Printanje na CD

poruka: 9
|
čitano: 5.474
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Printanje na CD

Zanima me koji je najbolji printer za printanje na CD i DVD. Imam Canon i4300, ima li šta bolje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Printanje na CD

Koliko ja znam tu ulogu imaju lightscribe pržilice

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Printanje na CD
BORN kaže...

Je, al nema onda boje.
17 godina
neaktivan

Ja imam canon pixma ip 5000, star skoro 4 god.

I koristim njihov program za printanje.

Prepoznaje mi gotovo sve formate slika

a ako radim na sistemu copy/paste mogu i prenijeti i dijelove slika (layere) iz corela ili photoshopa.

Ali ako radiš  nekom od ovih programa kad želiš printati uđi u postavke printera(properties) i odredi da ti printa na

cd medij, meni uspijeva svaki put

17 godina
neaktivan
Printanje na CD

Ja imam printer koji može printati i na CDe, ali to još nisam radio pa sam eto mislio danas malo isprobati no shvatio sam da nemam pojma kako se to radi.

Ono što me najviše zanima je da li se može printati na bilo koje CDe/DVDe ili moraju biti neki posebni. Evo recimo mislio sam printati na DVD od firme "Imitation". To je onaj klasični sjajni DVD sa njihovim logom na njemu i čarobnim štapićem preko kojeih bi se možda moglo printati?

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.8.2009 9:35 (Hamburger of death).

0 0 hvala 0
17 godina
BORN kaže...

Loša je to kvaliteta, puno bolja je opcija printer sa mogucnosti printanja na cd/dvd.

Kao sta su napisali Canon je primjer, koristio sam par modela i sve za 5.

madafaka
17 godina
Hamburger of death kaže...

Ja imam printer koji može printati i na CDe, ali to još nisam radio pa sam eto mislio danas malo isprobati no shvatio sam da nemam pojma kako se to radi.

Ono što me najviše zanima je da li se može printati na bilo koje CDe/DVDe ili moraju biti neki posebni. Evo recimo mislio sam printati na DVD od firme "Imitation". To je onaj klasični sjajni DVD sa njihovim logom na njemu i čarobnim štapićem preko kojeih bi se možda moglo printati?

Moras imat printabilni CD/DVD, to su vecinom mediji sa bijelom podlogom, ali i na kutiji pise da su printabilni... u krajnjem slucaju pitaj prodavaca.

madafaka
17 godina
neaktivan
Hamburger of death kaže...

Ono što me najviše zanima je da li se može printati na bilo koje CDe/DVDe ili moraju biti neki posebni.

Treba ti ovo.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
17 godina
neaktivan
Printanje na CD

OK hvala na info-u

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice