Najisplativiji opere zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.814
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Najisplativiji operater

Imam jos mjesec dana ugovora sa smećarima iz t-coma i strasno sam nezadovoljan sa paketom ( max 3 u kojem su mi obecali 200 kuna sveukupno a od prvog mjeseca su dolazili po 350kn racuni pod izgovorom da naknade nisu uracunate u paketnu cijenu) i sad bi promijenili operatera na bilo sta jeftinije i cak ne nuzno sa tv-om.

Stoga dali ima tko nekakav prijedlog kojeg operatera odabrat i kakva su vasa iskustva s njima? da nije ono prvu godinu med i mlijeko a drugu te deru ko budalu sa racunima od 350-400kn... nesto do 200 kn sa flat internetom... Dosta mi preporucuju Vip ali cijenio bi jos pokoji prijedlog... Uzputno zivim u Sv. Nedelji tako da amis ne dolazi u obzir posto ne pokrivaju to podrucje....

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najisplativiji opere

najpovoljniji paket ti je H1 surf and call. 99 kn mjesecno dobis 3mbit brzinu, flat i telefon. ali nazalost nisu svugdje dostupni ti paketi pa mozes pogledat na njihovim stranicama. Imas jos Iskon koji je jeftiniji ako si u narancastoj zoni, tj ako oni imaju svoju infrastrukturu postavljenu. da jos spomenem bnet, optima, vip

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Najisplativiji opere
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 3 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice