Naravno, šta se nudi?

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ne pušim (niti sam ikada pušio).

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

... i na kraju se pretvorilo u temu koji je duvan bolji...Smijeh

Stari avijatičar...
15 godina
Da li pušite?

4 god profesionalnog pušačkog staža.kutija crvenog lucky strike-a na dan.

16 godina
Da li pušite?

Pusim, od 1989 g.

Everything should be made as simple as possible, but not simpler.
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...

Kako si se uspio udebljati?

Moraš nečim nadoknadit manjak nikotina pa samo grickaš šta ti god dođe pod ruku, sriča moja šta sam visok (194cm) pa se ti kili i ne vide toliko !

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
15 godina
neaktivan
Ne.
16 godina
neaktivan
Da li pušite?
Dobro, čemu ovakva glupa tema na Bug online forumu? Ajd pitaj da li i koliko često drkamo? Ili si jednostavno kupi život pa ti ne budu ovakve glupe stvari padale na pamet. :)
Hoky
16 godina
odjavljen
intel2hoky kaže...
Dobro, čemu ovakva glupa tema na Bug online forumu? Ajd pitaj da li i koliko često drkamo? Ili si jednostavno kupi život pa ti ne budu ovakve glupe stvari padale na pamet. :)

ako imam viska vremena zna se zaletit i do 3-4 puta... ali onda sam za nis

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
16 godina
Da li pušite?

Ne pušim,nema mi od toga koristi,rađe štedim za hardver.

Death has a thousand faces,evil only one.
17 godina
skank666 kaže...
intel2hoky kaže...

ako imam viska vremena zna se zaletit i do 3-4 puta... ali onda sam za nis

Bwahahahahahaha... to majstore!!

I'm going woo woo
16 godina

Ne pušim, jer bih "trajao" max 1 godinu. Imam astmu + jako sam alergičan na duhan, a i na druge stvari.

Ne bih nikad pušio radi jedne stvari, PARA. Moj prijatelj je izračunao da je potrošio 25 000kn u 4-5 godina. Kad sam ja to čuo zamantalo mi se, pa mogao je za te pare uzeti auto, ili motor, ili neku zvijer od kompjutera.

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
17 godina
Zvonimir Zubić kaže...

Ne pušim, jer bih "trajao" max 1 godinu. Imam astmu + jako sam alergičan na duhan, a i na druge stvari.

Ne bih nikad pušio radi jedne stvari, PARA. Moj prijatelj je izračunao da je potrošio 25 000kn u 4-5 godina. Kad sam ja to čuo zamantalo mi se, pa mogao je za te pare uzeti auto, ili motor, ili neku zvijer od kompjutera.

Pa i ja imam blagi oblik astme :) Pa evo trajem vec 27 godina :)

I'm going woo woo
16 godina
protjeran
Da li pušite?

Presto hvala bogu

born to be gamer
16 godina
tnakir kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Ah, blagi. Nema veze toliko ta astma koliko alergija, pa ja kad stanem kraj sijena ja se odmah počnem gušiti. Zamisli da još udahnem taj duhan, kad spojiš astmu i alergiju dobiješ deadly combination

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
15 godina
protjeran
Da li pušite?

Ja nepušim

a cura... Belji se

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
Zvonimir Zubić kaže...
tnakir kaže...
Zvonimir Zubić kaže...

Ah, blagi. Nema veze toliko ta astma koliko alergija, pa ja kad stanem kraj sijena ja se odmah počnem gušiti. Zamisli da još udahnem taj duhan, kad spojiš astmu i alergiju dobiješ deadly combination

Da... gadna kombinacija...

I'm going woo woo
17 godina
Da li pušite?

pušim bijeli Walter oko pola kutije na dan, kad idem van onda više... nisam neki strastveni pušač, imam prelijepi zippo Smijeh samo je bed šta se po ljeti nemože koristiti jer benzin ispari triput brže nego po zimi...

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.6.2010 20:06 (leo_819).
17 godina
neaktivan
Zvonimir Zubić kaže...

A sad zamisli mene, također imam alergijsku astmu a pušia sam 21 godinu (mora bit da sam stan popušia, bar garsonjeru)

Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

Neko gusta uz pivo ja gustam uz frulu s drustvom i cigaru uz pes i kavu,i ne vidim nista lose u tomeSmijeh

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ekipa koja je prestala "dimiti" 'aj navedite svoja iskustva?
Kako ste prestali: snagom volje, nikotinskim žvakama/bombonima, baba vračara, đurine kućne čarolije.....
Kakvo vam je bilo krizno razdoblje? Ono...sad bi mi baš dobro došla pljuga, 'al se ostavljam......Osmijeh

Peace and Love _ Frankenstein Build
15 godina
protjeran
Zvonimir Zubić kaže...

AlienWare Smijeh

wooohoooo

Ako ti je netko pomogao klikni ispod potpisa HVALA!///www.crotrailers.co.cc - Traileri,gameplay snimke i ostali klipovi za video igre./// Ako gori zeleno, ne znači da sam tu!///B:BC2 nick: DomBaaa
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

NE.... samo travu :D

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
15 godina
protjeran
the mir kaže...

NE.... samo travu :D

Weed Smijeh

16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ne pušim, ni neću Osmijeh

16 godina
odjavljen
Verbatim kaže...

Ekipa koja je prestala "dimiti" 'aj navedite svoja iskustva?
Kako ste prestali: snagom volje, nikotinskim žvakama/bombonima, baba vračara, đurine kućne čarolije.....
Kakvo vam je bilo krizno razdoblje? Ono...sad bi mi baš dobro došla pljuga, 'al se ostavljam......Osmijeh

Jednostavno sam jedan dan reko prestajem i gotovo. Snaga volje. Inače sam tvrdoglav ko magare pa ovo nije ništa čudno.

A krizno razdoblje rješava nježnija polovica ;)

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Šalim se naravno...

http://www.youtube.com/user/sfdebris --- recenzije Star Trek epizoda
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice