Razer Abyssus ili Logitech G500

poruka: 17
|
čitano: 3.627
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Zanima me koji je od ova dva misa bolji za gaming (cod4, cod2). G500 sam isprobao i odličan je, dobro mi sejda i ruku i to, ali Abyssus mi izgleda odlicno i vlasnici ga dosta hvale... Ajde ljudi sad pomagajte Namigiva

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Vjerujem da je Abyssus bolji, ali ja da sam na tvom mjestu 100% bih kupio Razer Imperator (kupio bih ga odmah sad da nemam Deathadder).

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 3 hvala 0
16 godina
RE: Razer Abyssus ili Logitech G500
Zhaba kaže...

Zanima me koji je od ova dva misa bolji za gaming (cod4, cod2). G500 sam isprobao i odličan je, dobro mi sejda i ruku i to, ali Abyssus mi izgleda odlicno i vlasnici ga dosta hvale... Ajde ljudi sad pomagajte Namigiva

Kojega god uzmeš nećeš pogriješiti. Osobno imam G500 i prezadovoljan sam njime. Također Logitech ima odličan support u slučaju da se nešto dogodi s mišem mada za Razer neznam. Jedini problem kod G500 je njegova veličina, ali pošto kažeš da ti sjeda dobro u ruku znači da to nije problem. Dakle, moja preporuka G500.

Sretno.

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Vjerujem da je Abyssus bolji, ali ja da sam na tvom mjestu 100% bih kupio Razer Imperator (kupio bih ga odmah sad da nemam Deathadder).

Heh, kupio bih ja vec Deathaddera, ali nema se para :D. Pa sam mislio jednog od ova dva jer mogu nabaviti G500 novi za 300kn, ali Abyssus mi nekako bolje izgleda Cool.

Svi smo mi Chiteri u očima Noobova....
16 godina
protjeran
Zhaba kaže...
Mentalist kaže...

Heh, kupio bih ja vec Deathaddera, ali nema se para :D. Pa sam mislio jednog od ova dva jer mogu nabaviti G500 novi za 300kn, ali Abyssus mi nekako bolje izgleda Cool.

ja imam abyssusa..ovako pa deathadder je 50 kn skuplji...al nekom i tih 50 kn puno znaci..ovako abyssus je odlican mis..al za korisnike kojima ne treba mis sa vise od 3 tipke..kotačić mu je izvanredan..al nemgu sse pomirit kad netko usporedjuje MX518 sa abyssusom...Šutim

Ideš đurđa
17 godina

hm,

mx518 se moze usporedivat sa svim misevima, jer je to best buy i jedan od boljih miseva, i sta pruza za omjer cijena - kvaliteta.

g500 je poboljsana verzija mx518. iste dimenzija i tako dalje...

Razera sam imo stvarno brdo zadni mi je bio Lachesis i nisam bio zadovoljan.

Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
protjeran
toxic kaže...

hm,

mx518 se moze usporedivat sa svim misevima, jer je to best buy i jedan od boljih miseva, i sta pruza za omjer cijena - kvaliteta.

nisi bio zadovoljanPo cemu lachesis nije dobar?kazi..da vidim malo..

Ideš đurđa
16 godina
toxic kaže...

hm,

potpuno se slazem... ja imam mx-518 i predobar je mis, a g500 je samo poboljsani taj... ima vise dpi-a i tako to

al mislim da bi ti g500 bio puno bolji jer si i sam reko da ti super lezi u ruci tako da je to na prvom mjestu

Everyone makes mistakes. The trick is to make them when nobody is looking.
15 godina
protjeran

G series (Gameing) je nastala na MX500 seriji...

MX518 ima 3 reinkarnacije, prva je imala mini podloške, druga i treća je imala ove veće šlapice kao kod G serije.

MX500 je bio super. Naslijedio ga MX510, a njega MX518..

Uglavnom, ako se nešto dobro prodaje već 5 godina (MX518), mora da je dobro.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

G series (Gameing) je nastala na MX500 seriji...

MX518 ima 3 reinkarnacije, prva je imala mini podloške, druga i treća je imala ove veće šlapice kao kod G serije.

MX500 je bio super. Naslijedio ga MX510, a njega MX518..

Uglavnom, ako se nešto dobro prodaje već 5 godina (MX518), mora da je dobro.

Gaming*

gubi se E ako je nastavak ing

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.
15 godina
protjeran

Ebiga... Osmijeh

Gubi se J kad si na ovom forumu... Cool

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan

hehe ma nema problema ;)

Promišljanje je posao mnogih; odlučivanje pak samo jednoga.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

http://www2.razerzone.com/MouseGuide/html/advantages.php

Logitech G500 ti je Palm grip, dok je Abyssus claw.

To je razlika glavna. Ovo DPI i tako to nije nista posebno razlika.... sve zavisi kako drzis ruku i dali si high sens il low sens gamer.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pusti price uzmi Razer DA,mx, ili g5 best buy

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ma uzmi g500 predobar je misNamigiva

Pricaju Bog i musliman i pita musliman Boga:Zasto nam nedas drzavu!!Hrvati imaju drzavu,Srbi imaju drzavu ,a mi nista.Odvrati njemu Bog:dao sam ja vama kurac pa vidi sta ste od njega napravili!! :)
15 godina
protjeran
friend of the geek kaže...

ja imam abyssusa..ovako pa deathadder je 50 kn skuplji...al nekom i tih 50 kn puno znaci..ovako abyssus je odlican mis..al za korisnike kojima ne treba mis sa vise od 3 tipke..kotačić mu je izvanredan..al nemgu sse pomirit kad netko usporedjuje MX518 sa abyssusom...Šutim

Ti si u jednoj temi rekao da imaš razer mambu i da je ona najbolji miš. Kako sad imaš abyssusa?

G500 je smiješno uspoređivat s abyssusom, čak i najgori razer fanboy moraju priznati da ga g500 pojede za doručak.

Abyssus se uspoređuje s mx518 jer su slični cijenom.

15 godina
neaktivan

Ovako.Reci nam sto vise preferiras logitech ili razer, jer se radi o dva razlicita oblika.

Alcohol is my life!! <3 <3
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice