USB HDTV DVB-T savjet

poruka: 9
|
čitano: 3.515
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
USB HDTV DVB-T savjet

eo ljudi dobio sam ovo od frenda Link (slika kartice).

Drivere sam instaliro.Pomoću blaze video programa i windows media centra sam našao samo 3 programa naša. Tv,Z1 i TV plus...

Pa me zanima u čemu bi mogao bit problem?Npr u blaze nema naše zemlje za odabrat,a kad u wmc upisem postal code ono kaže da ne valja...

Dali je možda problem u tome što mi je antena u mojoj sobi koja je zatvorena? U smislu,samo zidovi i vrata,a prozor zatvoren.

Možda trebam ručne frekvencije uzet?

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
Re: USB HDTV DVB-T savjet
BugHacker kaže...

eo ljudi dobio sam ovo od frenda Link (slika kartice).

Drivere sam instaliro.Pomoću blaze video programa i windows media centra sam našao samo 3 programa naša. Tv,Z1 i TV plus...

Pa me zanima u čemu bi mogao bit problem?Npr u blaze nema naše zemlje za odabrat,a kad u wmc upisem postal code ono kaže da ne valja...

Dali je možda problem u tome što mi je antena u mojoj sobi koja je zatvorena? U smislu,samo zidovi i vrata,a prozor zatvoren.

Možda trebam ručne frekvencije uzet?

Hvala unaprijed

ako je na nju spojena mala antenica, vjerojatno je u tom problem

17 godina
USB HDTV DVB-T savjet

sjećam se da sam i na jednoj PCI kartici imo tu antenicu,i sve je super hvatala...

0 0 hvala 0
17 godina
BugHacker kaže...

sjećam se da sam i na jednoj PCI kartici imo tu antenicu,i sve je super hvatala...

to sjećam se je bilo za vrijeme analognog ili digitalnog signala?

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:08 (igy).
17 godina
USB HDTV DVB-T savjet

fkt se ne sjećam,al mislim da je za vrijeme analognog

0 0 hvala 0
17 godina
BugHacker kaže...

fkt se ne sjećam,al mislim da je za vrijeme analognog

nećeš s time ulovit digitalni osim ako nisi ispod tornja

nabavi adapter za antenu s normalnim ulazom i probaj sa standardnom sobnom antenom

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2011 12:21 (igy).
14 godina
neaktivan
USB HDTV DVB-T savjet

ja sam na Jarunu i sa tom malom antenicom nisam ama baš ništa mogao uhvatiti; tek sa pravom kućnom antenom koju moram postaviti uz balkon /ili još bolje na sami balkon/ hvatam sve programe.

glavno isto da je lik u dućanu (Centar Vrbani, onaj veliki hardware store, ne mogu se sada sjetiti) rekao da je ta mala antena fenimenalna, hvata sve, pjeva, liječi ...

Go for the eyes Boo, yaaar!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
USB HDTV DVB-T savjet

ma nemas frke,sve sam rijesio.Problem je bio u zidovima,pa kad sam antenicu stavio kroz prozor sve je naslo

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

ma nemas frke,sve sam rijesio.Problem je bio u zidovima,pa kad sam antenicu stavio kroz prozor sve je naslo

Ja nisam rijesenje je vanjska antena, al to je kod mene posto je ipak los signal,, dalje imam tu istu karticu i nece mi na win 7 prihvatiti drivere sto sam dobio uz nju a na netu ih nemogu naci,, inace s onim blazetv sam uhvatio bolje nego s bilo kojim drugim programom, ali na XP,,, sedmica 0 poena neznam zasto prodaju to s starim driverima :(,, zna li netko di nabaviti driver za win7?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice