T-Com do 30.06. uz MaxADSL PS2 za 1Kn

poruka: 42
|
čitano: 14.955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: T-Com do 30.06. uz MaxADSL PS2 za 1Kn
AmonZero kaže...

Potpisao sam ugovor 29.5.2009 i rekli su mi da ce doc paket za 10 dana a lozinka za 5 dana.... danas je 8.6.2009

a paketu ni traga.... je vidio sam da neki cekaju i duze ali moj susjed je potpisao ugovor thedan dana prije mene i dobio je sve 5 dana nakon potpisa ugovora s t-comom......... koko to da ja nisam dobio paket VEĆ ?

tao je i meni dosa za  misec dana-...-' a rekli da ce max 1 tjedan..
Odi na google i upiši SEARCH...:)
16 godina
neaktivan

Bok svima. Upravo mi je stigao naručeni ADSL 1GB i pošto sam nova korisnica zanima me da li dobijem 2 mjeseca besplatni flat i gdje se to može službeno pročitati na stranicama T-Coma, sve sam pretražila. Želim biti sigurna da se mogu ispucati sad u početku. :)

0 0 hvala 0
17 godina
Chrisette kaže...

Bok svima. Upravo mi je stigao naručeni ADSL 1GB i pošto sam nova korisnica zanima me da li dobijem 2 mjeseca besplatni flat i gdje se to može službeno pročitati na stranicama T-Coma, sve sam pretražila. Želim biti sigurna da se mogu ispucati sad u početku. :)

Ovako, ako si ugovor za DSL sklopila do 30.04.2009. dobiješ prva 2 mjeseca Flat Rate za 1Kn (+pretplata brzine koliko košta).
Ako si između 01.05. i 20-i-nekog.05. ne dobijaš ništa.
Ako si krajem petog ili početkom šestog, dobiješ PlayStation 2 s (ne)igrom The Sims 2: Pets.
Dakle ako si dobila PlayStation, ništa od Flat Rate.
I čuvaj se; ja sam običnim surfanjem 1GB prometa potrošio u malo više od 3 dana. (Imam 10GB).
Zbraja ti se download i upload.
No skill, just 191x7!
16 godina
neaktivan

Frend i ja smo u par dana razlike naručili oboje ADSL, za vrijeme ove akcije sa PS2. Njemu su rekli da ima PS2 + 2 mjeseca flat, i tako mu piše i na korisničkoj stranici. Ja dobijam samo PS2. Izgleda da ću morat nazvati...

Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 18:03 (Chrisette).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

meni je danas stigo DSL i ocjena je : drek!

nisam dobio PS2, pitao sam ih i vele da su poslali no neznaju kaj jos nije stigao.

dobio sam simens gigaset SX 763 ruter koji se svaki cas sam ugasi ili prekine konekciju.

utp koji sam dobio je los , gubi konktat izmedu rutera i kompijutora.

uzel sam si flat i 4mbit ... da im platim 178 kn mjesecu za srot opremu, nema sanse. Odlazim

u T-Centar traziti novog rutera, ako nista od toga onda i necu DSL uzeti. Dosta mi je po

WiFi udruge internet :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ja sam čekao MAXadsl 1 i po mjesec, nema šta stvarno su brzi.

Istekao mi je ugovor s njima, iako još koristim njihov net.

Mogu li ga prekinuti i ponovno potpisati ugovor tako da dobijem PS 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ni meni PS2 još nije stigao. Doduše Gigaset radi sasvim fino od kad sam ga u podne spojila. :)

0 0 hvala 0
17 godina

Evo meni sad dosao PS2 i upravo isprobavam...1 Dualshock 2 kontroler,1 Euro-AV connector,1 AV kabel,kabel za napajanje i uputstva u pakiranju.Nije cipiran(jos bolje) i jos uz to sve dolazi i igra Sims 2 pets.

EDIT:PS2 je sive boje kao i kontroler.Nikad nisam vidio takav PS2

Sto se tice rutera sve radi savrseno,veza stabilna 4mb/flat.Inace narucio sam internet 6.6,dobio ga 8.6,a danas dosao PS2.Sve dosatavio tcom(pa cak i ps2 :D )

Idu dva psa po ulici,jedan zica drugi kabel.
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 19:11 (ukay1000).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Postal Dude CRO kaže...

meni je danas stigo DSL i ocjena je : drek!

nisam dobio PS2, pitao sam ih i vele da su poslali no neznaju kaj jos nije stigao.

dobio sam simens gigaset SX 763 ruter koji se svaki cas sam ugasi ili prekine konekciju.

utp koji sam dobio je los , gubi konktat izmedu rutera i kompijutora.

uzel sam si flat i 4mbit ... da im platim 178 kn mjesecu za srot opremu, nema sanse. Odlazim

u T-Centar traziti novog rutera, ako nista od toga onda i necu DSL uzeti. Dosta mi je po

WiFi udruge internet :)

PS2 stiže ili s ADSL samoinstalacijskim paketom ili s igrom u roku od 7 dana nakon pristizanja paketa.
Siemens Gigaset SX 763 je jedan od boljih rutera, nebi smio izazivati takve probleme.
UTP kablovi koje si dobio od T-Coma su jedni od kvalitetnijih, gubljenje nije do njih. Prije do tvoje mrežne.
Pripazi da nemaš više telefona u kući, a da one ne spojene preko splittera nisi iskopčao.
Naravno, provjeri da si dobro spojio splitter kao i sve ostalo.
No skill, just 191x7!
16 godina
neaktivan

I kako je s vama, jel vam piše flat tip korisnika (2 mj.) na stranicama i jeste li dobili ugovor u kojem to piše?

Za koliko se PS2 može čipirati sada? Čujem da je palo na <100 kn?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislite da će vam T-com dopustiti čipiranje, ili prodaju ps2? Kada raskinete ugovor morat ćete vratiti PS2 zajedno sa tv-prijemnikom.

Neki ovdje su naivni Sramim se

GameReport: http://max.tportal.hr/channel.aspx?channelId=23
Poruka je uređivana zadnji put sub 13.6.2009 17:00 (F!cho*).
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

joj ne njajke kakvo vračanje ps2 jasnio ti kaže kupi max adsl za jednu kunu a za drugu kunu ps2 pa to bi onda bilo iznajmljivanje plejke pa nije t-com glup rješavaju se starih zaliha u suradnji s dučanima u zagrebu reci mi sad ja za 2 godine raskinem recimo ugovor po tvojoj procjeni ja bih trebao vratit ps2 njima a kaj će recimo t-com s hrpom ps2 2011 devo jedna

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice