Slabo se snalazim na na win7

poruka: 4
|
čitano: 2.759
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozz raja

Znaci stanje ovakvo:

Na svom desktop računalu (na kojem je instaliran win xp sp2)  imam wireless konekciju, i bilo je poprilicno jednostavno to sve podesiti i ustimati, a nedavno sam kupio laptop (acer exetnsa 4630z) sa instaliranim win7 ultimate, svi driveri su instalirani i sve stima, hvata i wireless signal na kojem je  i PC, ali problem je u meni. Naime kao sto rekoh win 7 je instaliran a ja se snalazim poprilicno slabo jer nisam bas imao kontakta sa njim, i ako mi tko moze pomoci da nadjem ono sto je na xp-u " create new conection -> connect to internet->set up my connection manually->CONNECT USING A BROADBAND CONNECTION THAT REQUIRES A USER NAME AND PASSWORD(ovo mi je najbitnije)

eto ako netko moze pomoci (a nadam se da moze) neka izvoli

Pozz iz BiH

0 0 hvala 0
16 godina

control panel->Network and Sharing Center->Set up a new connection or network

jel to?

edit:
evo ti i dalje postupak:

TiONiO
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.7.2010 17:03 (Tionio).

2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

havala puuunooooo

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

eeeeee izgleda da sam malo pozurio

Tionio hvala ti na informacijama koje si mi pruzio pomogle su mi, a sve bi bilo savrseno da se nije pojavio sljedeci problem! 

Slijedio sam upute, popunio sve sto se treba popuniti i kad dodje do onog "veryfying username and password" izbaci mi neke probleme kao:

1. The modem (or other connecting device) has reported an error( connection failed withe error 651)

2.A connection to the remote could not be established so the port used for this connection was closed(C. F. with error 619)

3.The remote connection was denied because the user name and password you provided is not regognized, or the selected authencitation protocol is not permitted on the remote acces server (C.F. with error 691)

i jos da napomenem da je username+password isti kao onaj koji je na PC-u

i da izbacuje po samo jedan od gore navedenih errora, mozda ih ima jos, al od nekoliko pokusaja samo ova tri su izbacivala

eto ako netko zna neka javi

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice