Zanima me koji je najbolji printer za printanje na CD i DVD. Imam Canon i4300, ima li šta bolje?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koliko ja znam tu ulogu imaju lightscribe pržilice
Ja imam canon pixma ip 5000, star skoro 4 god.
I koristim njihov program za printanje.
Prepoznaje mi gotovo sve formate slika
a ako radim na sistemu copy/paste mogu i prenijeti i dijelove slika (layere) iz corela ili photoshopa.
Ali ako radiš nekom od ovih programa kad želiš printati uđi u postavke printera(properties) i odredi da ti printa na
cd medij, meni uspijeva svaki put
Ja imam printer koji može printati i na CDe, ali to još nisam radio pa sam eto mislio danas malo isprobati no shvatio sam da nemam pojma kako se to radi.
Ono što me najviše zanima je da li se može printati na bilo koje CDe/DVDe ili moraju biti neki posebni. Evo recimo mislio sam printati na DVD od firme "Imitation". To je onaj klasični sjajni DVD sa njihovim logom na njemu i čarobnim štapićem preko kojeih bi se možda moglo printati?
Loša je to kvaliteta, puno bolja je opcija printer sa mogucnosti printanja na cd/dvd.
Kao sta su napisali Canon je primjer, koristio sam par modela i sve za 5.
Ja imam printer koji može printati i na CDe, ali to još nisam radio pa sam eto mislio danas malo isprobati no shvatio sam da nemam pojma kako se to radi.
Ono što me najviše zanima je da li se može printati na bilo koje CDe/DVDe ili moraju biti neki posebni. Evo recimo mislio sam printati na DVD od firme "Imitation". To je onaj klasični sjajni DVD sa njihovim logom na njemu i čarobnim štapićem preko kojeih bi se možda moglo printati?
Moras imat printabilni CD/DVD, to su vecinom mediji sa bijelom podlogom, ali i na kutiji pise da su printabilni... u krajnjem slucaju pitaj prodavaca.
Ono što me najviše zanima je da li se može printati na bilo koje CDe/DVDe ili moraju biti neki posebni.
Treba ti ovo.
OK hvala na info-u