Sa 10 gb na flat

poruka: 4
|
čitano: 1.263
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Sa 10 gb na flat

bokk..Evo ja imam 10 gb i hoću flat mama ne da zato kad smo se prebacivali sa telefonskog paketa 150 na 60 platili 200 kn raskid ugovora,da li je to isto i sa netom??????

sa poštovanjem vaš crazy_frog
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sa 10 gb na flat

mozes. odes na user.t-com.hr i tamo promijeniš pakete. to ti se ništa ne plaća, besplatno je , ali pazi paket ti se aktivira tek prvog u mjesecu. npr. ako si promjenio danas paket, aktivirat će se 1.4

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Sa 10 gb na flat

Da logicno da se sa jeftinijeg na skuplje niš ne plača, a jel ista priča za obrat, tj da odem na mjesec dva na flat pa se opet vratim na 10 GB badava???

***Stargate Atlantis*** Sheppard: All I have to do is climb up,and I'm in. Teyla: Climb the tower? Is that even possible? Sheppard: Sure! Batman did it all the time. Piece of cake. ***Stargate Atlantis***
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sa 10 gb na flat

ti možeš svaki mjesec mjenjat pakete. naprimjer u 4. mjesecu si na flatu a u pteom opet na 1 gb. tako ja radim i potpuno je besplatno

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice