Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.694
|
čitano: 1.567.265
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Nosite li sat?

Našao sam jedan sat na njuškalu , vidim da se prodavač bavi prodajom satova i sve izgleda uredno. Sat je 550e stanje 9.9/10 i ima račun kutiju i sve što ide snjim ali je kupljen izvan HR , Italija. Sada me zanima kako tu funkcionira garancija , riječ je o Seiku. U dućanu je novi takav 670e . 

4 godine
Re: Nosite li sat?
MaciStyle kaže...

Našao sam jedan sat na njuškalu , vidim da se prodavač bavi prodajom satova i sve izgleda uredno. Sat je 550e stanje 9.9/10 i ima račun kutiju i sve što ide snjim ali je kupljen izvan HR , Italija. Sada me zanima kako tu funkcionira garancija , riječ je o Seiku. U dućanu je novi takav 670e . 

Prije crkne vlasnik neg seiko

https://www.youtube.com/@mega0nyt
14 godina
Re: Nosite li sat?
MaciStyle kaže...

Imas internacionalno jamstvo sto znaci da u slucaju kvara saljes na servis u HR. Ja ne znam kada sam zadnji put vidio da je nekome sat otkazao tako da mislim da nemas neke brige pogotovo kada je Japansko sveto trojstvo u pitanju.

12 godina
Nosite li sat?

ja bih iskreno prije kupio sa chrona nego sa njuskala

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice