Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.696
|
čitano: 1.569.445
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Nosite li sat?

Našao sam jedan sat na njuškalu , vidim da se prodavač bavi prodajom satova i sve izgleda uredno. Sat je 550e stanje 9.9/10 i ima račun kutiju i sve što ide snjim ali je kupljen izvan HR , Italija. Sada me zanima kako tu funkcionira garancija , riječ je o Seiku. U dućanu je novi takav 670e . 

4 godine
Re: Nosite li sat?
MaciStyle kaže...

Našao sam jedan sat na njuškalu , vidim da se prodavač bavi prodajom satova i sve izgleda uredno. Sat je 550e stanje 9.9/10 i ima račun kutiju i sve što ide snjim ali je kupljen izvan HR , Italija. Sada me zanima kako tu funkcionira garancija , riječ je o Seiku. U dućanu je novi takav 670e . 

Prije crkne vlasnik neg seiko

https://www.youtube.com/@mega0nyt
14 godina
Re: Nosite li sat?
MaciStyle kaže...

Imas internacionalno jamstvo sto znaci da u slucaju kvara saljes na servis u HR. Ja ne znam kada sam zadnji put vidio da je nekome sat otkazao tako da mislim da nemas neke brige pogotovo kada je Japansko sveto trojstvo u pitanju.

12 godina
Nosite li sat?

ja bih iskreno prije kupio sa chrona nego sa njuskala

16 godina
Nosite li sat?

Seiko Presage/Cocktail/ Japanese Garden ili nesto od Orienta poput Sun and moon / Star automatic? To su neki modeli koji mi se najvise svidaju, ako netko ima preporuku automatskog sata do 500-600 eura slicnih ovima, slobodno pisite. PRX svi govore kao najbolju kupovinu ali mi se taj sat ne svida, isto tako ne bih kozne narukvice...

15 godina
Nosite li sat?
MaciStyle kaže...

Lp, ovo ljeto sam kupio svoj prvi sat na preporuku kolega sa foruma . Gledam kupiti novi i za oko su mi najvise zapali Seiko 5 GMT ( crni,zeleni ili modri) i Seiko prospex "baby" alpinist (spb155) . S obzirom da imam manji zglob nisam siguran hoce li mi seiko 5 biti preglomazan , a kada sam bio po trgovinama nisam ga nasao za probati .Najvise me vuce put Seika 5 to što je dosta drugaciji od tsuyose a s obzirom da su mi to jedina 2 sata , volio bih da su sto razlicitiji. Moze neko misljenje 

Ja nedavno uzeo, isto mi manji zglob da su skinuli 5 karika i još stavljen pin na drugo mjesto na kopči, a i dalje pleše sat, no mora biti lufta. I osjeti se težina u gornjem dijelu što nekima smeta po reviewsima. Ali pored svih satova morao sam uzet Seiko 5 Sports SSK033K1 jer jednostavno "pika oči". Gledao sam ga prvo mjesecima, na kraju prošli popusti što znaju dat 10% i uzeo po punoj cijeni. Stavio bijeli i plavi na ruku, ovaj bijeli više iskače nego plavi, a plavi isto jako dobro izgleda i više je "normalniji" za sve prilike. Drugo što bi htio sigurno su: Citizen Super Titanium NK5020-58M samo zato jer je titanij, a drugi skuplji je Seiko Prospex Sea SPB519J1, a taj skoro isto izgleda ko ovaj koji je 4 put jeftiniji, pa mislim da nema potrebe. Ovdje je presudio baš izgled taj jer podsjeća na Rolex. A što se tiče Seika imam već od prije Seiko 5 Automatic classic i to 2 koji su stari 30-40 godina i dalje su dobri, bezvremenski.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice