Problem sa zvučnicima Arctic Sound S362(subwoofer)

poruka: 1
|
čitano: 1.128
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem sa zvučnicima Arctic Sound S362(subwoofer)

Zvučnici su kupljeni prije mjesec dana, problem se pojavio prije otprilike tjedan dana, do tada su zvučnici radili normalno. A kako opisati problem...iz subwoofera se čuje zvuk ko da papir vibrira na jakom vjetru pa bih ja onako laički zaključio da nešto ne valja s membranom.

E sad, zvučnici su naravno pod garancijom i dao sam ih na servis te su mi ih oni vratili i rekli da nema nikakvog problema, uz naknadno objašnjenje da zvučnici sviraju isto kao i svi drugi tog modela. A lažu, jer nije istina. Niti su to testirali tako.

Evo uploadao sam na box snimku problema https://www.box.com/files/0/f/0/1/f_6962241424 , treble sam malo smanjio, bass pojačao na otprilike 70%, pjesma je puštena s youtubea, hd kvaliteta. Nije problem u mojoj zvučnoj, testirano na 3 različita kompa, svugdje ista stvar. Nije problem niti u neravnoj podlozi pa da dolazi do nekih vibracija ili tak nešto. Problem je očito u zvučnicima jer od početka je bass bio perfektan, a sad je grozan...pa nisam lud. A ovaj iz servisa mi tvrdi da je sve ok...pa sad mene zanima, u čemu bi mogao biti problem?
P.S. problem se javlja na 4 sekundi pa na dalje. i još jednom, zvučnici nisu tako zvučali kad sam ih tek kupio, u to sam siguran 100%.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice