Znaci imam onaj combo wireless MK320..solidna tipkovnica i miš...
Ali imam jedan problem sa mišem...neznam dal je do softwarea ( onog SetPoint programa ) ili je bas do miša odnosno hardwerski problem.
Naime, miš mi svaki 7-10 klik nekad sam od sebe napravi dvoklik. Znaci ja recimo idem na ikonicu uzmimo primjer folder, ocu jednom kliknut ljevom da ga poplavim, ovaj nekad napravi dvoklik i jednostavno uđe u folder.
Igram FM13( Football Manager 2013) I recimo kad ocu odabrat igraca u listu, on nekad jednostavno napravi dvoklik i uđe mi u igraca( njegov info) Isto tako zna mi se desavat kad sam u "Press konferencijama" da kad odgovorim, znaci kliknem na odgovor koji zelim dat, on jednostavno produzi i da i na sljedeci koji tako rec nisam ni stigao vidit.
Pokusavao sam uninstal, pa install opet tog SetPointa kojeg sam dobio u kutiji al ne pomaze. Skinuo sam cak i najnoviju verziju tog SetPointa, al opet isto.
Probao sam ugasit pa upalit miš, reconectat ga na onaj reciver crni, kao i tipkovnicu, istekat USB od recivera iza u PC-u pa opet ukopcat, opet isto. Jednosavno nema sta nisam pokusao...
Promjenio baterije, ispuhao miš( nisam ga otvarao, osim onog dijela di idu baterije) ocistio reciver, jos ga bolje i ljepše usmjerio prema mišu, znaci da 100% hvata signal, iako je i prije.
Ili je do tog SetPointa, odnosno drivera, li je ljeva tipka pri kraju zivota pa moj jedan klik registrira kao dva...
Jel tko imao kakav slican problem? I ako zna kako ga rijesiti?
btw Windows 7 x64 imam...