Ovaj tjedan (možda već danas) kupujem novi miš. Cijana oko 350 Kn.
Mogu uzeti Speedlink Kudos za oko 340 Kn ili Logitech G500 za neš sitno ispod 380 Kn.
Što bi vi na mom mjestu odabrali? I zašto baš njega?
7 | SpeedLink Kudos |
---|---|
48 | Logitech G500 |
Ovaj tjedan (možda već danas) kupujem novi miš. Cijana oko 350 Kn.
Mogu uzeti Speedlink Kudos za oko 340 Kn ili Logitech G500 za neš sitno ispod 380 Kn.
Što bi vi na mom mjestu odabrali? I zašto baš njega?
7 | SpeedLink Kudos |
---|---|
48 | Logitech G500 |
De ima logi g500 ispod 380kn ?
De ima logi g500 ispod 380kn ?
Links G500 419 kn - 10% popusta (kupon iz Buga) = 377,10 Kn.
Može li mi netko reći po čemu je to točno G500 toliko bolji da čak nitko nije glasao za Kudosa?
Pogledajte ovdje:
Može li mi netko reći po čemu je to točno G500 toliko bolji da čak nitko nije glasao za Kudosa?
Pogledajte ovdje:
He he ovaj drugi review sam ja radio.
Pogledajte ovdje:
Pa super, al davno je to bilo. Kakvo je stanje sada? Softver si stvarno dobro opisao, al samog miša po mom ukusu nedovoljno...
Razgovarao sam s onim što je radio prvi review, Fuzzykillah, on nije imao nikakvih problema osim nakupljanja prašine oko nožica.
Pogledajte ovdje:
Pa super, al davno je to bilo. Kakvo je stanje sada? Softver si stvarno dobro opisao, al samog miša po mom ukusu nedovoljno...
Razgovarao sam s onim što je radio prvi review, Fuzzykillah, on nije imao nikakvih problema osim nakupljanja prašine oko nožica.
Na onoj drugoj temi sam ti ostavio odgovor
Gdje ima uzet Kudosa za 350kn.
Sta je uopste speedlink? Sad svi proizvode miseve. Logi je kralj.
Došao je dan da sam i G500 koristio. Na osnovu toga sam izabrao miš, dvojbe nakon Logitech G500 više nije bilo.
Tako loš miš, neudoban, plastičan, ružan,... ne vjerujam da sam ikad do sad držao u ruci.
Onaj kome to dobro leži treba dobro razmisliti kako je to da je tako, jer to je sadomazhizam mučiti se s tim.
Nemojte mi reči da G500 kupujete po preporukama i jer je ime, to bi samo značilo da je vakum u glavi.
Nezgrapan je, nemoš ga pravo primit, težak je i ruka boli nakon samo pra minuta držanja.
Uzeo sam Kudos, nasprem njega je G500 kao komad jeftine plastike čija je svrha da uništi ruku.
Ok, trebao sam tamo navesti da je "to po mom subjetivnom mišljenju".
G500 izgleda ko da ima vodene kozice, sav je pjegav, neznam zakaj logitech u tim svojim miševima 5 serije inzistira na tako ružnom dizajnu.
191x7, kakav je na kraju Kudos?? Možeš li napisat štogod o njemu, te gdje si ga uzeo ??
191x7, kakav je na kraju Kudos?? Možeš li napisat štogod o njemu, te gdje si ga uzeo ??
Nisam ga još bio u mogućnosti testirati, sinoć ga koristio možda sat vremena.
Za sada mi je samo srednja tipka tj kotačić malo tvrd.
Vidjet ću za vikend kako će biti kad ga doma opteretim igrama, na laptopu mi nijedna moderna ne šljaka baš.
No recimo da se razlika 5000 dpi naspram 2500 dpi ne osjeti kao razlika 2500 dpi i 1800 dpi.
Kupio sam ga u Ekranu u Osijeku.
Dobro, da budem iskren, meni poviše 2000dpi nikad neče ni bit potrebno.
Ali čisto me zanima, kako se miš ponaša u igrama, kako leži u ruci i slično.
Pa ako mogneš nabaci koju rečenicu kad stigneš, čisto da vidim o čemu se radi. Jer ovako naizgled, djeluje mi baš sexi .
Imate istu ruku????????????????'
Kako mozete ocjenjivati lezanje u ruci?
Sta mislite zasto se misevi onako pakuju?
Imate istu ruku????????????????'
Kako mozete ocjenjivati lezanje u ruci?
Vjerovatno nemamo istu ruku. Ali čovjek mi može reč dali je udoban za korištenje i slično.
Ako je miš kvalitetno napravljen i ako je ugodan za korištenje, onda ne bi smjelo bit problema ni kod mene.
Pa nemam ja šapu od metra.
Primjer, ovaj Sharkoon što ga imam, idealan bi bio za nešto veču ruku od moje (nemam baš veliku šapu ).
A unatoč tome, meni je miš toliko udoban, da bi najradije spavao s njim. Kvalitetno napravljen, leži u ruci da je to milina.
Zato kažem, bitna mi je kvaliteta izrade, ugodnost u radnji s njim (da ne žulja i slično), te da fino sjeda.
U igrama ne mogu testirati do vikenda, to sam rekao.
No ležanje u ruci sam već i ranije napomenuo ako se ne varam.
Meni u ruci leži odlično, kao za nju napravljen. Ni jedan Razer ni Logitech što sam probao ne leži mi tako dobro.
Niti Genius Ergo 555 niti A4Tech X7 750BF niti Sharkoon Fireglider a ni Sweex Nitro što se toga tiće.
Udoban, dobro oblikovan, relativno lagan, gumiran (ne klizi) i koliko sam primjetio ne znoji se ruka na njemu, barene ne sada zimi.
U igrama ne mogu testirati do vikenda, to sam rekao.
No ležanje u ruci sam već i ranije napomenuo ako se ne varam.
Meni u ruci leži odlično, kao za nju napravljen. Ni jedan Razer ni Logitech što sam probao ne leži mi tako dobro.
Niti Genius Ergo 555 niti A4Tech X7 750BF niti Sharkoon Fireglider a ni Sweex Nitro što se toga tiće.
Udoban, dobro oblikovan, relativno lagan, gumiran (ne klizi) i koliko sam primjetio ne znoji se ruka na njemu, barene ne sada zimi.
Za ovo podebljano sam rekao kad stigneš.
Za ovo dolje sam zahvalan .
Ma daj. Reci da je logi nekvalitetno napravljen je teska glupost. Imam ih 5 i proslo mi kroz ruke jos barem dva puta toliko modela. Sve mozes reci osim toga.
Ma daj. Reci da je logi nekvalitetno napravljen je teska glupost. Imam ih 5 i proslo mi kroz ruke jos barem dva puta toliko modela. Sve mozes reci osim toga.
Ako misliš na mene, nigdje nisam rekao da je nekvalitetan. Samo sam tražio koju riječ o Kudosu.
Ako pak ne misliš na mene, onda sorry .
Ako nisi to rekao onda se nije odnosilo na tebe zar ne ;)
A ja sam recimo imao MX518 4 godine - dizajn mi je bio odlican! Sad imam G9x, po meni predivno izgleda i ne moze mi bolje u ruci stajati. Ali to je opet samo jedno od milijun misljenja
Evo ljudi ako mislite da je baš vaš miš bolji od speedlinka ili neznamkojegveč proizvođaća imate priliku dokazati. Naime otvorio sam temu o performansama miša pomoču DIMR programa pa pogledajte ovdje: http://www.bug.hr/forum/topic/periferija/dimr-natjecanje-performansama-misa/80430.aspx
Sve je objašnjeno u prvom postu.
Blesavo da blesavije tesko da moze biti. Niti jedan program ti ne moze reci koliko ti je mis dobar. Nije to matematika. Jedino gameri i oni koji se bave gamingom (btw jos mi niko od tih ne objasni sta to u stvari znaci) svrsavaju na te stvari plus sarene ledice. Ako ne svijetli ne valja. jbg.
Blesavo da blesavije tesko da moze biti. Niti jedan program ti ne moze reci koliko ti je mis dobar. Nije to matematika. Jedino gameri i oni koji se bave gamingom (btw jos mi niko od tih ne objasni sta to u stvari znaci) svrsavaju na te stvari plus sarene ledice. Ako ne svijetli ne valja. jbg.
Ne trebaju ti gameri objašnjavati što to znaći već Razer koji je prvi uveo taj naziv "Gaming mouse" ilitiga "Igrači miš" ili Logitech koji ga je prvi prihvatio.
Eventualno možeš pitati i druge proizvođače, no oni će ti reći da su te nazive prihvatili jer žele biti u trendu a takvi nazivi (i šarenilo) bolje prodaju...
Izmedju razerovog poimanuja pojma gaming mis i logijevog je jedan cijeli svemir. Logi napravi kvalitetan mis a razer napravi saren mis. Pogledaj samo stranice razera i logija pa ces vidjeti cime jedni i drugi prodaju svoje proizvode.
http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/DisplayCategoryProductListPage/categoryID.35208800
Jel ovo lici na ozbiljnu firmu koja pravi kvalitetne proizvode? Mozda i jesu kvalitetni ali bole oci od gledanja u njih.
http://www.logitech.com/en-us/mice-pointers/mice
Ovo je ozbiljan proizvod kome ne trebaju ledice i sarene slikice da privlace klince.