Našao sam jedan sat na njuškalu , vidim da se prodavač bavi prodajom satova i sve izgleda uredno. Sat je 550e stanje 9.9/10 i ima račun kutiju i sve što ide snjim ali je kupljen izvan HR , Italija. Sada me zanima kako tu funkcionira garancija , riječ je o Seiku. U dućanu je novi takav 670e .
Našao sam jedan sat na njuškalu , vidim da se prodavač bavi prodajom satova i sve izgleda uredno. Sat je 550e stanje 9.9/10 i ima račun kutiju i sve što ide snjim ali je kupljen izvan HR , Italija. Sada me zanima kako tu funkcionira garancija , riječ je o Seiku. U dućanu je novi takav 670e .
Prije crkne vlasnik neg seiko
Imas internacionalno jamstvo sto znaci da u slucaju kvara saljes na servis u HR. Ja ne znam kada sam zadnji put vidio da je nekome sat otkazao tako da mislim da nemas neke brige pogotovo kada je Japansko sveto trojstvo u pitanju.
ja bih iskreno prije kupio sa chrona nego sa njuskala