Danas prešo sa tcoma na iskon i isprobao torrente,veza varira od 0 do 300kb a veza je 10mb, ima li ko slična iskustva ili ce to bit brzopotezno vračanje na tcom?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nije ti torrent pokazatelj koja je brzina veze,to ispitaj na drugi nacin...i meni je 25mbps pa mi nekad zna bit brzina skidanja oko 200-300kb.
Danas prešo sa tcoma na iskon i isprobao torrente,veza varira od 0 do 300kb a veza je 10mb, ima li ko slična iskustva ili ce to bit brzopotezno vračanje na tcom?
Nadam se da znaš da brzina skidanja torrenta ne ovisi samo o tvom ISP-u već i o broju seedera. Probaj skinutu Ubuntu sa ovog servera i vidi onda brzinu.
nije ti torrent pokazatelj koja je brzina veze,to ispitaj na drugi nacin...i meni je 25mbps pa mi nekad zna bit brzina skidanja oko 200-300kb.
+1
Nadam se da znaš da brzina skidanja torrenta ne ovisi samo o tvom ISP-u već i o broju seedera. Probaj skinutu Ubuntu sa ovog servera i vidi onda brzinu.
+1
I da ja ponovim, brzinu downloada ne mjeriš s torrentima.
Pa napravi speedtest.
Nemaš problem s providerom. Veza ti je dobra i odgovarajuća. Problem je na strani torrenta.
Koristim Iskon već 2 godine i do sad nisam imao problema sa njim.
Imam 8 Mbps brzinu i torrente mi skida cca. 950 kbps, pa ponekad čak i do 1000 kbps.
Uvijek gledam da ima što više seedera. Kod torrenata sa manje seedera brzina zna bit i manja, tako da to ne ovisi o provideru, kao što su ti gore već naveli.
Što se tiče Njuskala i 24sata, naveo si da ti sporije otvara. Ne znam za druge, ali i ja sam primjetio da te stranice u zadnje vrijeme imaju problema sa otvaranjem, no to je do njihovih servera, ne do providera ili tvog interneta.
lol