htio bih kupit mis uskoro i to od razora jer su precizni a i ljepi xD koji mis bi mi preporucili... odma da kazem nemoj te mi preporucat razer mambu xD jer to nedolazi u obzir dati za mis 1000kn
Lachesis naravno.
Najljepsi (meni) a i mislim najbolji poslje Mambe.
Frend ima Salmosu i odlicno radi a izgled nije los...svaka preporuka
A ni Deathadder nije los. :P
Salmosa je preobicna.
Nema svijetla ko drugi Razer uredaji.
Ima puno ljepsih Logitechovih recimo.
Kad se vec kupuje Razer, po meni nema smisla kupovati nesto sto ne izgleda "extra".
Po meni, ako imas malo "vecu" ruku uzimaj deathadder.. ja ga imam :D taman mi pase, a frend ima lachesis pa mi je premal za moj ukus. ako nadjes v2 od 3600dpi ako se nevaram, tog uzmi.. oko 300kn ce doc
Salmosa je preobicna.
Nema svijetla ko drugi Razer uredaji.
Ima puno ljepsih Logitechovih recimo.
Kad se vec kupuje Razer, po meni nema smisla kupovati nesto sto ne izgleda "extra".
Je al ima i dobar dpi..ide i za gaming odlicno..
Ja imam deataddera i odličan mi je miš. Uz njega sam probao lachesis, g5 i g9x, ali on mi je trenutno najbolji. Jedini još s kojim bi išao na rizik jer nisam ga ni vidio u našim dućanima, a tako ni čuo za preporuku neku je imperator od razera, izgleda mi jako ugodan za koristit, ali opet kažem neznam di bi ga mogao kupiti. Deathadder moja prva preporuka uglavnom.
Diamondback ili Krait.
Copperhead ne preporučam.
Sviđa mi se i Abyssus no definitivno ima koju tipku manjka.
Ma i Salmosa je ok...
Samo treba paziti na dpi, IPS ("/s ili pak m/s), USB osvježenje, težinu, ležanje u ruci, komentare vlasnika...
krait ima malo ovih dpi :S
sta kazete na imperator?
sta kazete na imperator?
Nisam probao, ali od oka mi se cini ugodan za drzanje a i ima odlicne performanse.
Izgleda mi nekako malo u odnosu na DeathAdder
imam krait i mogu reci da sam prezadovoljan...vise od 1800 dpi-a ti nece trebat niti u jednoj igri...
imperator naravno , al neznam jeli dosa u HRducane, ja ti preporucujen da pricekas njega a ako nemozes cekat onda uzmi DeathAdder
dal je imperator univerzalni mis??? ono da nije samo za desnu ruku... imam sestru ljevakinju...
Nije, prilagodjen je za desnjake.
btw koji ducani drze Imperatora u ponudi?
"The Razer Imperator is not just a mere mouse, it is an extension of your hands. Its right-handed ergonomic form factor with a contoured thumb grip delivers comfort and a better fit for gaming, whether you use a palm or fingertip grip. Be empowered to take on foes and fatigue alike - for longer gaming sessions without strain."
Lachesis, ako imas sestru ljevakinju.
Deathadder, ako imas sestru levatkinju.
Posto i ja kupujem mis, budzet 700 kn, jel pametno kupiti Roccat Kone?
Ako ti se neda bacat pare za mis (npr. razer 999) moja preporuka ti je Wintech Z2. Ima tri razine DPI (600,1600,2200) koje je jako lako namjestiti jer ti se gumb za promijenu nalazi na misu. I jos ako si gamer (cod 4 i cod 6 isprobano) ima opciju tripple shot, znaci kad nju ukljucis pistolj puca tri metka za redom na jedan klik (takodjer se nalazi na misu). Cijena je smijesnih 180-200 kn a mis je jako dobar ja ga imam i prezadovoljan sam njime.
Posto i ja kupujem mis, budzet 700 kn, jel pametno kupiti Roccat Kone?
Bolje Razer ja mislim.
pa imam sad taj mis :D
Ako ti se neda bacat pare za mis (npr. razer 999) moja preporuka ti je Wintech Z2. Ima tri razine DPI (600,1600,2200) koje je jako lako namjestiti jer ti se gumb za promijenu nalazi na misu. I jos ako si gamer (cod 4 i cod 6 isprobano) ima opciju tripple shot, znaci kad nju ukljucis pistolj puca tri metka za redom na jedan klik (takodjer se nalazi na misu). Cijena je smijesnih 180-200 kn a mis je jako dobar ja ga imam i prezadovoljan sam njime.
Isto kao da poredis Golf i Mercedes, Golf je "pouzdan" i "dobar" ali Mercedes je najbolji, iako se za njega mora vise platiti.
Ako ti se neda bacat pare za mis (npr. razer 999kn) moja preporuka ti je Wintech Z2. Ima tri razine DPI (600,1600,2200) koje je jako lako namjestiti jer ti se gumb za promijenu nalazi na misu. I jos ako si gamer (cod 4 i cod 6 isprobano) ima opciju tripple shot, znaci kad nju ukljucis pistolj puca tri metka za redom na jedan klik (takodjer se nalazi na misu). Cijena je smijesnih 180-200 kn a mis je jako dobar ja ga imam i prezadovoljan sam njime.
Isto kao da poredis Golf i Mercedes, Golf je "pouzdan" i "dobar" ali Mercedes je najbolji, iako se za njega mora vise platiti.
Ovo je najvazniji dio! Sto je podebljano.
Ako ti se neda bacat pare za mis e.
700Kn budzet bolan!
cuj kupis razer pa si miran dosta dugo :D... kupis nesto drugo moze otic za par dana a ni nemora otic...
cuj kupis razer pa si miran dosta dugo :D... kupis nesto drugo moze otic za par dana a ni nemora otic...
Razerovi misevi (barem Deathadder, kojeg koristim duuuuuuugo) ne idu nigdje, i ne treba ih drzati u kavezu.
...meni je taj Kone zapeo za oko, lijep, točnije, pročitao sam iz najnovijeg BUGa recenziju o miševima a on je "Njihov izbor" a nije ni skup za to što nudi.
Predložite vi neki, neki da je skuplji neka je, nije lova bitna ali više od 700 ne dam, ako mislite da Kone nije dobar za tu lovu i da ima bolji.
koji je tocan naziv tog misa? XD