Iskon + torrenti

poruka: 10
|
čitano: 4.351
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Iskon + torrenti

Danas prešo sa tcoma na iskon i isprobao torrente,veza varira od 0 do 300kb a veza je 10mb, ima li ko slična iskustva ili ce to bit brzopotezno vračanje na tcom?

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.1.2015 15:15 (danmega).

0 0 hvala 0
11 godina
Iskon + torrenti

nije ti torrent pokazatelj koja je brzina veze,to ispitaj na drugi nacin...i meni je 25mbps pa mi nekad zna bit brzina skidanja oko 200-300kb.

LoL: SirHectorDeMaris , battlelog - hrka11
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Iskon + torrenti
danmega kaže...

Danas prešo sa tcoma na iskon i isprobao torrente,veza varira od 0 do 300kb a veza je 10mb, ima li ko slična iskustva ili ce to bit brzopotezno vračanje na tcom?

Nadam se da znaš da brzina skidanja torrenta ne ovisi samo o tvom ISP-u već i o broju seedera. Probaj skinutu Ubuntu sa ovog servera i vidi onda brzinu.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
Iskon + torrenti
hm ubuntu skida na 700kb ostalo jedan torrent trenutno na 0 a drugi 50kb sa kickassa štoje letilo na tcomu, još malo testinga pa cu vidjet dal da ostanem hmhm

0 0 hvala 0
16 godina
hrka11 kaže...

nije ti torrent pokazatelj koja je brzina veze,to ispitaj na drugi nacin...i meni je 25mbps pa mi nekad zna bit brzina skidanja oko 200-300kb.

+1

mario.L_hr kaže...
danmega kaže...

Nadam se da znaš da brzina skidanja torrenta ne ovisi samo o tvom ISP-u već i o broju seedera. Probaj skinutu Ubuntu sa ovog servera i vidi onda brzinu.

+1

I da ja ponovim, brzinu downloada ne mjeriš s torrentima.

STB-7710/SG8000/VIP1003 Firmware Development: http://blagus.info
14 godina
Iskon + torrenti

Pa napravi speedtest.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iskon + torrenti
speedtest je ok 10mb, u praksi dosta varira, neke str zna ponekad ni ne otvorit tipa njuskalo i 24sata, ljudi su uglavnom zadovoljni iskonom pa ni neznam šta da radim.

0 0 hvala 0
15 godina

Nemaš problem s providerom. Veza ti je dobra i odgovarajuća. Problem je na strani torrenta.

Stručnjak za odmaganje...
11 godina
Iskon + torrenti

Koristim Iskon već 2 godine i do sad nisam imao problema sa njim.

Imam 8 Mbps brzinu i torrente mi skida cca. 950 kbps, pa ponekad čak i do 1000 kbps.

Uvijek gledam da ima što više seedera. Kod torrenata sa manje seedera brzina zna bit i manja, tako da to ne ovisi o provideru, kao što su ti gore već naveli.

Što se tiče Njuskala i 24sata, naveo si da ti sporije otvara. Ne znam za druge, ali i ja sam primjetio da te stranice u zadnje vrijeme imaju problema sa otvaranjem, no to je do njihovih servera, ne do providera ili tvog interneta.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Iskon + torrenti

lol

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.1.2015 21:56 (danmega).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice