Problem sa Logitech MK320 mišem

poruka: 16
|
čitano: 4.706
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Znaci imam onaj combo wireless MK320..solidna tipkovnica i miš...

Ali imam jedan problem sa mišem...neznam dal je do softwarea ( onog SetPoint programa ) ili je bas do miša odnosno hardwerski problem.

Naime, miš mi svaki 7-10 klik nekad sam od sebe napravi dvoklik. Znaci ja recimo idem na ikonicu uzmimo primjer folder, ocu jednom kliknut ljevom da ga poplavim, ovaj nekad napravi dvoklik i jednostavno uđe u folder.

Igram FM13( Football Manager 2013) I recimo kad ocu odabrat igraca u listu, on nekad jednostavno napravi dvoklik i uđe mi u igraca( njegov info) Isto tako zna mi se desavat kad sam u "Press konferencijama" da kad odgovorim, znaci kliknem na odgovor koji zelim dat, on jednostavno produzi i da i na sljedeci koji tako rec nisam ni stigao vidit.

Pokusavao sam uninstal, pa install opet tog SetPointa kojeg sam dobio u kutiji al ne pomaze. Skinuo sam cak i najnoviju verziju tog SetPointa, al opet isto.

Probao sam ugasit pa upalit miš, reconectat ga na onaj reciver crni, kao i tipkovnicu, istekat USB od recivera iza u PC-u pa opet ukopcat, opet isto. Jednosavno nema sta nisam pokusao...

Promjenio baterije, ispuhao miš( nisam ga otvarao, osim onog dijela di idu baterije)  ocistio reciver, jos ga bolje i ljepše usmjerio prema mišu, znaci da 100% hvata signal, iako je i prije.

Ili je do tog SetPointa, odnosno drivera, li je ljeva tipka pri kraju zivota pa moj jedan klik registrira kao dva...

Jel tko imao kakav slican problem? I ako zna kako ga rijesiti?

btw Windows 7 x64 imam...

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Problem sa Logitech MK320 mišem
TheDarkSide kaže...
li je ljeva tipka pri kraju zivota pa moj jedan klik registrira kao dva...

ponajprije ovo...

to mi se dogodilo već na nekoliko miševa...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
17 godina

Pozdravi se sa misem jer ce mu se stanje s vremenom sve vise pogorsavati, ako imas garanciju nosi ga nazad ako ne mozes slobodno ici kupovati novi.

0 0 hvala 0
13 godina

Pa taj kombo imam vec jedno 3 godine, sta vec da miš pocne crkavat?

17 godina

Samo 3 godine? A dobro onda ce ti taj klik sam od sebe poceti raditi normalno kao sto ces i sam ustanoviti tijekom vremena.

0 0 hvala 0
13 godina
Sint1 kaže...

Samo 3 godine? A dobro onda ce ti taj klik sam od sebe poceti raditi normalno kao sto ces i sam ustanoviti tijekom vremena.

Da, oko 3 godine imam taj combo...tastatura nikad nijedan problem...al miš...eh eh

17 godina

Dobro biti cu iskren ja sam se u prijasnjem post salio. 3 godine za misa nije lose, meni osobno je logitech g9 traja 22 miseca, razer imperator 20 miseci, sad imam cyborg rat 7, ali i za njega cisto sumnjam da ce trajati dulje od 2 godine. Opet cu ti ponoviti mozes slobodno poceti traziti novi mis jer ce ti se stanje tog klika koji lose radi samo pogorsavati.

0 0 hvala 0
13 godina
Sint1 kaže...

Dobro biti cu iskren ja sam se u prijasnjem post salio. 3 godine za misa nije lose, meni osobno je logitech g9 traja 22 miseca, razer imperator 20 miseci, sad imam cyborg rat 7, ali i za njega cisto sumnjam da ce trajati dulje od 2 godine. Opet cu ti ponoviti mozes slobodno poceti traziti novi mis jer ce ti se stanje tog klika koji lose radi samo pogorsavati.

I planirao sam uzet, istu tu verziju miša, za 100-130 kn...sasvim solidan, pa  da ga ukomponiram sa tastaturom opet...

16 godina
TheDarkSide kaže...

Pa taj kombo imam vec jedno 3 godine, sta vec da miš pocne crkavat?

-ne mora otiči elektronika, ode plastika tj mjesto na sklopki se izdubi i nema više pravi kontakt. Otvori i vidi, ako je to smisli kako popraviti (selotejp) ili nabava novog.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina

Ako si zadovoljan s njime i s obzirom da je izdrza 3 godine, slobodno. Barem znas da neces pogrijesiti.

0 0 hvala 0
13 godina

Nas sta je zanimljivo...taj dvoklik se ne desava u 99% igra...Znaci Far Cry3, GTA4, WoT i jos igra i igra rade super...ali u FM11,12 i 13 taj dvoklik se desava, kao i u Windowsima, odnoso kad prckam po desktopu, firefoxu i opcenito kad nisam u igrama.

14 godina

Sve je to ok kolega,odlazi ti ta tipka ili plastika,moj G500 je bio totalno puko prošli tj.,nek mi slučajno ostane strjelica na ikoni nekakvoj miš ju sam pokrene,i sad sam ga zamjenio s Sharkoon Squad.

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
kruskar kaže...

Sve je to ok kolega,odlazi ti ta tipka ili plastika,moj G500 je bio totalno puko prošli tj.,nek mi slučajno ostane strjelica na ikoni nekakvoj miš ju sam pokrene,i sad sam ga zamjenio s Sharkoon Squad.

Da al sta nije cudno da se to NEDEŠAVA u 99% igrica? A kad obicno idem po desktopu i surfam internetom, onda da? Da nije mozda do softwarea, onog SetPoint ili bas direktnim driverima...

14 godina
TheDarkSide kaže...
kruskar kaže...

Da al sta nije cudno da se to NEDEŠAVA u 99% igrica? A kad obicno idem po desktopu i surfam internetom, onda da? Da nije mozda do softwarea, onog SetPoint ili bas direktnim driverima...

Si probo drugi usb port?

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
13 godina

Sad promjenio...pa cemo da vidimo:))

13 godina

Danas uzeo Logitech M525, zasad sve radi kao sat...:))

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice