Wireless na visti

poruka: 7
|
čitano: 4.459
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Wireless na visti

Pozdrav momci evo instalirao sam sebi win vistu ultimate i htjeo sam da vas pitam kako da napravim wireless konekciju na visti????

Ja sam napravio nekakvu konekciju ali me svakih 15 min izbaci!!! :( :(

Ima li neki tutorial kako napraviti konekciju?

hvala unaprijed!!!

PS: da ne bih otvarao novu temu zbog cega na visti kada kliknem start nekih programa nema sto sam instalirao na racunaru???

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Wireless na visti

Koji Wireless modem imas? Prilikom osposobljavanja Wirlessa trebas ukopcat modem preko LAN kabela i podesiti sve one podatke sta imas (user, password..) Znam da sam radio na D-Linku i nakon sta sam napravio obicnu konekciju, otvoris internet explorer i upises u trazilicu http:/192.168.1.1. i onda ti izbaci unaj prozorcic gdje upises po user - user, a pod pasword - 0000 i automatski te baci na stranicu gdje imas sve opcije za namjestit. Ali te sve upute si trebao dobiti sa modemom i od svog operatera.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 18:06 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Wireless na visti
doktor1 kaže...

Koji Wireless modem imas? Prilikom osposobljavanja Wirlessa trebas ukopcat modem preko LAN kabela i podesiti sve one podatke sta imas (user, password..) Znam da sam radio na D-Linku i nakon sta sam napravio obicnu konekciju, otvoris internet explorer i upises u trazilicu http:/192.168.1.1. i onda ti izbaci unaj prozorcic gdje upises po user - user, a pod pasword - 0000 i automatski te baci na stranicu gdje imas sve opcije za namjestit. Ali te sve upute si trebao dobiti sa modemom i od svog opera

Koristim LINKSYS wireless-G pci karticu!!!
17 godina
Wireless na visti
Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/1xCh120mm, 4xCh 92mm/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 18:24 (doktor1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Wireless na visti

hmm...koliko se sjećam kada sam prije koristio Wireless na Visti išlo je ovako: odeš na start imaš tamo connect to s desne strane...i odeš na to...zatim odeš na onaj gumbič gore desno u prozoru connect to(one dvije  strjelice) i on bi ti trebao  pronaći wireless mrežu na koju se možeš spojiti i samo klikneš na nju i to je to! Tako je bilo kod mene išlo , obavezno instaliraj drivere od te wireless pci kartice!

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.12.2008 21:00 (fanspeed).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Wireless na visti

Ja imam wireless problem i molio bih za pomoć. Imam T-comov Speed Touch router i D-link USB mrežnu karticu. Kad spojim router na računalo žicom brzina mi je stalno oko 200 kB/s, ali kad spojim bežično brzina mi je oko 80 kB/s. Router i mrežna kartica su udaljeni oko pola metra. U čemu je problem? Zašto nemam maksimalnu brzinu na wirelessu?

PS: Taj problem imam samo na windowsima 7 beta, na XP-u mi je brzina uvijek maksimalna.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2009 17:24 (Igor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Wireless na visti

ubaci usb,instaliraj driver odi pod ovo Control Panel\Network and Internet\Network Connections i idi pod enable(wirelles konekcije)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice