Iskon dizanje brzine

poruka: 1
|
čitano: 1.363
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Iskon dizanje brzine

Ima li iko ikakve informacije o tome kad bi oni mogli konačno dizati brzine ? Ili bar predviđanje ako ne informacije, ili bar neko mišljenje ?
Prije su svakih po godine dizali brzine, a sad nisu već godinama (zadnji put su digli sporijima ali nisu meni). A nije da su stigli do tehnološke granice DSL-a, ima tu još puno prostora. Inače imam Trio Super sa brzinom 5 Mbps.

Pari mi da su malo zaostali, ako se ne varam većina ostalih providera sad već ima veće min / max brzine od 5 / 10 Mbps kao kod Iskona ?

A i lini su sa firmwareom, svi bugovi koji su postojali u njihovoj IPTV usluzi kad sam je uzeo prije dvi godine su i sad prisutni (ne fatalni ali iritantni), čak sam zbog toga specijalno spojio STB na struju preko produžnog sa prekidačem (jer STB sam nema prekidač, a pošto je glavni lijek za sve probleme sa Iskonovim IPTV-om po njihovoj vlastitoj preporuci resetirati STB, tako mi je lakše nego da se zavlačim i čupam utikač iz utičnice).

Osim toga ona Snimalica nikako da se proširi na više programa. Radi snimanje unaprijed za većinu programa, ali retroaktivno radi samo za HRT/Nova/RTL i National Geographic (i par nebitnih smeća od programa...), a volio bi da radi retroaktivno bar i za ove razne dokumentarne kanale (tako da mogu preskočiti glupe reklame)...

EDIT : E, već neko vrijeme više ne radi Snimalica ni za Novu na njihov zahtjev, nisu htjeli da ljudi ikako mogu preskočit njihove kretenske reklame... Otada uglavnom ni ne gledam Novu uopće, šta će mi škovacasta televizija sa po ure reklama na uru i po filma kad mogu skinit film bez reklama uopće. A serija / emisija i nemaju ništa pametno.

U biti jedini napredak sa uslugom u zadnje dvi godine je što su dodali YouTube u main menu što mi je totalno blesavo i nepotrebno, i što su dodali neke pametne programe ali uglavnom sa zakašnjenjem za Bnetom...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice