Printer za studenta

poruka: 3
|
čitano: 1.994
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Printer za studenta

Zamolio bih za pomoć pri odabiru printera, s obzirom da nemam nešto previše iskustva s trenutnom ponudom. Dosad sam imao hpLaserJet 1000 (c/b) i bio prilično zadovoljan kvalitetom, brzinom ispisa te razinom buke. Kako sad kupujem novi printer za faks zanimalo me koji bi bio najbolji odabir u slučaju da uzimam:

a) laserski printer u boji (koliko znam, u zadnje im je vrijeme cijena znatno pala, pa kad već kupujem novi uređaj, ovaj mi se odabir čini boljim i komfornijim od neprestanog odlaska u kopiraonicu kako bih isprintao neki rad sa slikama u boji - pitanje je je li ta razlika u cijeni isplativa)

b) ink-jet varijanta (od koje sam se iskreno odvikao, pogotovo od toga da moram razmišljati o zamjeni fillera jer kod trenutnog printera je to bilo u prosjeku jednom godišnje)

c) kombinaciju printera i skenera (znam da će ovo vjerojatno biti puno skuplje od onog što bih trenutno izdvojio, ali čisto me zanimaju nekakve okvirne cijene, pogotovo u usporedbi s kupnjom dva odvojena uređaja - ako na tržištu i postoji kombinacija s laserskim printerom)

Puno hvala unaprijed;))

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Printer za studenta
Pregledao sam malo ponudu (konkretno na stranicama Linksa i Instar Informatike) i odlucio se za kombinaciju c/b laserskog printera i skenera. Cijene su znatno nize nego sto sam ocekivao, pa tako trenutni odabir, Samsung SCX-3200 kosta nesto vise od 700kn. http://www.instar-informatika.hr/samsung-multifunkcijski-pisac-scx-3200/0490693 Zanimale su me eventualne preporuke/kritike na racun odabranog printera ili mozda ideja za neki drugi ducan/model koji nisam pregledao. Od inkjeta sam odustao, a za kombinaciju laserskog kolor printera i skenera bi trebalo izdvojiti 1000-1200 kuna vise, sto mislim da se ne isplati. Cijena do koje bih bio spreman ici je nekakvih 1300 kuna, ali ako je spomenuti model dovoljno dobar, ne bih bez razloga trosio jos 500kn. Ono sto mi se kod Samsunga jos svidja je i dizajn jer izgleda puno jednostavnije i prilagodjenije kucnoj uporabi od recimo hp-ovih modela koji izgledaju vise kao uredjaj za fotokopiraonu.

0 0 hvala 0
14 godina
Printer za studenta

http://www.optimum-online.hr/detalji_proizvoda.a39c6e6fcc914a2ea934b19a455a304a.pisac-mfu-psc-ink-epson-stylus-sx218-akcija.aspx

Ovo ti je jeftinija alternativa. Ima sve što ti treba (print/copy/scan), mali ekran za lakše printanje i tinte koje su 10-15 kn, ovisi o trgovini. Ja imam mlađeg brata SX 125 i jako sam zadovoljan, jedino što su mi tinte malo skuplje, skoro 40kn kod lokalnog dilera.  Al mislim da ti za fax ne treba neš sad svemirsko. Sve i jedan moj seminar je ispao  više nego zadovoljavajuće na ovom ink-jetu. Radije ostatak novaca potroši na neki novi hardwer ili ekipu/curu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice