Problem sa mikrofonom

poruka: 3
|
čitano: 1.462
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa mikrofonom

Kada pricam npr. na TSu, imam PushToTalk.

Kada ja pricam, i stisnut je gumb za PTT, nitko me necuje.

A kada kompjutor proizvodi neke zvukove, ili netko prica sa TSa, kompjutor automatski upali PTT i oni se cuju dvaput.

Dali netko zna u cemu je problem?

Hvala!

Svrzic
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Problem sa mikrofonom

maknu push to talk i vidjet ces da ce ti raditi sve normalno.umjesto push to talk stavis si tipku za mic mute {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina
Re: Problem sa mikrofonom
Svrzic kaže...

Kada pricam npr. na TSu, imam PushToTalk.

Kada ja pricam, i stisnut je gumb za PTT, nitko me necuje.

A kada kompjutor proizvodi neke zvukove, ili netko prica sa TSa, kompjutor automatski upali PTT i oni se cuju dvaput.

Dali netko zna u cemu je problem?

Hvala!

vjerojatno nisi ni stavio na push to talk.

kad to stavis svaki puta kad pritisnes gumb koji si sam odabrao da ti bude gumb push to talk MORA ti pozeleniti krug pokraj tvoga imena na TS-u i to znaci da si aktivan.

problem je sto nisu uopce stavio na push to talk nego je ostalno na voice activation i jos ne slusas na slusalice nego slusas preko zvucnika i na svaki proizveden zvuk od strane drugih sugovornika ili od strane igre koji izadje na zvucnike ce aktivirati normalno TS i drugi ce sebe cuti dvaputa odnosno duplo ili ce cuti zvukove od igre.

edit:ovo podcrtano zutim markerom ti je dokaz da nisi ukljucio push to talk opciju jer nema hebene sanse da ti se TS upali ako si stavio na push to talk i ako nisi pritisnuo to dugme.

a tebi TS pale prijatelji koji se cuju preko zvucnika,a to mogu samo zato jer je ukljucena voice activation opcija

1 R34LLY L0V3 T0 R1D3 MY 81K3!!!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.5.2011 22:51 (crozoki).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice