sta mislite o njemu jel se isplati dat 2000 za njega ili ne
Najbolji forcefeedback volan ikada proizveden !! Bolje i realnije od ovoga nemože. Igranje simulacija kao što su GTR 2 ili Richard Burns Rally je jednostavno fenomenalno , morate probati da bi vjerovali.900° okretanje volana , prava koža na volanu i mjenjaču , pedale različitog otpora , besprijekorna kvaliteta izrade ..
Najbolji forcefeedback volan ikada proizveden !! Bolje i realnije od ovoga nemože. Igranje simulacija kao što su GTR 2 ili Richard Burns Rally je jednostavno fenomenalno , morate probati da bi vjerovali.900° okretanje volana , prava koža na volanu i mjenjaču , pedale različitog otpora , besprijekorna kvaliteta izrade ..

Jel možeš osvojit g25 na enterovoj nagradnoj igri i usput koji broj i koji odgovori, više bi pasala slikica.
sta mislite o njemu jel se isplati dat 2000 za njega ili ne
Volio bih nabavit takav volan ali... neznam dat novce za nešto tako... možda.
Samo me zanima koje Igre za ovakav volan, mislim na g25 volan.
Jer kakve koristi od takvog volana ako nema odlične simulacije vožnje, znači ne pod ručnom u zavoj 200 na sat
uletiš i nikom ništa, a ako ima, neka netko napiše neku... ali da je simulacija.
Mislim da se još nije takva pojavila na PC-u, volio bih da se varam.
PS. Neznam jel ovo offtopic, a ako je onda se ispričavam
Pozdrav!
Rfactor+ miljarda modova , evo ti jedna stranica gdje se nalaze svi modovi
Prvo kupi igru http://www.rfactor.net/
http://www.rfactorcentral.com/ (stranica za modove)
ej neki kazu da malo mjenjac zeza i da volan previse vrti i tek malo kasnije proklize auto igrao sam ga na gt5
GTR2 i najnovija GTR evolution. Ovu noviju još nisam probo jer još je nema ni na web shopu u Hrvatskoj već samo kao predbilježba.
najbolje ti je igrat ga na grand turismo 5 proluge na ps3 inace cool igra a imas i grid na kojem je isto dobro igrat
Volan je odličan imao sam ga priliku isprobati i stvarno je zakon fora mi je mjenjač a pogotvo ona koža i čelik. Super stvar
Ja imam Driving Force Pro i to je ista stvar (čak i isti ff) samo s seq mjenjačem i bez kože. mislim da ga možeš ubost za manje od 1kKn. Već ga imam 5 god i ko nov je. Oglasnik ili ebay preporučam.
Ja imam Driving Force Pro i to je ista stvar (čak i isti ff) samo s seq mjenjačem i bez kože. mislim da ga možeš ubost za manje od 1kKn. Već ga imam 5 god i ko nov je. Oglasnik ili ebay preporučam.

ja isto posjedujem Logitech driving force pro , inače je to volan ps ali radi super i za pc, prije je koštao 500 kn , sad isti takav samo što je sad za ps 3 košta 900 kn( ponavljam radi super i na pc-u)
Znam da je ovo offtopic ali me zanima kao znate nekog da prodaje g25 za neku razumnu cijenu ( oko 1400, a može i manje, ovisi starosti ) da mi javite! hvala!! Ja sam iz Pule a troškove dostave ću ja platiti bez problema!!
Evo par linkova na kojima se prodaje G25
To je sve cijena 1400kn!
Da ih imam i ja bih si uzeo G25 zbog TDU-a, NFS serijala, GRID-a i GT5 (kad izađe)
Evo link za listu podržanih PC, PS2 i PS3
Hvala!! Bio si najbrži!
Imam G25 i za PC nema boljeg volana. Odnos cijena/kvaliteta idealan.
Ovdje u Moskvi sam ga nabavio novoga sa garancijom 2 godine za 1.500 kn.
GTR2, GTR Evolution, Richar Burns - tek s njim se uvjerite koliko su te simulacije jako blizu prave realnosti (barem one koju ja poznajem).
Svakako preporucam.
Ja sam svoj primjerak nabavio u HR za 900kn. I da, najviše volim Nordschleife u gtr evolution. Nema bolje staze za isprobavane vozackog umijeca. Vozio sam krug 7:20 sa Salen S7 bez bilo kakve pomoci, dakle sekvencijalna izmjena brzina, sve stavljeno na najtezu razinu.
Evo odlučio sam ga kupit u netcom-u jer mi je pet koraka od kuće i sad malo vozio TDU i nema šta!! NAJBOLJI VOLAN! Dosad sam imao formula force od logitecha isto. Bio je dobar ali g25 je g25! I kako bježi auto i klizi volan se isto okreće! Svaka čast logitechu!!
Ja sam testirao G25 kod frenda (njegov frend mu je donio da on proba, pa sam poslije njega i ja morao malo "uprljati" ruke)!
Nema šta, volan je za mene preodličan, planiram ga već dugo vremena nabaviti, ali me cijena novog ubija u pojam.
Ja sa jučer dobil G25
E sad, zanima me kak to sve podesiti-softverski da dela kak treba.
U GRIDU se samo vrtim, GTR Evo mi neće ni krenuti auto-stalno je ljeru wtf.
TReba neke cake koje ja još ne znam.
Ajd nek neko veli neke trikove s namještanjem kontrola.
Recimo u GRIDU mi je kumplung gas lol.
Puno bolje mi ide sa Rumblepadom 2-za sad
Evo i par slikica:
Zašto ti mjenjač i papučice naopako stoje?
Zašto ti mjenjač i papučice naopako stoje?