Volan logitech g25

poruka: 39
|
čitano: 22.214
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Volan logitech g25

sta mislite o njemu jel se isplati dat 2000 za njega ili ne

hack master

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volan logitech g25

Najbolji forcefeedback volan ikada proizveden !! Bolje i realnije od ovoga nemože. Igranje simulacija kao što su GTR 2 ili Richard Burns Rally je jednostavno fenomenalno , morate probati da bi vjerovali.900° okretanje volana , prava koža na volanu i mjenjaču , pedale različitog otpora , besprijekorna kvaliteta izrade ..

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Volan logitech g25
jojo_surf kaže...

Najbolji forcefeedback volan ikada proizveden !! Bolje i realnije od ovoga nemože. Igranje simulacija kao što su GTR 2 ili Richard Burns Rally je jednostavno fenomenalno , morate probati da bi vjerovali.900° okretanje volana , prava koža na volanu i mjenjaču , pedale različitog otpora , besprijekorna kvaliteta izrade ..

Slažem se.

Mislim da se isplati dati 2000kn.

Ipak - kvaliteta je kvaliteta.
17 godina
protjeran
jojo_surf kaže...

Onda nisi čuo za ovo:

G25 je prema ovome igračka. 
Developers,developers,developers...coming and coming and coming...
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.9.2008 22:05 (the_tux).
17 godina
neaktivan
the_tux kaže...
jojo_surf kaže...

Onda nisi čuo za ovo:

nice nice!...a di ima uzet ovo cudo ili koliko dode?? Iznenađen
Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
17 godina
the_tux kaže...
jojo_surf kaže...

Onda nisi čuo za ovo:

Za cijenu tog cuda si kupis 2 Logitech G25 volana i paket maramica za brisat suze kad se sjetis kolko si para dal za to :))
Ali kolko sam ja vidjel nema kod nas toga za kupit, i jos jedna zgodna stvar je to kaj je kompatibilan sa G25 volanom, pedale od tog cuda idu na G25. Ali svejedno preeeeeeeeeskupo, samo za fanatike :)
Intel Core2Duo E8600 @ 4200MHz -> Thermaltake CL-P0464 DuOrb | Gigabyte GA-P35-DS4 | OCZ Reaper 2x2GB @ 1120MHz | Gigabyte 8800GTX 768MB 660/2000MHz -> Accelero Xtreme 8800 | Fortron 650W FSP650-80GLC | Seagate 320GB ST3320620AS | Chieftec LCX-01SL-SL-B | Logitech G15 | Logitech MX518
17 godina
protjeran
jojo_surf kaže...
the_tux kaže...
jojo_surf kaže...

Onda nisi čuo za ovo:

nice nice!...a di ima uzet ovo cudo ili koliko dode?? Iznenađen
Nije jeftino, ali vrijedi tih novaca.

6000 - 939$
6000 GT - 1188$
6000 GTS - 1388$

Svaka čast Logitechu, ali, neka se drži miševa, tipkovnica...
17 godina
protjeran
ch33ta kaže...
the_tux kaže...
jojo_surf kaže...

Onda nisi čuo za ovo:

Za cijenu tog cuda si kupis 2 Logitech G25 volana i paket maramica za brisat suze kad se sjetis kolko si para dal za to :))
Ali kolko sam ja vidjel nema kod nas toga za kupit, i jos jedna zgodna stvar je to kaj je kompatibilan sa G25 volanom, pedale od tog cuda idu na G25. Ali svejedno preeeeeeeeeskupo, samo za fanatike :)
U pravu si. Mislim da pedale G25 imaju manu da nisu nezavisne ili tako nešto. ECCI pedale ispravljaju taj nedostatak.
17 godina
igraj enter nagradnu igru i dobij besplatno :D
Potraga za istinom dragocijenija je od njenog posjedovanja.
17 godina
neaktivan

Jel možeš osvojit g25 na enterovoj nagradnoj igri i usput koji broj i koji odgovori, više bi pasala slikica.

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
neaktivan
hackboy kaže...

sta mislite o njemu jel se isplati dat 2000 za njega ili ne

Ja sam ga kupio za 900KN od nekog tipa kome su trebali novci.  2000kn se nikako ne isplati. Inaće volan je prva liga i za GTR2 zakon.
Ima drivere čak i za 64bit vistu.
17 godina

Volio bih nabavit takav volan ali... neznam dat novce za nešto tako... možda.

Samo me zanima koje Igre za ovakav volan, mislim na g25 volan.

Jer kakve koristi od takvog volana ako nema odlične simulacije vožnje, znači ne pod ručnom u zavoj 200 na sat

uletiš i nikom ništa, a ako ima, neka netko napiše neku... ali da je simulacija.

Mislim da se još nije takva pojavila na PC-u, volio bih da se varam. Osmijeh

PS. Neznam jel ovo offtopic, a ako je onda se ispričavam Osmijeh

Pozdrav!

17 godina
neaktivan

Rfactor+ miljarda modova , evo ti jedna stranica gdje se nalaze svi modovi

Prvo kupi igru http://www.rfactor.net/

http://www.rfactorcentral.com/ (stranica za modove)

17 godina
protjeran
Volan logitech g25

ej neki kazu da malo mjenjac zeza i da volan previse vrti i tek malo kasnije proklize auto igrao sam ga na gt5

hack master

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

GTR2 i najnovija GTR evolution. Ovu noviju još nisam probo jer još je nema ni na web shopu u Hrvatskoj već samo kao predbilježba.

17 godina
protjeran
Volan logitech g25

najbolje ti je igrat ga na grand turismo 5 proluge na ps3  inace cool igra a imas i grid na kojem je isto dobro igrat

hack master

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volan logitech g25

Volan je odličan imao sam ga priliku isprobati i stvarno je zakon fora mi je mjenjač a pogotvo ona koža i čelik. Super stvar

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volan logitech g25

Ja imam Driving Force Pro i to je ista stvar (čak i isti ff) samo s seq mjenjačem i bez kože. mislim da ga možeš ubost za manje od 1kKn. Već ga imam 5 god i ko nov je. Oglasnik ili ebay preporučam.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Domagoj1978 kaže...

Ja imam Driving Force Pro i to je ista stvar (čak i isti ff) samo s seq mjenjačem i bez kože. mislim da ga možeš ubost za manje od 1kKn. Već ga imam 5 god i ko nov je. Oglasnik ili ebay preporučam.

mos poslat neki link za taj volan al ipak g25 is the bestNamigiva
hack master
17 godina
neaktivan

ja isto posjedujem Logitech driving force pro , inače je to volan ps ali radi super i za pc, prije je koštao 500 kn , sad isti takav samo što je sad za ps 3 košta 900 kn( ponavljam radi super i na pc-u)

17 godina
Volan logitech g25

Znam da je ovo offtopic ali me zanima kao znate nekog da prodaje g25 za neku razumnu cijenu ( oko 1400, a može i manje, ovisi  starosti ) da mi javite! hvala!! Ja sam iz Pule a troškove dostave ću ja platiti bez problema!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volan logitech g25

Evo par linkova na kojima se prodaje G25

KupiProdaj 1

KupiProdaj 2

Njuskalo

To je sve cijena 1400kn!

Da ih imam i ja bih si uzeo G25 zbog TDU-a, NFS serijala, GRID-a i GT5 (kad izađe)

Evo link za listu podržanih PC, PS2 i PS3

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2008 23:57 (Najbrži).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volan logitech g25

Hvala!! Bio si najbrži! Smijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volan logitech g25

Imam G25 i za PC nema boljeg volana. Odnos cijena/kvaliteta idealan. 

Ovdje u Moskvi sam ga nabavio novoga sa garancijom 2 godine za 1.500 kn.

GTR2, GTR Evolution, Richar Burns - tek s njim se uvjerite koliko su te simulacije jako blizu prave realnosti (barem one koju ja poznajem).

Svakako preporucam.

E8200, GA-P35-DS3, GF8800GT 512MB, PC2-8500 1066MHz 2 GB
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ja sam svoj primjerak nabavio u HR za 900kn. I da, najviše volim Nordschleife u gtr evolution. Nema bolje staze za isprobavane vozackog umijeca. Vozio sam krug 7:20 sa Salen S7 bez bilo kakve pomoci, dakle sekvencijalna izmjena brzina, sve stavljeno na najtezu razinu.

17 godina
Volan logitech g25

Evo odlučio sam ga kupit u netcom-u jer mi je pet koraka od kuće i sad malo vozio TDU i nema šta!! NAJBOLJI VOLAN! Dosad sam imao formula force od logitecha isto. Bio je dobar ali g25 je g25! I kako bježi auto i klizi volan se isto okreće! Svaka čast logitechu!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volan logitech g25

Ja sam testirao G25 kod frenda (njegov frend mu je donio da on proba, pa sam poslije njega i ja morao malo "uprljati" ruke)!

Nema šta, volan je za mene preodličan, planiram ga već dugo vremena nabaviti, ali me cijena novog ubija u pojam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Volan logitech g25

Ja sa jučer dobil G25Cool

E sad, zanima me kak to sve podesiti-softverski da dela kak treba.

U GRIDU se samo vrtim, GTR Evo mi neće ni krenuti auto-stalno je ljeru wtf.

TReba neke cake koje ja još ne znam.

Ajd nek neko veli neke trikove s namještanjem kontrola.

Recimo u GRIDU mi je kumplung gas lol.

Puno bolje mi ide sa Rumblepadom 2-za sad

Evo i par slikica:

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Volan logitech g25

Zašto ti mjenjač i papučice naopako stoje?

My car sucks, the brakes do not brake, the accelerator will not accelerate and the pistons will not piss
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Zašto ti mjenjač i papučice naopako stoje?

lolSramim se

bil sam "pod čokom" jučer
Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice