Evo ja otvaram temu zato jer imam jedan problem, već jedno 2 tjedna.
Ovako kada ugasim računalo u zvučnicima mi se javlja Radio konkretno francuzi, pa neznam jel to neki virus ili sam nešt pogodio u poziciji neznam, zato vas molim za pomoć
Ovako kada ugasim računalo u zvučnicima mi se javlja Radio konkretno francuzi, pa neznam jel to neki virus ili sam nešt pogodio u poziciji neznam, zato vas molim za pomoć
Tako originalnog virusa još nema :))
Pretpostavljam da imaš neke Logiteche X serije ili tako nešto, oni su voljeli zabavljat vlasnike dugovalnim postajama.
Tako originalnog virusa još nema :))
Pretpostavljam da imaš neke Logiteche X serije ili tako nešto, oni su voljeli zabavljat vlasnike dugovalnim postajama.
da tako i mom frendu na njegovom 5.1 sustavu,cuje se neki radio al je pretiho da bi raspoznao
a pise u uputama da je to normalno da love radio signale
Moras rasplesti kablove od zvucnika, tako da se ne mjesaju s onima od napajanja/monitora.... tada bi trebali prestati biti radio prijemnik
Da imam Logitech one od t-coma 5.1, i da radio se tiho čuja kada ili stišam ili kada najjače pojačam....