Ha čuj Razer radi miševe isključivo namjenjene igrama, dok su logitechovi finijeg, diskretnijeg dizajna i namjenjeni opčoj uporabi ali neki imaju naglasak na igranju (logitech ne radi samo igraču opremu na kraju krajeva). Dotični razerov miše je mislim namijenjen mmorpg igrama jer one kao navodno trebaju puno tipaka ra raznorazne stvari.
Iskreno mene bi bila stramota ono staviti na sto. Kricavo i bole oci od gledanja u ono ruglo.
Bio danas u TehnoMarketu, malo gledao šta ima.
I naletim na jednog Kudosa (zadnji je bio na polici).
Nažalost, bio sam u žurbi, pa se nadam da sam dobro zapamtio.
Ali ako se ne varam, cijena mu je bila prilično visoka.
Negdje oko 450-470kn.
Ko suvo zlato 
Iskreno mene bi bila stramota ono staviti na sto. Kricavo i bole oci od gledanja u ono ruglo.
a playah needs his bling
Gledao sam tvoj review i vrlo je dobar. Samo neznam je li to do mikrofona ili do nečeg, ali svako s slovo se čuje sss.
Btw po zvuku se odmah prepozna da si sa Balkana :D
Negdje oko 450-470kn.
Ko suvo zlato 
Moguće da je skočila cijena, nešto je trgovac spominjao da su u ZG skočile cijene tom mišu dok je on zadržao staru.
U biti nabavili su ga prije (po staroj cijeni) tako da su i prodali za manje. :D
Moguće da je skočila cijena, nešto je trgovac spominjao da su u ZG skočile cijene tom mišu dok je on zadržao staru.
U biti nabavili su ga prije (po staroj cijeni) tako da su i prodali za manje. :D
Zaista ne znam!! Moram priznat da me malo začudila cijena.
Vjerojatno je skočila. Tako su Meduse 5.1 bile 300kn, a sad su 500kn.
a playah needs his bling
Gledao sam tvoj review i vrlo je dobar. Samo neznam je li to do mikrofona ili do nečeg, ali svako s slovo se čuje sss.
Btw po zvuku se odmah prepozna da si sa Balkana :D
A gle snimao sam s fotičem koji nema opciju pauziranja snimanja videa tako da sam morao svit tih 8-9 minuta odverglati u komadu, a onda mi je još windows movie maker prilično potamnio video, a ovo za mikrofon... šta češ nije fotiču primarna namjena snimat video pa su dobri ljudi iz sonya stavili chipšit mikrofon
Negdje oko 450-470kn.
Ko suvo zlato 
Nisi ništa krivo vidio ne brini tehno market je naskuplja trgovina kod nas.
Pa oni mx performance drže za 925 kn to nije normalno, tko će im išta kupit.
Naime danas sam zvao trgovinu za racunala.Pito sam kaki imaju gaming miseva.Rekli su da imaju g500 za 144 kune.Ono mislim jel on mene zaje...ili .Pito sam ga 2 puta i reko je 144kn.Pa jel mi moze rec dali je to neka zabuna ili?
Naime danas sam zvao trgovinu za racunala.Pito sam kaki imaju gaming miseva.Rekli su da imaju g500 za 144 kune.Ono mislim jel on mene zaje...ili .Pito sam ga 2 puta i reko je 144kn.Pa jel mi moze rec dali je to neka zabuna ili?
Pa s obzirom da miš košta 400+kn, sve se svodi na pogrešku.
Ali ako je tako, podijeli s nama ime trgovine, pa da se počastim još jednim štakorom 
Ok
Kontaktirao sam SpeedLink. Kudosov senzor je Avago ADNS 9500, isti onaj kao u Logitech G500, Logitech G9x, SteelSeries XAI, Naos 5000, Roccat Kone+, Gigabyte GM-M8000X, ...
Znači malo pozitivne akceleracije pri igranju sa niskim dpi i velikim sensitivity (što ne koristim) i sve drugo super.
E hvala na informaciji, jer akceleraciju ne podnosim.
E hvala na informaciji, jer akceleraciju ne podnosim.
Pa nećeš uzeti neki od navedenih miševa i onda s njiam igrati na 400dpi. lol
Pogledaj na ovim stranicama koji poznatiji miševi imaju koje senzore, koji imaju akceleraciju, predikciju, mane ove one itd:
- http://www.esreality.com/index.php?a=post&id=2024734
- https://spreadsheets.google.com/pub?key=0AosJbEwEG9GpdEpBMGc1ZXo0S3BLQm1YQ09jeVZ6bEE&w=100&h=650
- http://www.cybergamer.com.au/forums/thread/167054/page-3/Lanterns-Mouse-Guide/ (ovdje treba malo scrollati)
Rijetko koji senzor nema mana, rijetko koji miš.
Recimo ta "akceleracija" senzora Avago ADNS 9500 meni nije vidljiva.
Jednostavno mi je uvijek jednak pomak na podlozi uvijek jednak pomak na ekranu neovisno o brzini pomicanja miša.
S puno dpi nema šanse da se pređe maksimalna brzina praćenja...