Iskon "iskustvo"! izdvojena tema

poruka: 3.340
|
čitano: 1.395.608
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Iskon "iskustvo"!
froxie24 kaže...
hahah al ovo iznos kojeg primatelj odredi. moze te oderati kao zeca kad se nekom prohtije. :D
ne hvala ja vise vjerujem starom dobrom racunu gdje pise koliko treba platiti i da sam uplatim cifru.

Naravno, sve si točno napisao.

Ali:

1. Kad netko želi uštedjeti, radit će baš sve što treba i ići na rizik.

2. Da, kad potpišeš takav ugovor, oni mogu raditi sve što žele, pa čak i uzeti svu lovu s tvog računa.

Ali da se dogodi razlika od samo nekoliko lipa, vjerojatno bi završili u novinama, kod zahtjevnijih korisnika i na sudu. A firma ko Iskon si valjda to neće dopustiti. Valjda :)

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
17 godina
Iskon "iskustvo"!

Planiram odjaviti Iskon net, ugovor mi je istekao, ali vidim da je potrebno poslati pisani zahtjev za raskid uz presliku osobne. Tamo pišem neki generički tekst gdje pišem da tražim raskid ugovora zbog tog i tog razloga ili ima neka špranca i za to?

Koliko dugo traje taj proces i dolaze li oni po router?

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Iskon "iskustvo"!

Pozdrav. Evo ovako. Na tcomu sam bio od kad postoje pa do prije tjedan dana, kada sam se prebacio na iskonov duo hit 10 paket. Mislio sam si, pa iskon je ionako pod tcomom, bit će sve slične ali uz dosta nižu cijenu za istu uslugu. Problem se počeo javljati već prvi dan jer brzina nije baš ista koja je bila na prijašnjem isp-u. Razlika je čak i do 2mbit a to mi znači dosta. Paket je do 10mbit brzine jer više navodno ne ide po mjerenjima. Da se vratim još malo u nazad. Prije godinu i nešto smo na tcomu prešli sa 5mbit na 10 ali se dogodilo da sx763 nije puštao više od 6.5mbit pa je tehničar zamijenio na zte 931vii nakon kojeg je uredno brzina varirala od 7,5 do skoro 10 i tako je to radilo skroz do prebacivanja na iskon. E sad, s iskonom je stigao i novi modem/router zte zxv10 h201L (govno koristi još wifi G standard) ali s njim brzine nikako ne prelaze 7.5 a iskon i tehničari kažu da je to max koji ide preko moje parice. Dosta sam udaljen od centrale ali kako je moguće da je sad to max a do prije tjedan dana je bilo više. Ne znam jel moguće do routera jer ovaj je adsl2+ dok je tcomov zte vdsl. Vrag mi nije dao mira pa sam išao spajat još dva druga routera da vidim što kažu o mreži i parici. Prvi Iskonov je ZTE ZXV10 H201L , Drugi tcomov ZTE ZXDSL 931VII a treći je nekad bio optimin, danas flashan na tvornički tp-linkov sw,  TP-LINK TD-W8951NB. Svaki pokazuje drugačiji line attenuation i ostale vrijednosti pa bih molio da mi znalci obrazlože do čega bi moglo biti i kako da riješim problem. Hvala. Slike slijede

EDIT: jel se mogu kako iskon postavke ubacit u drugi modem/router . voip me ne zanima jer ionako ovaj router ga ne podržava

ZTE+ZXV10+H201L ZTE+ZXV10+H201L
ZTE+ZXDSL+931VII+ ZTE+ZXDSL+931VII+
TP-LINK+TD-W8951NB TP-LINK+TD-W8951NB
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.9.2016 15:05 (dax-lax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
dax-lax kaže...

Svaki pokazuje drugačiji line attenuation i ostale vrijednosti pa bih molio da mi znalci obrazlože do čega bi moglo biti i kako da riješim problem. Hvala. Slike slijede

EDIT: jel se mogu kako iskon postavke ubacit u drugi modem/router . voip me ne zanima jer ionako ovaj router ga ne podržava

Drugacije podatke parice su ti jer svaki router to racuna po svojim nekim mjerenjima. Pitanje je sto mu je pilot tone, jeli samo jedan ili vise, itd itd itd. Nazalost, ovako nesto nije standardizirano pa svaki proizvodjac ima neke svoje stvari s kojima barata. Cesto se stvari poklapaju, ali eto, nekad i ne. Tebi ta atenuacija dosta varira, tako da je to bas cudno. Ove zadnja dvi slike izgleda krivo prikazuju atenuaciju jer na tih nekih 50ak db nemozes imat 10 mbita. A mozda njih 2 tocno prikazuju atenuaciju, ali onda to sto imas sad je maksimum, al kako si rekao da je znalo nekad ic do 10 na tcomu, vjerojatnije je da je ova slika iz iskona tocna. Samo je onda problem sto na svim losijim paricama tcom radi uvijek bolje nego na ostalim ispovima, i to je to :( Ta 2 mbita ces tesko dobit na iskonu. Takodjer, razliciti routeri imaju razlicitu elektroniku tako da se i bolje/losije nose s losijim paricama.

dax-lax kaže...

Zavisi koje postavke, al obicno zahtjeva kopanje po routeru da bi dosao do istih (nije bas 2 minute posla), osim ako je samo adsl u pitanju, nisam siguran dal daju u iskonu te stvari.

14 godina
sandokan111 kaže...
dax-lax kaže...

Svaki pokazuje drugačiji line attenuation i ostale vrijednosti pa bih molio da mi znalci obrazlože do čega bi moglo biti i kako da riješim problem. Hvala. Slike slijede

Drugacije podatke parice su ti jer svaki router to racuna po svojim nekim mjerenjima. Pitanje je sto mu je pilot tone, jeli samo jedan ili vise, itd itd itd. Nazalost, ovako nesto nije standardizirano pa svaki proizvodjac ima neke svoje stvari s kojima barata. Cesto se stvari poklapaju, ali eto, nekad i ne. Tebi ta atenuacija dosta varira, tako da je to bas cudno. Ove zadnja dvi slike izgleda krivo prikazuju atenuaciju jer na tih nekih 50ak db nemozes imat 10 mbita. A mozda njih 2 tocno prikazuju atenuaciju, ali onda to sto imas sad je maksimum, al kako si rekao da je znalo nekad ic do 10 na tcomu, vjerojatnije je da je ova slika iz iskona tocna. Samo je onda problem sto na svim losijim paricama tcom radi uvijek bolje nego na ostalim ispovima, i to je to :( Ta 2 mbita ces tesko dobit na iskonu. Takodjer, razliciti routeri imaju razlicitu elektroniku tako da se i bolje/losije nose s losijim paricama.

dax-lax kaže...

Zavisi koje postavke, al obicno zahtjeva kopanje po routeru da bi dosao do istih (nije bas 2 minute posla), osim ako je samo adsl u pitanju, nisam siguran dal daju u iskonu te stvari.

Hvala na odgovoru. Eto, nisam upoznat da neki čipseti bolje ili lošije rade sa lošom paricom ali ima logike. E sad, koji radi kako je već malo teže pronaći.  Što se tiče štelanja drugog routera umjesto original iskonovog, flashao sam ovaj tp-link na tvorničke tako da je očišćen od brandinga isp-a a pojavile su se i neke nove opcije. Znači, ako netko zna kako podesit nebrandirani router s tvorničkim sw-om da radi umjesto iskonovog. Sve što imam od podataka je username i pass od iskon adsl-a koji sam dobio u kuverti

10 godina
dax-lax kaže...

Eto, nisam upoznat da neki čipseti bolje ili lošije rade sa lošom paricom ali ima logike.  Sve što imam od podataka je username i pass od iskon adsl-a koji sam dobio u kuverti

xdsl je ipak samo elektronika, i sasvim bi bilo za ocekivat da ako neko ugradi malo kvalitetnije komponente u router, da ce se isti bolje nosit s smetnjama na elektronici itd.

Ako na iskonu imas samo adsl, onda je to to (ako nisu routeri lockani po macu, a izgleda da nisu). Ako imas maxtv ili voip, onda moras iz tog starog routera koji si dobio s iskonom kopat postavke za iste. Prvo sto ti treba je admin username i password, za iskon mi se cini da su leakani u javnost, i onda kreces odatle.

16 godina
Pero Dinamit kaže...

Planiram odjaviti Iskon net, ugovor mi je istekao, ali vidim da je potrebno poslati pisani zahtjev za raskid uz presliku osobne. Tamo pišem neki generički tekst gdje pišem da tražim raskid ugovora zbog tog i tog razloga ili ima neka špranca i za to?

Koliko dugo traje taj proces i dolaze li oni po router?

-ne (promjene zakona..) sad je jednako kao kad sklapaš, možeš i prekinuti, dovoljan je 'halo'.. i zašto to već nisi obavio-pitao, to je smisao SZKa (pitanja)..

btw, istek ugovora.. kakve veze ima ako ostaješ na liniji, gasiš liniju? AKo ideš na drugog operatetra to obavi taj operater.. opremu vjerojtano trebaš razdužiti ovisno o ugovoru (tvoje-njihovo).

-odnosno, kad postoji problem ili bilo koji razlog, to se odnosi na raskid prije isteka ugovornog roka, tad je neki od razloga moguć bez štetnosti. Svaki ugovor se može raskinuti.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 1:33 (ihush).
9 godina
neaktivan
dax-lax kaže...
sandokan111 kaže...
dax-lax kaže...

dax-lax kaže...

Hvala na odgovoru. Eto, nisam upoznat da neki čipseti bolje ili lošije rade sa lošom paricom ali ima logike. E sad, koji radi kako je već malo teže pronaći.  Što se tiče štelanja drugog routera umjesto original iskonovog, flashao sam ovaj tp-link na tvorničke tako da je očišćen od brandinga isp-a a pojavile su se i neke nove opcije. Znači, ako netko zna kako podesit nebrandirani router s tvorničkim sw-om da radi umjesto iskonovog. Sve što imam od podataka je username i pass od iskon adsl-a koji sam dobio u kuverti

Spoji prvo ovaj što si dobio od iskona, pusti ga neka se sinkronizira, uđi u web sučelje, vidi koji je transfer mode. Ili je ATM ili je PTM. Ako je ATM onda moraš od szk saznat na kojem PVC-u radi internet, ili na kojem vlan-u ako je PTM. Možda čak i na forumu piše. Onda u nebrandiranom routeru digneš WAN konekciju, type je PPP, upišeš user/pass koji si dobio od iskona i podesiš da radi na zadani PVC/VLAN, uključiš obavezno NAT i hm to je to. Možda još eventualno u routing tablicu staviti dafault route na tu konekciju. Javi ishod :D

Inače što se brzine tiče, vjerovatno se netko u tcomu poigrao pa ti stavio fr profil koji ti je davao veću propusnost, a na iskonu si prelaskom stavljen na nekakav defaultni koji dobe svi korisnici.

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 1:51 (wAlpha).
17 godina
ihush kaže...

-ne (promjene zakona..) sad je jednako kao kad sklapaš, možeš i prekinuti, dovoljan je 'halo'.. i zašto to već nisi obavio-pitao, to je smisao SZKa (pitanja)..

btw, istek ugovora.. kakve veze ima ako ostaješ na liniji, gasiš liniju? AKo ideš na drugog operatetra to obavi taj operater.. opremu vjerojtano trebaš razdužiti ovisno o ugovoru (tvoje-njihovo).

-odnosno, kad postoji problem ili bilo koji razlog, to se odnosi na raskid prije isteka ugovornog roka, tad je neki od razloga moguć bez štetnosti. Svaki ugovor se može raskinuti.

Idem na drugog operatera, da. Šta bi on mogao to obaviti za mene? Prvi glas 

A u kojem to zakonu piše da je sada dovoljno to obaviti samo preko telefona?

Jer nisam našao nigdje to, ovdje piše da treba biti pisani trag, osim ako to nije stara verzija...

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
16 godina

od proljeća HAKOM, po istim uvijetima kako možeš sklopiti npr online/telefon možeš i razvrći ugovor.

u ovom slučaju kad prelaziš na drugog operatera, to je nevažno, to obavi taj operater (oduvijek).

neovisno o tome, kod starog treba razdužiti opremu (mada je njima to sporedno, ne treba ni tebi.. smeće-višak).

btw, treba razlikovati zakone (donosi sabor) i pravilnike, izmjene.. kad se nešto traži. (ovo nije ni lako izgooglati, tj koji naslov-text se traži..). vidi drugi link, 4. link.. bez otvaranja što piše itd..

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.9.2016 10:54 (ihush).
14 godina
wAlpha kaže...

Spoji prvo ovaj što si dobio od iskona, pusti ga neka se sinkronizira, uđi u web sučelje, vidi koji je transfer mode. Ili je ATM ili je PTM. Ako je ATM onda moraš od szk saznat na kojem PVC-u radi internet, ili na kojem vlan-u ako je PTM. Možda čak i na forumu piše. Onda u nebrandiranom routeru digneš WAN konekciju, type je PPP, upišeš user/pass koji si dobio od iskona i podesiš da radi na zadani PVC/VLAN, uključiš obavezno NAT i hm to je to. Možda još eventualno u routing tablicu staviti dafault route na tu konekciju. Javi ishod :D

Inače što se brzine tiče, vjerovatno se netko u tcomu poigrao pa ti stavio fr profil koji ti je davao veću propusnost, a na iskonu si prelaskom stavljen na nekakav defaultni koji dobe svi korisnici.

Ne znam kako da dođem do tih podataka o tipu konekcije. Uđem u router a jedino što mogu vidjet je podatke o kvaliteti veze, koji annex i ostalo je wifi i ostale gluparije oko upnp-a, port forwardinga itd. Vidio sam čak u jednoj temi na pcekspertu da su ljudi znali stavit tcomov zte pa im je radilo na iskonu ali meni nikako da povuće iskonove podatke na tcom-ov modem. Vidjet ću još malo kaj se da pa javim ovdje.

9 godina
neaktivan
dax-lax kaže...
wAlpha kaže...

Ne znam kako da dođem do tih podataka o tipu konekcije. Uđem u router a jedino što mogu vidjet je podatke o kvaliteti veze, koji annex i ostalo je wifi i ostale gluparije oko upnp-a, port forwardinga itd. Vidio sam čak u jednoj temi na pcekspertu da su ljudi znali stavit tcomov zte pa im je radilo na iskonu ali meni nikako da povuće iskonove podatke na tcom-ov modem. Vidjet ću još malo kaj se da pa javim ovdje.

Stvarno ne znam napamet, u tcomov zte se ulazi sa posebnim userom/passom u router i onda vidiš napredne postavke, za iskon vjerovatno postoji isto neka caka.

Ako si na ADSL-u, 99% je ATM, našao sam na net-u iskonov PVC za internet je 0/86, pa probaj taj stavit u postavke. I nemoj DHCP zaboravit uključit, zaboravio napisat.

14 godina
Iskon "iskustvo"!

Meni se ne želi logirati u ruter. Loadira forever.

Zna netko šta bi moglo biti?

BTW može li ruter bokirati max brzinu (tj višu nego što imaš)? Nešto ste pisali gore.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
wAlpha kaže...
dax-lax kaže...
wAlpha kaže...

Stvarno ne znam napamet, u tcomov zte se ulazi sa posebnim userom/passom u router i onda vidiš napredne postavke, za iskon vjerovatno postoji isto neka caka.

Ako si na ADSL-u, 99% je ATM, našao sam na net-u iskonov PVC za internet je 0/86, pa probaj taj stavit u postavke. I nemoj DHCP zaboravit uključit, zaboravio napisat.

Hvala ti puno na pomoći. Proradilo je. Čim sam PVC poštelao, internet konekcija na tplinku se ostvarila. Brzina na prvom mjerenju je preko 9mbit-a što sa iskonovim routerom ne mogu nikako dobiti

14 godina
tigerija kaže...

BTW može li ruter bokirati max brzinu (tj višu nego što imaš)? Nešto ste pisali gore.

Bump.

Sad kad se ulogiram vrati me opet na početno sa praznim poljima. Ne kaže da je krivo (kad je krivo onda kaže).

I primjetio sam da mi veza pukla na kojih 10 minua zadjna 2 dana. Iskon imam oko 4 dana sad. Da li je moguće da je to do iskona. Makar svi koriste iste kable. Pa me zanima. Da li to ima neke promjene os operatera osim cijena i rutera? Može li propust/prekidanje biti drugačiji nekako?

Isto me zanima, ako je brzina ispod obećane 21 mbps za uslugu od 30mbps ugovor se može raskinuti?

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 14:33 (tigerija).
16 godina
tigerija kaže...
tigerija kaže...

Bump.

Sad kad se ulogiram vrati me opet na početno sa praznim poljima. Ne kaže da je krivo (kad je krivo onda kaže).

I primjetio sam da mi veza pukla na kojih 10 minua zadjna 2 dana. Iskon imam oko 4 dana sad. Da li je moguće da je to do iskona. Makar svi koriste iste kable. Pa me zanima. Da li to ima neke promjene os operatera osim cijena i rutera? Može li propust/prekidanje biti drugačiji nekako?

Isto me zanima, ako je brzina ispod obećane 21 mbps za uslugu od 30mbps ugovor se može raskinuti?

-brzina, zagarantirana koja mora biti isporučena u vršnom opterećenju je 50% nominalne-paketa (tu je sve, npr iptv), po hakomu/hakometru kao jedinom relevantnom i gnjavaža procedura.. dakle iznad 15 nemaš osnove.. osim ako ti negdje (reklama) operater nešto garantira naravno više, tad se pozoveš na to ali nema veze s ovom osnovom.

edit: ukoliko su te pri sklapanju ugovora 'uvjeravali' u neke više brzine, pronađi papiranti dokaz (ili razgovor..) i traži, tj možeš se uvjek žaliti i tražiti da brzina bude bar ponekad blizu nazivnog paketa, ne moraš pristati na minimum, tj možeš tražiti promjenu paketa i sl. ali oni mogu odbiti, to je tad klasičan spor (ne neki automatizam). Ako npr linija ne može više od 21, ali u ugovoru ti stoji i stavka, ovisno o mogućnostima.. tako da je stvar arbitraže. Enivej, možeš tražiti, možda nešto dobiješ, možda neki promo dodatak, možda ništa.

-što znači veza pukla.. reset jednom dnevno je uobičajeno (vanjska ip ..) + mogući bilo kakvi radovi npr prekopavanje ceste, centrale ili nestanak struje :). Ovisno o centrali, kvaliteti linija u kvartu, (pre)opterećenosti, različito je za svakog korisnika. Na to može biti i bugovit uređaj-kvar, problem s PCjem, malwareom, previše uređaja itd.. bezbroj razloga ali sa 'samo' pucanjem 10 minuta u 2 dana.. nema razloga sumjati u neki problem, nešto što treba popraviti, recimo da je ovo normalno.

-igre s linijama, pogotovo kod promjene operatera su javna tajna, teorija zavjere i sl. sve ide preko tcomove opreme, iskon je tcomovo vlasništvo, može biti svašta, može biti pogrešan profil .. zoveš operatera i on recimo zna i fixa (mada nismo sigurni da problem postoji) :).

-ISP kontrolira uređaj, korisnik nema puni pristup (ili provjeri, imaš li admin-user podatke, pass..). Uređaj i linija su njihovi, to je normalno i korisnik zapravo ne treba prčkati po tome, postavke (ovisno o profilu) se mogu resetirati i sl. Kad želiš kontrolu, tad kupiš svoj router (wan, ne modem) i tražiš da oni prebace modem u bridge (nema routanja..) i sl. Tad ISP daje liniju a ti imaš router koji mora raditi (kako ga podesiš, ovisno o mogućnostima-softwareu) ili je neispravan.

-svaki ugovor se može raskinuti... razlika je samo u štetnosti (penalima), u pravilu, sve što si dobio moraš nadoknaditi, ponekad (ne)isplativo ovisno o paketu-cijeni i preostalom periodu ugovora. Ako imaš neki opravdani razlog, ne mora to biti kvaliteta usluge, možeš zatražiti i može ti biti odobreno bez penala (ili odbijeno, tj penali). U slučaju kad je kvaliteta-neisporuka ugovorene usluge, tad naravno da možeš..

edit: i primijeti npr razliku, čisto kao primjer mogućnosti linije. Ako si npr na paketu 30 i dobijaš 20.. što da si na paketu recimo 50 i da dobijaš 30? ili na 10 i da dobijaš 6... to bi 'dokazalo' da linija može, da ovisi o drugoj strani, ne o liniji nego profilu paketu kojeg ti operater pusti (jer se žice i sve ostalo nije promijenilo, identično, nije malware sve je identično).. tad imaš neku osnovu-dokaz da ne isporučuju neovisno o teh.uvijetima na koje se mogu pozivati .. i tad tražiš isporuku ugovorenog-reklamu. Možda dobiješ ali većinu će u početku odbiti, ignorirati, zavlačiti.. 'možda'.

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.9.2016 15:26 (ihush).
17 godina

U općim uvjetima Iskona, moraš imati 70% brzine ili možeš raskinuti ugovor za VDSL pakete.

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
16 godina
Ag008 kaže...

U općim uvjetima Iskona, moraš imati 70% brzine ili možeš raskinuti ugovor za VDSL pakete.

30 x 70%=21.. slučajno je baš unutar deklariranog. :)

14 godina
Iskon "iskustvo"!

Opet je krepalo. I nije restart jer sam ga danas restartao prije par sati sam.

Buraz ne može uopšte normaln igrati. Idem ih sad zvati i vidjeti ako će ovo zezati ovako, to ne može tako dalje.

Ag008 kaže...

Link?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 18:16 (tigerija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Iskon "iskustvo"!

Ako se nemozes logirat u router obicno znaci da je router u banani.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koliko obično traje aktivacija interneta od potpisivanja ugovora?
Potpisao sam ugovor za NET50 30.8.2016. Rekli su mi da će me tehničar zvat kroz tjedan dana da mi dođe u stan provjerit kvalitetu linije i da ću onda kroz par dana dobit internet. No mene već skoro dva tjedna nitko nije zvao. Znam da po zakonu imaju mjesec dana za aktivirat, ali popizdit ću više. Već sam 200 kn spiskao na mobilne pakete.
Da počekam još ili da ih idem zvat sutra?
Ne vjeruj sjaju u njenim očima! To je samo svjetlost što joj prolazi kroz šuplju glavu!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Rok za aktivaciju je 45 dana od datuma potpisivanja, piše u općim uvjetima. U roku od 15 dana oni trebaju pokrenuti postupak prijenosa. Tek nakon toga dolazi tehničar. Možeš ih pokušat nazvat pa vidjet kakve informacije imaju.
9 godina
neaktivan
Rok za aktivaciju je 45 dana od datuma potpisivanja, piše u općim uvjetima. U roku od 15 dana oni trebaju pokrenuti postupak prijenosa. Tek nakon toga dolazi tehničar. Možeš ih pokušat nazvat pa vidjet kakve informacije imaju.
14 godina
tigerija kaže...

Opet je krepalo. I nije restart jer sam ga danas restartao prije par sati sam.

Buraz ne može uopšte normaln igrati. Idem ih sad zvati i vidjeti ako će ovo zezati ovako, to ne može tako dalje.

Ag008 kaže...

Link?

bump, link ima tko?

I možete mi reči koliko otprilike prometa napravite unutar 24h?

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2016 13:45 (tigerija).
9 godina
neaktivan
15 godina
dturko kaže...
Potpisao sam ugovor za NET50 30.8.2016. Rekli su mi da će me tehničar zvat kroz tjedan dana da mi dođe u stan provjerit kvalitetu linije i da ću onda kroz par dana dobit internet. No mene već skoro dva tjedna nitko nije zvao. Znam da po zakonu imaju mjesec dana za aktivirat, ali popizdit ću više. Već sam 200 kn spiskao na mobilne pakete.

uzmi si bonbon internet simicu za 10 kn, imas dnevni 300 mb za 3 kn ili 5 gb za 10 kn, pomaze jako kad iskon zakaze 

12 godina
dturko kaže...

30 dana, radnih cak brijem je rok. Ak jos nisi dobil sms s terminom ukljucivanja (koji dolazi 7-14dana prije) i opremu, morat ces jos cekat. Unutar tih 30 dana jbg, sjedi i cekaj. Nakon tih 30 dana mos traziti naknadu nekakvu. Frend je digo bijesne pare (ne sjecam se dal je reko 15 ili 20k) na tu foru jer eto jedno 2-3 tjedna nakon isteka tih 30 dana jos nisu dofurali opremu i aktivirali uslugu.

Pff pogorsali se opci uvjeti https://www.iskon.hr/Uvjeti-koristenja/Opci-uvjeti-koristenja-Iskon-Interneta 

Čitaj članak 3., stavak 2 i 8.

Kupujem HUAWEI stickove za mobilni internet, ponude na PM ;)
12 godina
Iskon "iskustvo"!

Pozdrav,

znali itko koliko bi kostao upgrade sa 20/5 Mbps na 50/10 Mbps. Imam iskon TRIO Fun.

These days stupidity is all too prevalent

0 0 hvala 0
17 godina

Piše sve na njihovim stranicama. Ili jednostavno nazoveš službu za korisnike pa pitaš...

14 godina
Iskon "iskustvo"!

Meni je ostala ista cijena, s tim da sam potpisao ugovor na 2 god koji mi je donio 30 kn popusta mjesecno.

Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice