Jedno kratko pitanje.

poruka: 8
|
čitano: 1.610
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Jedno kratko pitanje.

Pa evo odlucio sam se uzet iskon flat rate,jer vip homebox je stvartno bezveze,1GB 200 kuna naplacuju,a spor je ko sam vrag,no moje pitanje je u vezi iskona.Koliko se otprilike ceka da ukopcenje,dali je to dan dva ili vise

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Jedno kratko pitanje.
dugo kao i svuda drugdje naoružaj se živcima
16 godina
Jedno kratko pitanje.

zivci nisu moja dobra strana i internet i sve

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Jedno kratko pitanje.

-iskon ili amis su dobar izbor, slične cijene za slične usluge...

-ali vjerojatno postiji razlog zašto si do sad bio na homeboxu... nemaš liniju??Sramim se

-onda ti jedino t-com može (ako želi..) pomoći.

自豪的迎来了10周年的华诞。... na C64/TurboModul
16 godina
Jedno kratko pitanje.

Imam liniju,al nisam ni znao da iskon ima flat,tek do neki dan dok jedan poznanik nije reko,pa sam se odlucio i ja za to,al je problem kaj mi se neda cekat,tu je vip u dalekoj prednosti,kod njih sam dode u neki ducan daju ti homebox i uputstva i slozis sve u jednom danu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 3.2.2009 18:57 (cale).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jedno kratko pitanje.

Ako si u Zagrebu najbolje ti je amis......cekat ces ga tjedan dana(tako sam ga ja ceko i sve koje znam).....imas flate rate.....4Mbps.....168kn....stvarno povoljno......kod mene nema pucanja ni telefonske ni adsl linije tako da razmisli o toj mogucnosti..........

Prije sam bio umišljen sad sam savršen
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jedno kratko pitanje.

uzet cu iskon jer sam prije kod njih imo liniju,al su me gando zeznuli.Poslo sam im tu kao neku prijavnicu preko faxa da bi mi oni nakon tijedan dana kad sam ja nazvo vidjeli da su primili fax,tak da sam tek poslje toga na listi za instalaciju interneta.Nadam se da ce bar doci za dva tijedna

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Jedno kratko pitanje.

Ja sam kod Iskona podnio zahtjev 17. siječnja ove godine, a uključuju me sutra, 12. veljače.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice