Radio u zvučnicima

poruka: 5
|
čitano: 1.154
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Radio u zvučnicima

Evo ja otvaram temu zato jer imam jedan problem, već jedno 2 tjedna.

Ovako kada ugasim računalo u zvučnicima mi se javlja Radio konkretno francuzi, pa neznam jel to neki virus ili sam nešt pogodio u poziciji neznam, zato vas molim za pomoć

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Radio u zvučnicima
DodoNJa kaže...

Ovako kada ugasim računalo u zvučnicima mi se javlja Radio konkretno francuzi, pa neznam jel to neki virus ili sam nešt pogodio u poziciji neznam, zato vas molim za pomoć

Tako originalnog virusa još nema :))

Pretpostavljam da imaš neke Logiteche X serije ili tako nešto, oni su voljeli zabavljat vlasnike dugovalnim postajama.

16 godina
protjeran
RE: Radio u zvučnicima
motom2772 kaže...
DodoNJa kaže...

Tako originalnog virusa još nema :))

Pretpostavljam da imaš neke Logiteche X serije ili tako nešto, oni su voljeli zabavljat vlasnike dugovalnim postajama.

da tako i mom frendu na njegovom 5.1 sustavu,cuje se neki radio al je pretiho da bi raspoznao

a pise u uputama da je to normalno da love radio signale

Anti-depressants; controlling tools of YOUR system...
17 godina
neaktivan
Radio u zvučnicima

Moras rasplesti kablove od zvucnika, tako da se ne mjesaju s onima od napajanja/monitora.... tada bi trebali prestati biti radio prijemnik

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Radio u zvučnicima

Da imam Logitech one od t-coma 5.1, i da radio se tiho čuja kada ili stišam ili kada najjače pojačam....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice