Zanima me koji je od ova dva misa bolji za gaming (cod4, cod2). G500 sam isprobao i odličan je, dobro mi sejda i ruku i to, ali Abyssus mi izgleda odlicno i vlasnici ga dosta hvale... Ajde ljudi sad pomagajte
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerujem da je Abyssus bolji, ali ja da sam na tvom mjestu 100% bih kupio Razer Imperator (kupio bih ga odmah sad da nemam Deathadder).
Zanima me koji je od ova dva misa bolji za gaming (cod4, cod2). G500 sam isprobao i odličan je, dobro mi sejda i ruku i to, ali Abyssus mi izgleda odlicno i vlasnici ga dosta hvale... Ajde ljudi sad pomagajte
Kojega god uzmeš nećeš pogriješiti. Osobno imam G500 i prezadovoljan sam njime. Također Logitech ima odličan support u slučaju da se nešto dogodi s mišem mada za Razer neznam. Jedini problem kod G500 je njegova veličina, ali pošto kažeš da ti sjeda dobro u ruku znači da to nije problem. Dakle, moja preporuka G500.
Sretno.
Vjerujem da je Abyssus bolji, ali ja da sam na tvom mjestu 100% bih kupio Razer Imperator (kupio bih ga odmah sad da nemam Deathadder).
Heh, kupio bih ja vec Deathaddera, ali nema se para :D. Pa sam mislio jednog od ova dva jer mogu nabaviti G500 novi za 300kn, ali Abyssus mi nekako bolje izgleda .
Heh, kupio bih ja vec Deathaddera, ali nema se para :D. Pa sam mislio jednog od ova dva jer mogu nabaviti G500 novi za 300kn, ali Abyssus mi nekako bolje izgleda .
ja imam abyssusa..ovako pa deathadder je 50 kn skuplji...al nekom i tih 50 kn puno znaci..ovako abyssus je odlican mis..al za korisnike kojima ne treba mis sa vise od 3 tipke..kotačić mu je izvanredan..al nemgu sse pomirit kad netko usporedjuje MX518 sa abyssusom...
hm,
mx518 se moze usporedivat sa svim misevima, jer je to best buy i jedan od boljih miseva, i sta pruza za omjer cijena - kvaliteta.
g500 je poboljsana verzija mx518. iste dimenzija i tako dalje...
Razera sam imo stvarno brdo zadni mi je bio Lachesis i nisam bio zadovoljan.
hm,
mx518 se moze usporedivat sa svim misevima, jer je to best buy i jedan od boljih miseva, i sta pruza za omjer cijena - kvaliteta.
nisi bio zadovoljanPo cemu lachesis nije dobar?kazi..da vidim malo..
hm,
potpuno se slazem... ja imam mx-518 i predobar je mis, a g500 je samo poboljsani taj... ima vise dpi-a i tako to
al mislim da bi ti g500 bio puno bolji jer si i sam reko da ti super lezi u ruci tako da je to na prvom mjestu
G series (Gameing) je nastala na MX500 seriji...
MX518 ima 3 reinkarnacije, prva je imala mini podloške, druga i treća je imala ove veće šlapice kao kod G serije.
MX500 je bio super. Naslijedio ga MX510, a njega MX518..
Uglavnom, ako se nešto dobro prodaje već 5 godina (MX518), mora da je dobro.
G series (Gameing) je nastala na MX500 seriji...
MX518 ima 3 reinkarnacije, prva je imala mini podloške, druga i treća je imala ove veće šlapice kao kod G serije.
MX500 je bio super. Naslijedio ga MX510, a njega MX518..
Uglavnom, ako se nešto dobro prodaje već 5 godina (MX518), mora da je dobro.
Gaming*
gubi se E ako je nastavak ing
Ebiga...
Gubi se J kad si na ovom forumu...
hehe ma nema problema ;)
http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/advantages.php
Logitech G500 ti je Palm grip, dok je Abyssus claw.
To je razlika glavna. Ovo DPI i tako to nije nista posebno razlika.... sve zavisi kako drzis ruku i dali si high sens il low sens gamer.
Pusti price uzmi Razer DA,mx, ili g5 best buy
ma uzmi g500 predobar je mis
ja imam abyssusa..ovako pa deathadder je 50 kn skuplji...al nekom i tih 50 kn puno znaci..ovako abyssus je odlican mis..al za korisnike kojima ne treba mis sa vise od 3 tipke..kotačić mu je izvanredan..al nemgu sse pomirit kad netko usporedjuje MX518 sa abyssusom...
Ti si u jednoj temi rekao da imaš razer mambu i da je ona najbolji miš. Kako sad imaš abyssusa?
G500 je smiješno uspoređivat s abyssusom, čak i najgori razer fanboy moraju priznati da ga g500 pojede za doručak.
Abyssus se uspoređuje s mx518 jer su slični cijenom.
Ovako.Reci nam sto vise preferiras logitech ili razer, jer se radi o dva razlicita oblika.