Zamolio bih za pomoć pri odabiru printera, s obzirom da nemam nešto previše iskustva s trenutnom ponudom. Dosad sam imao hpLaserJet 1000 (c/b) i bio prilično zadovoljan kvalitetom, brzinom ispisa te razinom buke. Kako sad kupujem novi printer za faks zanimalo me koji bi bio najbolji odabir u slučaju da uzimam:
a) laserski printer u boji (koliko znam, u zadnje im je vrijeme cijena znatno pala, pa kad već kupujem novi uređaj, ovaj mi se odabir čini boljim i komfornijim od neprestanog odlaska u kopiraonicu kako bih isprintao neki rad sa slikama u boji - pitanje je je li ta razlika u cijeni isplativa)
b) ink-jet varijanta (od koje sam se iskreno odvikao, pogotovo od toga da moram razmišljati o zamjeni fillera jer kod trenutnog printera je to bilo u prosjeku jednom godišnje)
c) kombinaciju printera i skenera (znam da će ovo vjerojatno biti puno skuplje od onog što bih trenutno izdvojio, ali čisto me zanimaju nekakve okvirne cijene, pogotovo u usporedbi s kupnjom dva odvojena uređaja - ako na tržištu i postoji kombinacija s laserskim printerom)
Puno hvala unaprijed;))